Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Το μέγεθος δεν έχει σημασία

Το μέγεθος έχει σημασία

Επιλέξαμε 6 φωτογραφίες από ομιλίες της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ όπου σαφώς και περιγράφει άλλα πράγματα όμως εμείς θέλουμε να σας πούμε άλλα.Γιαυτό συράψαμε το παρακάτω άρθρο σαφώς με χιουμοριστική διάθεση και μη θέλοντας να προσβάλουμε τίποτε και κανέναν. Αν φυσικά κάποιος θιχτεί από το κείμενο η της φωτογραφίες ας επικοινωνήσει στο μειλ μας για τα περαιτέρω.

Ειλικρινά ζητάμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε για κόσμια και σεμνά σχόλια. Σεμνά και ταπεινά όπως έλεγε κάποιος κάποτε. Που να είναι άραγε τώρα αυτός ο καλός άνθρωπος?

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και ότι κατάλαβε είναι για τον εαυτό του.

1. Ελλάδα – Hellas – Greece

merkel

Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, κάπου στης παρυφές της Ευρώπης, όμως με τεράστια ιστορία. Η χώρα που γέννησε τεράστιες προσωπικότητες, κυρίως στην αρχαιότητα καθώς στην νεότερη Ελληνική ιστορία τέτοιες μορφές ΛΕΙΠΟΥΝ. Να αναφέρω μερικά ονόματα έτσι για να τα θυμηθούμε μαζί?

Μέγας Αλέξανδρος
Θαλής ο Μιλήσιος
Πιττακός ο Μυτιληναίος
Σόλων ο Αθηναίος
Χίλων ο Λακεδαιμόνιος
Πλάτων
Σωκράτης
Αριστοτέλης
Ευκλείδης ο Μεγαρικός
Ηράκλειτος
Ηρόδοτος
Ξενοφών

Να συνεχίσω? Θα μου χρειαστούν δεκάδες σελίδες για να τους αναφέρω όλους και σίγουρα θα σας κουράσω.

 

μερκελ

Κάποιες χώρες έχουν 5 μέτριες προσωπικότητες σε όλη τους την ιστορία, και συνεχώς τονίζουν αυτούς, η δανείζονται γειτονικές, για να αναπτερώνουν το εθνικό φρόνιμα και να τονώνουν τον Εθνικισμό τους. Κλασικά παραδείγματα στην γειτονιά μας τα Σκόπια και η Αλβανία.

Δυο μικρά κράτη με “υπερφίαλους ηγέτες”, αστείους και γραφικούς που αντί να διασκεδάζουν μας θλίβουν.

 

μερκελ

Ας επανέρθουμε όμως στα δικά μας αφού η Ελλάδα είναι το σημερινό μας θέμα. Η Ελληνική οικονομία είναι μικρή, ίσως όχι τόσο μικρή, αλλά σε σύγκριση με την Γερμανική ατμομηχανή είναι μικρούλα, και συνεχώς ζητά προστασία και τρυφερότητα για να μεγαλώσει. Έχει όμως ένα μικρό κατά εμάς πρόβλημα, δεν μεγαλώνει ΠΟΤΕ.

Δες και αυτό  Καλή ασφάλεια!

 

μερκελ

Βέβαια οι Ευρωπαίοι ηγέτες, (δεν αναφέρομαι στους δικούς μας) βλέπουν το πρόβλημα ότι είναι περίπου τόσο και στης συναντήσεις με τους προύχοντες του τόπου το αναφέρουν.

 

μερκελ

 

Κύριοι Έλληνες, μας δημιουργείτε άπειρα προβλήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είστε απείθαρχοι, ξεροκέφαλοι, λέτε συνέχεια ψέμματα, και μόνο ψέμματα, αφού έτσι έχετε μάθει να κερδίζετε το ψωμί σας, συνέχεια αναφέρεστε στο ένδοξο παρελθόν σας και εμείς σας προσγειώνουμε στο μίζερο παρόν σας.

Μας μάθατε τα Greek statistics, θωπεύετε σεξουαλικά της τουρίστριες μας κάθε καλοκαίρι στα Ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα να αλλοιώνετε τον καθαρό Γερμανικό πληθυσμό, φουσκώνετε της τιμές χωρίς να δίνετε λόγο σε κανένα, αποκλείετε ολόκληρα νησιά από την Αθήνα γιατί κάποιο σωματείο κάνει απεργία γιατί του κόψανε τον μαϊντανό, είστε τεμπέληδες και το 60% του ενεργού πληθυσμού σας δεν έχει μόνιμη εργασία, η παιδεία σας στα σχολεία είναι στην τελευταία θέση της ΕΕ, η Αθήνα στης 08,00 το πρωί θυμίζει Καμπούλ και όχι ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, οι πολιτικοί σας λαδώνονται, μιζάρονται, κλέβουν και τα τρώνε μαζί,

και εσείς ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ στο φαγοπότι και στο αλισβερίσι και δεν αντιδράτε.

 

μερκελ

 

Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε τον λογαριασμό. Τόσα χρόνια όποιος έφαγε, έφαγε, τώρα η Μαρία παντρεύτηκε και θέλει στεφάνι, παπά, κουμπάρο και προίκα.

ΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΑ