Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σεξ τουρισμός – Ρωσία

Οδηγός για σεξ-τουρισμό στην Ρωσία

Σεξοτουρισμός στην Ρωσία

σεξοτουρισμός ρωσίαΗ Ρωσία είναι υπεύθυνη για την απαρχή του σεξοτουρισμού και είναι λογικό, μόνο αν σκεφτεί κανείς το πλήθος των πανέμορφων γυναικών που ζουν στις πόλεις της.

Όσο περνούσαν τα χρόνια, όμως, οι κάτοικοι της Ρωσίας κατάλαβαν το διακαή πόθο των ανδρών από όλο τον κόσμο για μια Ρωσίδα στο κρεββάτι ή στο πλάι τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει το φαινόμενο της τεράστιας οικονομικής εκμετάλλευσης από τους ξένους που πήγαιναν για σεξοτουρισμό στην Ρωσία.

Δεν είναι μάλιστα, λίγες οι περιπτώσεις που η ρωσική μαφία έχει πάρει υπό την προστασία της πολλά κορίτσια, με σκοπό το εμπόριο τους σε οικονομικά ευκατάστατους επίδοξους γαμπρούς.

Σεξοτουρισμός στην Ρωσία

Όπως φαίνεται, ο σεξοτουρισμός στην Ρωσία παίρνει μια διαφορετική διάσταση και η κατάσταση αρχίζει να σοβαρεύει. Οι νεαρές Ρωσίδες δεν έχουν ως όνειρο την χρηματική τους αποκατάσταση μέσα από συνευρέσεις της μιας βραδιάς, αλλά την αποκατάσταση μιας ολόκληρης ζωής με την αλλαγή του τόπου διαμονής και του γάμου τους με έναν πλούσιο γαμπρό. Το Ιβάνοβο για παράδειγμα, μια σχετικά φτωχή πόλη, είναι γνωστό στη Ρωσία για το νυφοπάζαρό του.

Τουρισμός για σεξ στην Ρωσία

Ο σεξοτουρισμός στην Ρωσία είναι ακριβή υπόθεση. Οι υπηρεσίες είναι πολύ ακριβές όμως και οι γυναίκες είναι first class. Ο σεξοτουρίστας στη Ρωσία θα ήταν καλό να μην επισκεφτεί τις μεγάλες πόλεις όπως η Μόσχα ή η Αγία Πετρούπολη αφού οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές. Τα πάντα είναι τυπικά και σε πολλές περιπτώσεις ο προστάτης των κοριτσιών επιθυμεί να είναι παρόν ακόμα και στην ερωτική συνεύρεση για να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Η διαδικασία του σεξ είναι τυπική αφού η κάθε κοπέλα βιάζεται για να πάει στον επόμενο πελάτη και να βγάλει όσα πιο πολλά χρήματα προλαβαίνει. Επιπλέον, η εγκληματικότητα από τις στημένες επιχειρήσεις πορνείας είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν πρέπει κανείς να παίζει με τη σωματική του ασφάλεια για μια και μόνο νύχτα.

Γι’αυτούς τους λόγους, ο σεξοτουρίστας πρέπει να στραφεί στις μικρότερες πόλεις της Ρωσίας όπως είναι το Γιαροσλάβ και Εκατέρινμπουργκ, όπου οι γυναίκες εκεί δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πρωτευουσιάνες.

Η Ρωσία δεν είναι Ταϊλάνδη

Ως σεξοτουρίστας στην Ταϊλάνδη θα βρεις τελείως διαφορετικές γυναίκες, με τελείως διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία στο θέμα του σεξ από της Ρωσίδες.

Οι Ρωσίδες της επαρχίας, έχουν μόνο μία απαίτηση: να νιώσουν ξεχωριστές. Η ομορφιά τους λόγω των γονιδίων τους και οι τρόποι τους είναι ταυτόσημοι με αυτούς των γυναικών σε άλλες, μεγαλύτερες πόλεις. Η αγνή συμπεριφορά τους δείχνειν ότι διακατέχονται από μια παραδοσιακή κουλτούρα, αφού έχουν μεγαλώσει έχοντας ως σκοπό να είναι καλές νοικοκυρές φροντίζοντας τον άντρα που βρίσκεται στο πλάι τους.

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, όπως βλέπουμε ο σεξοτουρισμός στη Ρωσία έχει ως απώτερο σκοπό την εξέλιξη του σεξ σε κάτι παραπάνω, αφού, πέρα από αυτά που ακούγονται για τις Ρωσίδες, οι γυναίκες εκεί είναι μεγαλωμένες με αρχές και στερεότυπα που τις θέλουν καλές και συνεπείς συζύγους.

Ο σεξοτουρισμός στην Ρωσία είναι μοναδική εμπειρία και θα σας μείνει αξέχαστη, αν την δοκιμάσετε όμως θέλει προσοχή, σωστές πληροφορίες, που θα της βρείτε στο σαιτ μας, και αρκετά ευρώ. Αν ξέρεις που πηγαίνεις, και έχεις ανθρώπους που μπορεί να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή αν τύχει κάτι τόλμησε το….