Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σεξ με ολογράμματα

Στριπτίζ σε ολογραφία

Μπορεί μέχρι χτες να βλέπαμε τσόντες σε πορνοπεριοδικά ή σε σαιτ στο Ίντερνετ όμως η ροζ βιομηχανία πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά στης τεχνολογικές εξελίξεις και τώρα το καινούριο της εφεύρημα είναι τα ολογράμματα. Πριν χρόνια ήταν η βιντεοκασέτες με ερωτικό περιεχόμενο για να ακολουθήσουν τα ερωτικά σαιτ στο Ίντερνετ τα οποία είναι αμέτρητα και προσφέρουν δωρεάν αλλά και συνδρομητικό πορνό σε εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Το τηλεφωνικό σεξ στην Ελλάδα

Πριν μια δεκαετία στην Ελλάδα ήρθε το ζωντανό τηλεφωνικό σεξ από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα με άγνωστες γυναίκες οι οποίες έναντι τιμήματος προσέφεραν ζωντανή ερωτική τηλεφωνική συνομιλία με πελάτες οι οποίοι την αναζητούσαν. Το τηλεφωνικό ερωτικό chat συνεχίζει να προσφέρει ατέλειωτες ώρες χαράς και ηδονής σε χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι χρησιμοποιούν ακριβώς αυτόν τον τρόπο διασκέδασης. Όμως φέτος μια από της μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείας παραγωγής προϊόντων για ενήλικες έρχεται να ταράξει τα νερά προσφέροντας ένα καινοτόμο προϊόν.

Αυτήν την φορά στην CES 2019 (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας η Naughty America παρουσίασε το καινούριο της εφεύρημα το οποίο είναι μια εφαρμογή η Strip Club η οποία εμφανίζει εικονική στριπτιζέζ ως ολόγραμμα στο δωμάτιο του χρήστη. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα εξαιρετικά ζωντανό και αποκλειστικό στριπτίζ εντελώς ΔΩΡΕΆΝ, από την εφαρμογή στο κινητό του.
Ο Έλληνας CEO της FYFNetwork Ανδρέας Χρονόπουλος πρωτοστατεί στην δημιουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής η οποία μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας δημιουργεί την ψευδαίσθηση του εικονικού στριπτίζ. Τώρα πλέον μπορεί ο καθένας να κατεβάσει την συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό ή στο τάμπλετ του και να απολαύσει εξωτικές πανέμορφες χορεύτριες σαν να βρίσκετε σε κάποιο στριπτιζάδικο. Και μάλιστα χωρίς να δίνει φιλοδώρημα.

Δες και αυτό  Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο ποδόσφαιρο. Αλαζονεία!

VR headset Oculus

στριπτιζές ολογραφία

Υπάρχει και η δυνατότητα με την χρήση του headset της Oculus να επισκεφτείς εικονικά στριπτιζάδικα μαγαζιά απολαμβάνοντας από πρώτο χέρι αισθησιακές στριπτιζέζ οι οποίες χορεύουν μόνο για σένα.

Ψηφιακό σεξ

Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σου και από το κινητό σου εμφανίζεις εικονικές κοπέλες οι οποίες σου προσφέρουν ερωτικό χορό μόνο για σένα ως ολόγραμμα. Η αίσθηση είναι εξαιρετικά αληθοφανής και προκαλεί τον ίδιο βαθμό σεξουαλικής διέγερσης στους άνδρες όπως και η επίσκεψη σε ένα ποιοτικό στριπτίζ μπαρ.

Η καινούρια αυτή πορνο-εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για τηλέφωνα Android και φυσικά δωρεάν, φέρνοντας εικονικές στριπτιζέζ στον δωμάτιο του πελάτη. Η Naughty America τα τελευταία χρόνια σε κάθε έκθεση CES επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να οδηγεί τις εξελίξεις στο πορνό μαζί με την τεχνολογία προσφέροντας όσο το δυνατόν καλύτερη ερωτική εμπειρία στους πελάτες της.

Βλέπουμε το μέλλον

Και αυτό είναι ψηφιακό. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται με τρομερή ταχύτητα και σχεδόν κάθε χρόνο βγαίνουν καινούρια πράγματα τα οποία είναι πιο διαδραστικά, πιο εθιστικά και πιο αληθινά με αποτέλεσμα να προσφέρουν στους άνδρες πελάτες περισσότερη διασκέδαση. Τα πιο ωραία και πρωτότυπα πράγματα συμβαίνουν πρώτα στης μεγάλες εταιρείες πορνό και μετά διοχετεύονται προς τους υπόλοιπους. Αυτές διαθέτουν τεράστια budget και τους καλύτερους επαγγελματίες προγραμματιστές ώστε να μπορούν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Η βιομηχανία ενηλίκων είναι το πιο ζωντανό κομμάτι στον κόσμο τον υπολογιστών.

Δες Παντρεμένες κάνουν τηλεφωνικό σεξ και απόλαυσε την παρεά τους στο κινητό σου ως παραδοσιακός Έλληνας ο οποίος αγαπά να χαίρετε τον έρωτα.