Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

9 Κανόνες για το πρώτο ραντεβού

Αν νιώθεις ότι φέτος είναι η χρονιά που θα βρεις σύζυγο, ή ότι πρέπει να κάνεις μια μόνιμη σχέση που θα καταλήξει σε γάμο συνέχισε να διαβάζεις. Είναι δύσκολο να βρεις μια γυναίκα που και να σου αρέσει και να θέλεις να την παντρευτείς. Συνήθως βρίσκεις μόνο το ένα. Ο οδηγός αυτός είναι για εργένηδες που θέλουν να παντρεύουν. Ας δούμε μερικούς κανόνες :

rantevou

1. Πρόσεξε την ατομική σου καθαριότητα.

Το ξέρεις εκείνο με την μισή αρχοντιά? Γιατί δεν το εφαρμόζεις? Ο κόσμος σε κρίνει από την εξωτερική σου εμφάνιση, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, μετά περιμένει να σε ακούσει. Φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση όταν έχεις ραντεβού με γυναίκα. Κάνε μπάνιο, βάλε ένα ωραίο άρωμα, χρησιμοποίησε ρούχα που είναι σχετικά καινούρια και σου πάνε.

2. Καθαρό αμάξι.

Όπου και να πάτε θα χρειαστείς αυτοκίνητο. Αν θέλεις να έχεις γκόμενα χρειάζεσαι αυτοκίνητο, ή μηχανή για τους πιο extreme. Χωρίς αμάξι δεν υπάρχουν γκόμενες. Εδώ ισχύει, όσο μεγαλύτερο, καινούριο και πιο πολυτελές, τόσο περισσότερες γκόμενες θα θέλουν να μπούνε μέσα. Αν όμως μέσα είναι αχούρι, την επόμενη φορά θα βάλεις τον σκύλο στο κάθισμα του συνοδηγού.

3. Συνέπεια.

Στους πολιτικούς επιτρέπεται, άλλα να λένε και άλλα να κάνουν. Στο καμάκι όμως όχι. Πρέπει να μάθεις να είσαι συνεπείς με της γυναίκες. Όταν της είπες ραντεβού στης 10, πήγαινε στο ραντεβού παρά 5 και όχι και μισή. Αν η πρώτη εντύπωση είναι άσχημη δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία.

4. Δείπνο σε ρομαντικό εστιατόριο.

Οι πιτσιρικάδες μπορεί να τρώνε στα fast food όμως εσύ θέλεις να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα την οποία σκέφτεσαι να παντρευτείς. Οπότε τα fast food δεν είναι για σένα. Ανάλογα με την τσέπη διάλεξε ένα καλό εστιατόριο, ή ταβέρνα με μουσική που επιτρέπει την κουβέντα. Ψάξε το λίγο αφού η επιλογή σου θα μετρήσει  στην κοπέλα. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό, το σέρβις καλύτερο, και να το αντέχεις οικονομικά.

Δες και αυτό  Διαδικτυακές απιστίες ή απλώς φλερτ?

5. Επικοινωνία.

Στο εστιατόριο οι άνθρωποι πάνε για να κουβεντιάσουν. Όχι μόνο για να φάνε. Μην τρως τον αγλέουρα και πίνεις σαν Σκοτσέζος. Βρεθήκατε στην ταβέρνα για να μιλήσετε. Για εσάς. Για κοινά πράγματα, και όχι για τον καιρό ή για τον κ*λο του Χάρη. Δείξε της ότι σε ενδιαφέρει η προσωπικότητα της. Δείξε της ότι περνάς ωραία μαζί της και κάντε κοινά σχέδια. Πρέπει να δημιουργηθεί χημεία. Αν δεν υπάρχει χημεία και τα λόγια βγαίνουν δύσκολα, σαν να σε εξετάζει η δασκάλα σου στον μαυροπίνακα, φάε το φαγητό σου και πες γεια. Δεν είναι για σένα αυτή η κοπέλα.

6. Μη λες ψέματα.

Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει. Και μετά θα δείχνεις βλάκας. Πολύ βλάκας. Κάθε γυναίκα εκτιμά την ειλικρίνεια. Μην προσπαθείς να παίξεις ρόλους που δεν είσαι. Οι ψεύτικες ιστορίες είναι για τα κολλητάρια στην καφετέρια ή για τους κυνηγούς και τους ψαράδες. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν πτυχές που δεν θα ήθελες να της μοιραστείς μαζί της όπως πχ ότι δεν είσαι στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας με ετήσιο μισθό 10 εκατ. ευρώ, ή ότι μένεις ακόμη με τους γονείς σου, αν και πέρασες τα 35. Όμως αυτά θα τα μάθει κάποια στιγμή οπότε ή μην ανοίγεις τέτοιο θέμα ή μην της λες ψέμματα αν σε ρωτήσει. Είπαμε ψάχνεις γυναίκα για σπίτι και όχι γκόμενα για το βράδυ.

7. Πλήρωσε το λογαριασμό.

Ολόκληρο. Δεν είσαι Γερμανός τσιγκούνης. Τα μισά-μισά δεν ισχύουν εδώ. Ή είσαι κιμπάρης, ή είσαι Γερμανός. Μεσαία λύση δεν υπάρχει. Εσύ την κάλεσες για φαγητό, εσύ θα πληρώσεις.  Όταν σε καλέσει εκείνη θα πληρώσει εκείνη. Αν δεν έχεις τα λεφτά μην πηγαίνετε εκεί. Πάντα υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις. Βρες της.

Δες και αυτό  Γυναικεία εκσπερμάτιση πως την αισθάνεται μια κοπέλα;

8. Ήρθε ή ώρα να την πας σπίτι της, ή στο δικό σου?

Έκανες τον αγώνα σου. Φάγατε, ήπιατε, διασκεδάσατε, πλήρωνες σαν παπάς τα πάντα. Ε, τώρα θέλεις την αμοιβή σου. Θέλεις σεξ. Όμως για να το λάβεις χρειάζεται να προσπαθήσεις ξανά. Φίλησε την πριν της πεις γεια. Μπορεί να το δεχτεί, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι έτοιμη για σεξ, μπορεί να θέλει να σε τσεκάρει και άλλο. Οι γυναίκες είναι παράξενα πλάσματα. Και αλλάζουν την γνώμη τους δεκάδες φορές το λεπτό. Μην προσπαθείς να μπεις στην λογική τους. Δεν υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση μην την πιέζεις. Πρέπει να είναι ώριμη για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Να είσαι σίγουρος ότι και στο δικό της μυαλό περνάνε τα ίδια μηνύματα. Αν είναι έτοιμη για σεξ θα σου το δείξει.  Δεν είναι πόρνη που κάνει σεξ για χρήματα, και το αιδοίο της δεν είναι στο γόνατο. Να το θυμάσαι.

9. Η επόμενη μέρα

Το άλλο πρωί μην την πάρεις τηλέφωνο. Μην γίνεσαι λιγούρης. Μην της δείχνεις ότι έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα μαζί της και χωρίς το φουστάνι της δεν μπορείς. Κάλεσε την στο τηλέφωνο μετά από 2 μέρες. Πες της ότι σου άρεσε και αν θέλει μπορεί να ξαναβγείτε. Πες της να επιλέξει εκείνη το μέρος που θα συναντηθείτε για το δεύτερο ραντεβού. Θα της αρέσει. Και θα έχει την αίσθηση  ότι την σέβεσαι και εκτιμάς τις επιλογές της. Βάλε την στην διαδικασία να σε καλέσει εκείνη για φαγητό, και άφησε την να πληρώσει τον λογαριασμό. Ψάξε για την χημεία. Και να θυμάσαι ότι μετά το 5 πρώτα χρόνια η γυναίκα που βλέπεις τώρα μπροστά σου θα αλλάξει, όπως και εσύ. Όμως αυτό είναι άλλο θέμα σε επόμενο άρθρο….