ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

2 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

2 Λάθη στο πρώτο ραντεβού

ερωτικά λάθηΓνωρίζεις σε μία φιλική παρέα μια κοπέλα η οποία από την πρώτη στιγμή σου κινεί το ενδιαφέρον. Μετά από προσπάθεια καταφέρνεις να σου δώσει το τηλέφωνό της. Κανονίζετε να βγείτε, βγαίνετε και η έξοδος εξελίσσεται τελικά σε μία παταγώδη αποτυχία.

Το καταλαβαίνεις από την τελευταία της φράση που ήταν απλά ένα ξερό «θα τα ξαναπούμε». Τότε πλέον και αφού «τα φώτα της σκηνής σβήνουν» αναρωτιέσαι «τι στο καλό πήγε στραβά;»

Τώρα είναι καλό να κάνεις μία ενδοσκόπηση του ραντεβού προκειμένου να δεις τι πήγε στραβά και το κυριότερο να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη την επόμενη φορά.

Ας δούμε ποια είναι τα δυο βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο σου ραντεβού.

Πρώτα από όλα όλες οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες και τους αρέσουν τα κομπλιμέντα. Τους αρέσει π.χ. να ακούνε πόσο όμορφες είναι ή πόσο τους πάει το τάδε ρούχο ή το δείνα παπούτσι.  Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να το παρακάνει με τα κομπλιμέντα. Το να είναι κάποιος υπέρμετρα καλός εξ’ αρχής και να ακολουθεί την φράση «ότι θες εσύ μωρό μου» καταντά μονότονο και κουραστικό. Στις γυναίκες αρέσει η πρόκληση. Καλό θα είναι να την αφήσεις να τα κερδίσει από μόνη της αυτά τα πράγματα.

Δεν πρέπει να είσαι πάρα πολύ επίμονος με το θέμα σεξ. Το 99,9% των αντρών σκέφτονται πως θα ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι. Δεν λέω να μην το σκέφτεσαι άλλωστε ούτε στην γυναίκα θα άρεσε κάτι τέτοιο απλά δεν χρειάζεται να το κάνεις έντονα εμφανές από την πρώτη στιγμή γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθείς και θα δώσεις την εντύπωση πως μόνο αυτό σε ενδιαφέρει.

Δες και αυτό  Σεξ με ολογράμματα

Όταν γνωρίζονται ένας άντρας και μία γυναίκα συνήθως ψάχνουν να βρουν τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά χωρίς να πιέζεις καταστάσεις και θα νοιώσεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.