Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 χρόνια κολλητοί και μετά εραστές

Ήμασταν 5 χρόνια κολλητοί, μέχρι που μπλέξαμε ερωτικά

Συνήθως κάνουμε νέους φίλους χωρίς να τους προσθέτουμε την ταμπέλα εραστές. Αν τα μπλέξουμε τότε δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Ή θα είμαστε φίλοι ή θα είμαστε εραστές. Και τα δυο μαζί δεν γίνεται.

Φίλοι, εραστές και πρώην φίλοι και εραστές. Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα γράφει για τις φιλίες που έγιναν ερωτικές σχέσεις, για τις ερωτικές σχέσεις που διαλύθηκαν και μαζί με αυτές και η φιλία -προφανώς.

«Ήμασταν 5 χρόνια κολλητοί, μέχρι που μπλέξαμε …ερωτικά. Στην αρχή ήταν όλα τέλεια. Μετά όμως αρχίσαμε να τσακωνόμαστε, μέχρι που φτάσαμε να χωρίσουμε και μάλιστα να χαλάσει και η φιλική μας σχέση… Στενοχωριέμαι πολύ που τον έχασα και από φίλο…»

Διάβασε επίσης: Μισθοί: Σε «μέγγενη» ακρίβειας οι εργαζόμενοι με αμοιβή κάτω από 1.000 ευρώ

filies-kai-erotes-den-pane-mazi

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως όταν μία σχέση ξεκινάει βασισμένη στη φιλία θα προχωρήσει και πολύ καλά. Δυστυχώς όμως, ενώ φαίνεται πως ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, πρόκειται για μία πολύ διαφορετική μορφή σχέσης.

Μπορεί ως φίλοι να ταιριάζουμε, να κάνουμε την πλάκα μας, να λέμε τα αστεία μας, να γελάμε και να έχουμε κοινό τρόπο διασκέδασης, να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, να λέμε τα προσωπικά μας και μάλιστα να συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον δίνοντας τις καλύτερες συμβουλές.

Διάβασε επίσης: Afeela: «Συμμαχία γιγάντων» Honda – Sony με νέα «έξυπνη» μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Πόσο αλλάζουν τα πράγματα όταν σμίγουμε ερωτικά;

Πάρα πολύ. Σαν να γινόμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, όπου ο ένας δεν αναγνωρίζει τον άλλον! Αναρωτιέσαι γιατί; Μα πολύ απλά, γιατί όταν δεν υπάρχει ο έρωτας και όλα είναι σε φιλικό επίπεδο, μπορούμε να είμαστε πιο αντικειμενικοί, πιο διαλλακτικοί, περισσότερο υποχωρητικοί… Στον έρωτα τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει μεγαλύτερη διεκδίκηση, βλέπουμε τον άλλον μέσα από τα χρωματιστά γυαλιά της μυθοποιημένης φιλίας. Πιο απλά, πιστεύω πως θα με συγχωρήσει όπως έκανε και πριν, πως θα ανταποκριθεί όπως και πριν κ.λ.π.

Δες και αυτό  3 παιχνίδια BDSM για να πειραματιστείτε με την σεξουαλικότητα σας

tilefoniko-sex

Διάβασε επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι δεν κάνει καλό σεξ

Και κάτι άλλο επίσης: αρχίζει και κάνει την εμφάνισή του το τερατάκι της ζήλιας, κυρίως αν ο ένας από τους δύο δεν ήταν και τόσο …ήσυχος στις προηγούμενες σχέσεις του!

Υπάρχει περίπτωση να κρατήσει η σχέση που δημιουργήθηκε μέσα από τη φιλία; Ναι, μπορεί να κρατήσει και αν γίνει αυτό, σημαίνει πως έχει και πολύ καλές και γερές βάσεις…

Διάβασε επίσης: 36 ώρες στη Βαρκελώνη: Πού να πάτε, τι να δείτε

Αν χωρίσουμε μπορούμε να είμαστε και πάλι φίλοι όπως πριν; Μάλλον όχι. Πως μπορεί κάποιος να δει ως φίλο και πάλι όταν η μορφή της σχέσης έχει αλλάξει; Πόσο μάλλον όταν ο ένας θέλει και ο άλλος όχι. Αν βέβαια, περάσουν αρκετά χρόνια, όπου και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, ενδεχομένως τότε μπορεί να υπάρξει και πάλι φιλία, συνήθως όμως έχει χάσει την αρχική της μορφή.

Αν σε κάποια φάση της ζωής σας δείτε ερωτικά μια φίλη σας καλό είναι να το συζητήσετε χωρίς να την πιέσετε να ενδώσει. Αν το θέλει και εκείνη μπορείτε να δοκιμάσετε, αν όχι καλύτερα να παραμείνετε φίλοι.

Πηγή