Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

TOS

The Gnorimies.net Terms of use

Last Updated on April 15, 2012

  • Το blog έχει περιεχόμενο μόνο σε ενήλικες, και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
  • Κάντε είσοδος ΜΟΝΟ εάν είστε πάνω από 18 ετών.
  • Αν είστε κάτω από 18 ετών, παρακαλούμε αποχωρήστε αμέσως!
  • To Gnorimies.net αποποιείται την οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τις αναρτώμενες φωτογραφίες. Τα πνευματικά δικαιώματα των εικόνων που αναρτώνται στο Gnorimies.net ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Το gnorimies.net δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του ενημέρωση πως να γίνουν καλύτεροι στο “καμάκι”. Εδώ θα μάθετε κόλπα, tricks & tips για το πως να φλερτάρετε μια γυναίκα. Πως να μην κομπλάρετε όταν βρεθείτε σε μια παρέα με όμορφες γυναίκες. Πως να της πλησιάσετε, πως να της μιλήσετε, πως να γνωριστείτε. Θα μάθετε την τέχνη του φλερτ. Το gnorimies.net σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τυχόν διαφημίσεις η χορηγίες σε αυτό υπάρχουν αποκλειστικά για την οικονομική στήριξη και επιβίωση της ιστοσελίδας.

Το gnorimies.net δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες.  Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Οι διαχειριστές του gnorimies.net διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα. Spam σχόλιο θεωρείτε κάθε σχόλιο που είναι offtopic, δεν προσθέτει αξία στο άρθρο και δεν συμβάλει στον διάλογο με τα άλλα μέλη. Σχόλια σαν αυτά διαγράφονται αμέσως ” Πολύ καλό”,” σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες”, “good post”, “keep working” κτλ. Σκοπός των σχολίων είναι να προάγουν διάλογο, να θέτουν ερωτήσεις, και να αναφέρονται στο θέμα. Δεν επιτρέπονται σύνδεσμοι(link) εντός τον σχολίων και τέτοια σχόλια διαγράφονται αμέσως.

Το gnorimies.net περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με την πολιτική σχολιασμού, την κείμενη νομοθεσία, το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις, στους χρήστες του διαδικτυακού μας τόπου απαγορεύονται οι παρακάτω χρήσεις:
(Η παράθεση είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική.)

  1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή παράνομου, παραπλανητικού, προσβλητικού, υβριστικού, δυσφημιστικού, ρατσιστικού, σεξιστικού περιεχομένου, που συγκροτεί αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής, της υπόληψης, των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων, της περιουσίας οιουδήποτε τρίτου προσώπου, προτρέπει ή δικαιολογεί πράξεις που αποσκοπούν ή έχουν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής ή περιεχομένου που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων.
  2. Απαγορεύεται η ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου με πορνογραφικό υλικό γενικά, η παιδική πορνογραφία ειδικά ή περιεχόμενο που προσβάλει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα προστασία των ανηλίκων.
  3. Απαγορεύεται το ανέβασμα αλλοιωμένων αρχείων ή προγραμμάτων που περιέχουν ψηφιακούς ιούς και ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου ή στη λειτουργία υπολογιστή άλλων προσώπων.

Η επίσκεψη στο website μας, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων καθώς και των όρων αυτών, CC by-nc 2.5, TOS, Adsense

Στο gnorimies.net θα γίνετε εξπέρ στον έρωτα. Θα αυξίσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα μπορείτε να κάνετε καμάκι σε οποιαδήποτε όμορφη γυναίκα.

Στο gnorimies.net όλα τα άρθρα που βρίσκονται στο blog, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της συντακτικής ομάδας και τυχόν αναδημοσίευση τους σε άλλα blog η site, επιβάλει την αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο προς αυτή (link). Σε όσα άρθρα γίνεται παράθεση των gossips και των ειδήσεων που προκαλούν ενδιαφέρων από άλλες ιστοσελίδες που είναι δημοφιλείς για τις πληροφορίες που παρέχουν στο τέλος αναφέρεται η πηγή με dofollow σύνδεσμο (link). Εμείς σεβόμαστε τον κόπο των συναδέλφων μας. Σεβαστείτε μας και εσείς.

Αποποίηση Ευθυνών

“ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ WEB SITE, Ή ΑΛΛΟΥ WEB SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ “ΩΣ ΕΧΟΥΝ”. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.”

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email:greekdating [at] yahoo [dot] com