ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Βρήκα σεξ στην καφετέρια!

Πριν από λίγες μέρες βρήκα στο Διαδίκτυο, ένα άρθρο που έλεγε ότι σε καφετέρια στην Λευκωσία στην Κύπρο, νεαρές αλλοδαπές προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι πληρωμής.

Σύμφωνα με το άρθρο Σόδομα και Γόμορρα γίνονται σε καφετέρια της Λευκωσίας. Νεαρές  αλλοδαπές, κυρίως Βουλγάρες,  Ρουμάνες η Ρωσίδες προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε δωμάτια, που βρίσκονται πάνω από το καφέ.

Οι κύριοι πελάτες του καφέ είναι κυρίως φαντάροι (Έλληνες και Κύπριοι) οι οποίοι κατά την έξοδό τους συνδυάζουν το φραπέ με το σεξ. Τα μαγαζί κάνει χρυσές δουλειές και εμείς του κάνουμε τζάμπα διαφήμιση. 😉 Δεν αναφέρεται φυσικά ποια είναι η καφετέρια όμως να είστε σίγουροι πως όποιον ταξιτζή στην Λευκωσία να ρωτήσετε που  μπορείτε να βρείτε κορίτσια για σεξ, θα σας οδηγήσει εκεί ‘-)

Στην Λευκωσία είναι τόσα πολλά τα παράνομα, και ημινόμιμα  μπουρδέλα που αν ψάχνεις για σεξ θα βρεις χωρίς να περπατήσεις πολύ. Τα ψιλοκρίβουν σαν καφέ η μπαρ όπου όλοι ξέρουν ότι προσφέρονται καισεξουαλικές υπηρεσίες έναντι πληρωμής. Το πρόβλημα δεν είναι εδώ. Το κράτος πρέπει να της ελέγχει και να μαζεύει φόρους από τα λεφτά που διακινούνται εκεί. Οι επιχειρηματίες κάνουν την δουλειά τους. Δημιουργούν στέκια όπου πουλάνε αγοραίο έρωτα. Όποιος τον αναζητά, επισκέπτεται αυτά τα μαγαζιά και πληρώνει το τίμημα. Κάποιοι στα ελεγκτικά όργανα του κράτους λαδώνονται και το σύστημα λειτουργεί. Το κράτος χάνει φόρους, οι μαγαζάτορες βγάζουν χρήμα, τα κορίτσια κερδίζουν λεφτά και σεξουαλικές επαφές και οι στερημένοι πελάτες στιγμιαία σεξουαλική ικανοποίηση. Γιατί πρέπει να μας εκπλήσσει η φράση “Προσφορά σεξ τώρα και στην καφετέρια της γειτονιάς σας”?

Δες και αυτό  Ερευνα-σοκ: Ελλάδα και cyber sex 2

Εμπόριο γίνεται! Και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Αν λοιπόν βρεθείτε στην Λευκωσία επισκεφτείτε την εν λόγω καφετέρια και ρίξτε και ένα που**** για εμάς. Αν δεν την βρείτε ψάξτε για τα miami , trocadero και roxy…….κλασσικές αξίες !. Αν σας περισσεύουν 170 ευρώ θα κάνετε το κομμάτι σας για 2 ωρίτσες, και θα ξαλαφρώσετε.

Αν και εκεί δεν σας αρέσει υπάρχουν Κινέζες πόρνες που της παίρνεις από τον δρόμο. Ε τώρα ποιόν δρόμο? Τον γνωστό!!!

Άντε καλό πάρτι – σεξουαλικές υπηρεσίες!