Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι αμοιβές κερδίζουν οι πορνοστάρ?

rio hamasakiΑς δηλώσουμε από την αρχή ότι μιλάμε για πορνοστάρ στης ΗΠΑ και όχι στην Ευρώπη ή την Ελλάδα. Εκεί τα πράγματα είναι απόλυτα επαγγελματικά αφού εκεί βρίσκεται και η Μέκκα της βιομηχανίας πορνό. Υπάρχουν οργανωμένα πρακτορεία που διαχειρίζονται της γυναίκες, και συμβόλαια που ορίζουν και της πιο μικρές λεπτομέρειες που αφορούν μια δουλειά.

Μόνο τα πολύ μεγάλα ονόματα στον χώρο της πορνοβιομηχανίας δουλεύουν με αποκλειστικότητα σε κάποια πρακτορεία. Το 80% των πορνό ηθοποιών επιλέγει, μαζί με τον ατζέντη του, φυσικά σε πόσες σκηνές θα συμμετέχει τον μήνα, αφού από εκεί καθορίζονται και οι αμοιβές του.

Υπάρχει ρίσκο φυσικά να “φθαρεί” από την μεγάλη υπέρ προβολή και να μειώσει την ζήτηση του στην ερωτική αγορά αν κάνει για μικρό χρονικό διάστημα πολλές ταινίες όμως αυτό αποτελεί επιλογή της κάθε performer. Σημείο επιλογής ίσως το σημαντικότερο σε αυτό τον χώρο δεν είναι τόσο η εξωτερική ομορφιά αλλά το πόσο εντυπωσιακή είναι η εμφάνιση της κάθε κοπέλας, αφού υπάρχουν εξαιρετικά όμορφες κοπέλες που έχουν χαμηλότερο κασέ από παλιές καραβάνες που κερδίζουν τα διπλά και τριπλά λόγο του γεγονότος ότι “γράφουν” καλύτερα στον φακό και οι πελάτες της ζητούν περισσότερο.

Στην πορνό-βιομηχανία ισχύει ότι και στης υπόλοιπες βιομηχανίες. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Αν μια κοπέλα καταφέρνει να έχει ζήτηση για ταινίες ή prive καταστάσεις τότε αυτή κερδίζει την μερίδα του λέοντος από την αγορά, καθώς επίσης και ο ατζέντης που την διευθύνει.

Οι άντρες πορνοστάρ κερδίζουν 20-25% λιγότερο από της γυναίκες αφού η βιομηχανία επικεντρώνει στην γυναίκα. Έχοντας ως αποκλειστικό κοινό σχεδόν στο 90% τους άντρες όλοι θέλουν να βλέπουν νέες και φρέσκες γυναικείες παρουσίες οπότε μια εκκολαπτόμενη σταρλετίτσα μπορεί να κερδίζει περισσότερα από έναν άντρα ηθοποιό με 10 χρόνια στο πορνό.

Δες και αυτό  Ισλαμικό σεξ?

Οι ταινίες σεξ προορίζονται για τους άντρες, εξιτάρουν την αντρική ερωτική φαντασία και κάποιες “ροζ” πρωταγωνίστριες καταφέρνουν να δημιουργήσουν θαυμαστές και κοινό που της ακολουθεί πιστά. Με το μπουμ του ίντερνετ πολλές από αυτές έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδες όπου με συνδρομή οι fan έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική ζωή της πορνοστάρ, σε αποκλειστικότητες πίσω από την κάμερα και πολλά άλλα καλούδια. Στην εποχή του facebook, και του twitter δημιουργούν συχνά κοινό που ξεπερνά της μερικές χιλιάδες με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και αναγνωρίσιμες.

Ένα μικρό ερασιτεχνικό κλιπάκι με λίγο σεξ σε post στο fb καταφέρνει να τους φέρει φήμη και χρήμα που άλλες κερδίζουν με χρόνια σκληρής δουλειάς. Απλά πρέπει να ξέρεις πως να το κάνεις και το πιο σημαντικό πότε, και με ποιον.

Η καλή πορνοστάρ δημιουργεί έναν προϊόν, έναν εμπορικό σήμα, πουλώντας το κορμί της. Γίνεται ερωτικό αντικείμενο και φετίχ στης ερωτικές φαντασιώσεις των αντρών με σκοπό το δικό της κέρδος. Αν απλά έκανε σεξ σε κάποιο οίκο ανοχής θα χαρακτηριζόταν ως απλή πόρνη, όμως όσες είναι έξυπνες, ή έχουν επαγγελματίες ατζέντηδες ξέρουν πως να κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια φτιάχνοντας ταινίες πορνό.

Το μόνο κακό σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι κρατάει λίγο. Ελάχιστες γυναίκες μένουν μετά τα 10 χρόνια. Πρέπει γρήγορα να καταφέρουν να κάνουν brand, να δημιουργήσουν οπαδούς, έτσι ώστε μέσα σε 8-10 χρόνια να έχουν κερδίσει τόσα λεφτά έτσι ώστε να αποσυρθούν, ακόμη καλύτερα σε ένα γάμο, και να ξαναφτιάξουν την ζωή τους, καθώς ο χαρακτηρισμός “πορνοστάρ” θα της ακολουθεί σε όλη τους την ζωή.