Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Συνοδός πολυτελείας!

Συνοδός πολυτελείας

συνοδός πολυτελείαςΑκούγοντας κάποια γυναίκα να σου λέει ότι είναι συνοδός πολυτελείας ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι? Τι επάγγελμα μπορεί να είναι αυτό το “συνοδός πολυτελείας“?

Πληρωμένος έρωτας φυσικά, όμως πόσο πάει το μαλλί? Και τι περισσότερα μπορεί να κάνει από την γυναίκα σου που δεν είναι συνοδός πολυτελείας χαχα?

Ας δούμε μια χαρακτηριστική αγγελία από μια τέτοια επαγγελματία του έρωτα.

” Είμαι συνοδός πολυτελείας κι επαγγελματίας γενικότερα!! Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει αυτή η προοπτική γνωριμίας, τότε θα χαρώ να απαντήσω σε όλες σου τις απορίες!! Θα σε παρακαλέσω όμως αν δεν είσαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για κάτι τέτοιο μη σπαταλάς το χρόνο μου και το δικό σου!! Είμαι αυτή που βλέπεις και κυρίως είμαι Ελληνίδα, ανεξάρτητη, και εκτός ανάλογων κυκλωμάτων!! Δίνω κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία, εφόσον είσαι διατεθειμένος να με ανταμείψεις ανάλογα για τις όμορφες στιγμές που θα περάσουμε παρέα!! Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σου!”

Ηλικία της εκδιδόμενης : 29 ετών

Περιοχή δράσης : Αθήνα

Στην αγγελία υπήρχαν 5 ορθογραφικά λάθη, το ποσό που ζητήθηκε ήταν 1500 ευρώ για 24 ώρες. Το γεγονός ότι η γυναίκα είναι ψιλοαγράμματη δεν την σταματά να σου ζητήσει ένα πολύ καλό μηνιάτικο (όπως έγιναν τώρα οι μισθοί) για ένα βράδυ.  Εξάλλου δεν θα την εξετάζεις στην γραμματική, ούτε θα συζητάτε για τον Μότσαρτ, να την πηδήξεις θέλεις. Όμως αξίζει άραγε τα λεφτά της?

Τι θα σου κάνει τόσο που να θέλεις να της δώσεις αυτό το ποσό?

Κλασσικό παραμύθι ότι είναι ανεξάρτητη και δουλεύει εκτός κυκλωμάτων. Μπορεί να είναι ανεξάρτητη από την ηρωίνη, 100% όμως έχει νταβατζή που την προωθεί και την προστατεύει. Έτσι λειτουργεί αυτό το επάγγελμα. Αν δεν είσαι στα κυκλώματα, είσαι στο χαντάκι.

Δες και αυτό  Έπρεπε να μου τηλεφωνήσει

Φυσικά και υπάρχουν άντρες που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν, και διπλό και τριπλό ποσό για να κάνουν σεξ με κάποια top model. Που την έχουν ξεσκίσει στο πήδημα και εσύ θα είσαι απλά ο επόμενος, όμως επιλογές είναι αυτές και ο καθένας έχει το δικό του πορτοφόλι και κάνει κουμάντο στο δικό του κεφάλι, πάνω και κάτω 😉

Πριν την κρίση γνώριζα αρκετούς τύπους που δίνανε χρήματα για να κάνουν σεξ με τέτοιες μοντέλες, εγχώριες και ξένες, αν και οι Ελληνίδες είχαν καλή πέραση λόγω της γλώσσας και της καυχησιάς αργότερα στην παρέα “Ποια ρε, την τάδε, σιγά την γκόμενα ρε, με ένα χιλιάρικο σας την φέρνω να σας κάνει πίπες”. Αυτά έλεγες στην παρέα και όλοι σε είχανε για τον μεγάλο.

Όταν είχες μεσαία προς μεγάλη επιχείρηση και έκανες ετήσιους τζίρους σε εκατομμύρια σχεδόν υποχρεωτικό ήταν να έχεις 5-6 τέτοιες μοντέλες για να της πασάρεις σε φίλους και καλούς πελάτες ως δωράκια. Έτσι γίνονται οι business.

Ένα εξαιρετικά προσοδοφόρο επάγγελμα για γυναίκες που είναι όμορφες λίγο πάνω από το μέτριο. Στην Ευρώπη υπάρχουν οργανωμένα γραφεία για τέτοιες υπηρεσίες και οι πόρνες πολυτελείας έχουν σταθερή πελατεία, που προέρχεται κυρίως από τους επιχειρηματικούς και πολιτικούς κύκλους.

Συνοδός πολυτελείας

Ας θυμηθούμε τα σκάνδαλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, του Στρος Κάν και πολλών άλλων επώνυμον πολιτικών. Στη Ελλάδα όμως το κύκλωμα είναι μικρό και οι γυναίκες που εκδίδονται γνωστές στους ξέροντες. Οι ταρίφες όμως δεν είναι καθόλου μικρές καθότι κορόιδα πάντα υπάρχουν.

Τα σαιτ για γνωριμίες είναι γεμάτα από αγγελίες γνωριμιών από επαγγελματίες που είτε είναι απλές πόρνες, είτε βαφτίζονται συνοδός πολυτελείας για να τσιμπήσουν μεγαλύτερα ποσά από τα κορόιδα.

Δες και αυτό  Ροζ δασκάλες

Θα έδινες εσύ 1500 ευρώ σε 29 ετών γυναίκα, που το πιο πιθανόν είναι να σου βγει 32-35, για να κάνεις σεξ μαζί της, για ένα βράδυ?