Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ανώδυνος χωρισμός

Πώς να χωρίσετε ανώδυνα?

χωρισμόςΣίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα σημεία σε μια σχέση είναι όταν ο ένας από τους δύο θέλει να ανακοινώσει την απόφαση του να χωρίσει, κάτι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν ο σύντροφος του φαίνεται τελείως ανυποψίαστος, είναι τρελά ερωτευμένος και περνάει καλά στην σχέση.

Χωρισμός στο ζευγάρι

Δεν σας έχει τύχει ποτέ? Μακάρι να μην σας τύχει. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει σε μια σχέση.  Μάλιστα αν στο παρελθόν έχει κάνει δηλώσεις του στυλ «αν χωρίσουμε θα τρελαθώ» και «δεν θα αντέξω να μείνω χωρίς εσένα» τότε η ανακοίνωση του χωρισμού φαντάζει ένα βαρύ φορτίο που πρέπει πάση θυσία να ξεφορτωθούμε. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας αφού ακόμα και για αυτή την δύσκολη στιγμή υπάρχουν μικρά μυστικά που θα μας λύσουν τα χέρια.

Ο Νο1 πιο διαδεδομένος τρόπος να χωρίσεις κάποιον είναι να τον αναγκάσεις να το κάνει πρώτος αυτός. Έτσι από την στιγμή που θα πάρουμε την απόφαση να φύγουμε από την σχέση  βάζουμε σε εφαρμογή το σατανικό μας σχέδιο  παρουσιάζοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχε γνωρίσει αρχικά το ταίρι μας και είχε αγαπήσει. Στόχος μας είναι να εκδηλώσουμε μια τελείως ενοχλητική συμπεριφορά, υιοθετώντας συνήθειες και τρόπους που το ταίρι μας απεχθάνεται και εκνευρίζεται.Έτσι θα τον αναγκάσουμε να αγανακτήσει και οι συνεχείς καυγάδες θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα αν ξέρουμε πόσο μισεί τις συναντήσεις με την οικογένεια μας, κάθε Σαββατοκύριακο πρέπει να οργανώνουμε οικογενειακά τραπέζια καλώντας κυρίως τους πιο αντιπαθητικούς συγγενείς. Επίσης αποτελεσματικό είναι να δείξουμε τον τελείως βαρετό εαυτό μας, αυτόν που δεν περιποιείται καθόλου, που κάθετε όλη μέρα στον καναπέ, που βαριέται να βγει και γενικά που δεν θέλει να έχει κοινωνική ζωή. Αλλά ακόμα και όταν μένετε σπίτι προτιμάτε να κοιτάτε απαθέστατα την τηλεόραση παρά να μιλάτε με το ταίρι σας. Σίγουρα κάποια στιγμή αυτά θα το κάμψουν και θα αποφασίζει να βρει μια άλλη γυναίκα  που να του ταιριάζει περισσότερο, να τον καταλαβαίνει, να μιλάει μαζί του και να κάνει όλα εκείνα το νορμάλ πράγματα που εσείς από πείσμα αρνείστε να κάνετε.

Δες και αυτό  Μετά τον χωρισμό

Επίσης τον χωρισμό θα επισπεύσει ακόμα περισσότερο αν γνωρίσετε εσείς στο soon-to-be-ex ταίρι σας τον νέο του έρωτα. Κάντε μια διαλογή ανάμεσα σε μοναχικούς φίλους και γνωστούς και επιλέξτε τον πιο πιθανό υποψήφιο που ταιριάζει με τα γούστα του συντρόφου σας. Φροντίστε να περνάνε ώρες μαζί ενώ εσείς απολαμβάνετε την παρέα του νέου σας αμόρε.

Χωρισμός και επιπτώσεις

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια?

Οι 3 συχνότεροι λόγοι που χωρίζει ένα ζευγάρι είναι : Ερωτικές απιστίες, οικονομικοί λόγοι, έλλειψη σεβασμού και αναγνώριση της αξίας του άλλου. Δύσκολα συγχωρείς την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας η άντρα στην σχέση σας. Οι οικονομικοί λόγοι καταστρέφουν κάθε συναισθηματική σύνδεση και αποξενώνουν τον ένα από τον άλλο, και η έλλειψη σεβασμού δίνει το τελειωτικό χτύπημα.

Θυμάμαι τα λόγια του παππού μου όταν τον ρωτούσα τι σήμαινε η γιαγιά μου για εκείνων? Στύλος, κολόνα στην οποία μπορώ να ακουμπήσω,  να ανεβώ η να κοιμηθώ στον ίσκιο της. Σοφά λόγια, τότε όμως ήταν και διαφορετικοί καιροί και πολύ δύσκολα συναντάς παρόμοιους ανθρώπους. Η κοινωνία μας έχει αλλάξει, μαζί της και οι άνθρωποι.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει ότι ο χωρισμός είναι καλό πράγμα, ένας χωρισμός φέρνει πίσω του μόνο προβλήματα, αν υπάρχουν και παιδιά είναι ότι χειρότερο μπορείτε να τους κάνετε ως γονείς. Ο χωρισμός θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην παιδική ψυχή για όλη τους την ζωή.

Γιαυτό σκεφτείτε το πολύ προσεκτικά τι κινήσεις θα κάνετε για να αποφύγετε έναν χωρισμό, παρά τη βλακείες μπορείτε να κάνετε για να τον προκαλέσετε.