Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

3 τεχνικές για αύξηση της σεξουαλικής αντοχής

erotikes simvoulesΤο σεξ είναι πολύ περισσότερα πράγματα από την απλή διείσδυση ενός πέους σε έναν κόλπο. Το σεξ δεν είναι performance η επίδειξη ερωτικών ικανοτήτων η μέγεθος μορίου μπροστά σε μια κάμερα. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν οι άντρες αυτό τόσο γρηγορότερα θα ξεχάσουν την πόζα και θα καταφέρνουν να διατηρούν την στύση τους για  μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στο παρόν άρθρο δεν θα μιλήσουμε για αυτούς που έχουν ιατρικό πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η σωστή λύση είναι να απευθυνθείτε σε ειδικό γιατρό που θα σας βοηθήσει να το λύσετε.

5 περίεργα μέρη για να κάνετε σεξ….

Ας δούμε όμως ποιες είναι οι 3 τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε αλλά και να διατηρήσετε την στύση του πέους σας περισσότερο:

1. Πιέστε το πέος σας – Όπως είπα και πιο πάνω, το σεξ δεν είναι έναν παιχνίδι όπου ο άντρας βάζει το πέος του στον κόλπο της γυναίκας και περιμένει να δει τους οργασμούς της. Το να κάνεις σεξ με μια γυναίκα απαιτεί να εξερευνήσεις τον σώμα της. Να ανακαλύψεις της ερωτογενής της ζώνες, να δεις τι της αρέσει να της κάνεις, και πως αντιδρά το κορμί της στα χάδια σου. Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα αφού δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προδιαθέτουν και τα δυο σώματα για τον ερωτικό παιχνίδι που θα ακολουθήσει. Την στιγμή που νιώθεις την κορύφωση να έρχεται βγάλε το μόριο σου από το αιδοίο της και πίεσε το με τα χέρια σου. Η πίεση θα διώξει το αίμα που έχει συσσωρευτεί στο πέος σου και θα σου δώσει πολύτιμα δευτερόλεπτα η λεπτά για να δώσεις επαναλαμβανόμενους οργασμούς στην ερωτική παρτενέρ σου.

Δες και αυτό  Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης όμως ακόμη τον θέλω

2. Ταντρικό σεξ – Αυτή η μέθοδος ξεκίνησε από την Ινδία και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Το ταντρικό σεξ συνδυάζει τον πνευματικό διαλογισμό με τον έρωτα και το σεξ. Η αναπνοή είναι ο ρυθμιστής της εσωτερικής ενέργειας του σώματος και με την κατάλληλη άσκηση μπορείς να πετύχεις τον έλεγχο του σώματος σου. Όταν κάνετε σεξ μην σκέφτεστε τι θα κάνετε μετά, η πως θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της δουλειάς η του σπιτιού αλλά συγκεντρωθείτε αποκλειστικά επάνω στο γυμνό σώμα της συντρόφου σας έχοντας ως μοναδική επιθυμία να της προσφέρετε την απόλυτη ηδονή. Η κλειτορίδα της γυναίκας μαζί με της ρόγες του στήθους της είναι φανταστικές ερωτογενής ζώνες που αν της ερεθίσετε κατάλληλα μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από εσάς και να είστε ο φανταστικός εραστής της.

3. Τεχνική της χαλάρωσης- Όταν στο κρεβάτι συνέχεια σκέφτεται για το πως θα εντυπωσιάσετε την κοπέλα με την οποία κάνετε έρωτα, συνήθως τα πράγματα έχουν αντίθετο αποτέλεσμα. Όταν ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας η αν η γυναίκα σας νιώθει και είναι ευχαριστημένη από της ερωτικές σας επιδόσεις αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρετε και να εκσπερματώνετε σε 30 δευτερόλεπτα, αφήνοντας ανικανοποίητη την ερωμένη σας. Όταν είστε στο κρεβάτι με μια γυναίκα χαλαρώστε και απολαύστε της μοναδικές στιγμές που ζείτε μαζί, χωρίς να αγχώνεστε η να θέλετε να την εντυπωσιάσετε. Δεν μιλάω για της εξαιρετικά λίγες περιπτώσεις όπου το μέγεθος του μορίου σας είναι άνω τον 25 πόντων. 😉

Καθαρίστε την σκέψη σας από οτιδήποτε και επικεντρωθείτε στο “έργο” σας. Σκοπός σας πρέπει να είναι να φέρετε την γυναίκα με την οποία κάνετε σεξ σε πολλαπλούς οργασμούς καθώς και τον εαυτό σας.

Δες και αυτό  Η ερωτική απιστία είναι το κλειδί επιτυχίας σε κάθε γάμο

Διασκεδάστε και απολαύστε το σεξ με την ερωτική σύντροφό σας. Αν εκείνη μείνει ευχαριστημένη θα αναζητήσει ξανά της ερωτικές σας υπηρεσίες.