Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κάνουμε σεξ;

Ένας άντρας και μια γυναίκα στο κρεβάτι κάνουν σεξ

gynaika me miniΈχετε αναρωτηθεί τι συμβαίνει στο σώμα σας κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Ίσως δίνεται περισσότερη σημασία στην πράξη αυτή καθαυτή και δεν σκέφτεστε την καταπόνηση που έχει το κορμί σας όταν κάνετε έρωτα.  Κάποιοι μπορεί να πούνε ότι η σεξουαλική πράξη ίσος είναι κάτι σχετικά απλό, όμως στην πραγματικότητα, το ανθρώπινο σώμα, παράγει μεγάλες ποσότητες ορμόνες όσο προετοιμάζεται για την κορύφωση.

Ποια είναι τα 4 στάδια της σεξουαλικής διέγερσης:

Στάδιο άλφα: Ερωτική επιθυμία

Η αδρεναλίνη και η σεροτονίνη που απελευθερώνει το σώμα μας μας προκαλούν αισθήματα χαράς και ευθυμίας. Το γυναικείο αιδοίο υγραίνεται και διαστέλλεται και το αντρικό πέος έρχεται σε στύση. Η καρδιακοί παλμοί του άντρα γίνονται εντονότεροι, ενώ το γυναικείο στήθος και λαιμός κοκκινίζουν λόγω της συσσώρευσης αίματος στην περιοχή. Η ντοπαμίνη που απελευθερώνει το σώμα μας αυξάνει τη σεξουαλική μας επιθυμία και μας προετοιμάζει για το στάδιο της υπερδιέγερσης.

Ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα φετίχ;

Στάδιο βήτα: Υπερδιέγερση

Η καρδιά μας χτυπάει ολοένα και πιο δυνατά και γρήγορα, ενώ αυξάνουν κατακόρυφα και η αναπνοή η πίεση του αίματος και οι συσπάσεις στους μύες. Τα επίπεδα νορεπινεφρίνης αυξάνονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η καρδιά να στέλνει περισσότερο αίμα στα αγγεία για να τα τροφοδοτήσει με αίμα και οξυγόνο. Τα γεννητικά μας όργανα αποκτούν μεγαλύτερη ευαισθησία σε κάθε άγγιγμα και εμφανίζονται οι πρώτοι σπασμοί στα χέρια, πόδια και πρόσωπο.

Στάδιο γάμα: Οργασμός

Τα γεννητικά όργανα που συμμετείχαν μέχρι τώρα στην ερωτική πράξη τώρα πάλλονται και τα επίπεδα των ορμονών μας αγγίζουν τα ύψη. Η γυναίκα φτάνει στην κορύφωση του οργασμού της απελευθερώνοντας ποσότητες κολπικών υγρών, ενώ οι πυελικοί μύες και ο προστατικός αδένας ωθούν το αντρικό σπέρμα έξω από την βάλανο.

Δες και αυτό  Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?

Στάδιο δέλτα: Χαλάρωση

Το σεξ έχει τελειώσει και ο άντρας συνήθως αισθάνεται περισσότεροι κουρασμένος, ειδικά αν έχει περάσει τα 40 του χρόνια. Η γυναίκα επίσης αισθάνεται κόπωση και απολαμβάνει την ευχάριστη στιγμή που έχοντας τελειώσει νιώθει την ανάγκη για τρυφερή αγκαλιά και φροντίδα από τον ερωτικό της σύντροφο. Μετά την σεξουαλική πράξη οι περισσότεροι χαλαρώνουν και ξεκουράζονται όμως αν η ερωτική επιθυμία είναι μεγάλη σε μισή ώρα μπορεί να ακολουθήσει και δεύτερος γύρος με δεύτερο οργασμό για τον άντρα και πολλαπλούς για την γυναίκα.

Απολαύστε τον έρωτα και αφήστε τα κορμιά σας να μιλήσουν. Ο οργασμός είναι η απόλυτη κορύφωση και για να επιτευχθεί χρειάζεται και η ανάλογη διάθεση. Μην έχετε ενοχές σχετικά με την εξωτερική σας εμφάνιση και αφήστε τα φώτα ανοιχτά όταν κάνετε έρωτα έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση από το σμίξιμο τον δυο κορμιών σε ένα. Κάντε εγκεφαλικό έρωτα και όχι μόνο σωματικό ή απλή ανταλλαγή σωματικών υγρών.

Tips

Μπορείτε να δοκιμάσετε και διάφορα παιχνίδια κάνοντας sex chat όταν δεν βρίσκεστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο ή να κάνετε τηλεφωνικό σεξ από το κινητό σας όσο εσείς βρίσκεστε στον εργασιακό σας χώρο και η γυναίκα σας στο σπίτι περιμένοντας σας να επιστρέψετε και προετοιμάζοντας το έδαφος για ατέλειωτα ερωτικά παιχνίδια. Τολμήστε, διασκεδάστε και ευχαριστείτε τον χρόνο που μπορείτε να είστε μαζί.