Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Αντρικά λάθη σε μια σχέση

Ας πούμε ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες καταστάσεις, ευμετάβλητες και απρόοπτες. Ξεκινούν στην αρχή καλά όμως σε λίγο καιρό εμφανίζονται τα προβλήματα. Είναι λογικό όταν ζεις με κάποιον να υπάρχουν τριβές. Στην αρχή που δεν το ξέρεις και που ο έρωτας σου τα φέρνει όλα ρόδινα δεν τα βλέπεις όμως μετά από λίγο εμφανίζονται μπροστά σου και τότε πρέπει κάτι να κάνεις για να δόσεις μια λύση. Όπως οι άντρες έτσι και οι γυναίκες κάνουμε λάθη στης προσωπικές μας σχέσεις. Λάθη που μπορεί να οδηγήσουν στον χωρισμό. Ποια λάθη όμως μπορεί να θεωρηθούν μοιραία και ποια όχι?

Ας δούμε μαζί ποια είναι τα αντρικά λάθη σε μια σχέση, και αν υπάρχουν στην ΔΙΚΗ σου σχέση πως θα έπρεπε να τα αντιμετωπίσεις.

αντρικά λάθη

1. Αλλαγή συμπεριφοράς. Ενώ στις αρχές της σχέσης σας σε γέμιζε με γλυκόλογα και σου έστελνε 200 μηνύματα στο κινητό, τώρα με το ζόρι θα σου πει μια γλυκιά κουβέντα. Μπορεί να οφείλετε στην καθημερινή ρουτίνα, όμως μπορεί να υπάρχει και άλλη γυναίκα.

2. Αδιαφορία για το τι κάνεις!
Πριν σε γνωρίσει έβγαινε με τα φιλαράκια του για ποτό, καφέδες κτλ, μετά σε γνώρισε και τους ξέκοψε λίγο όμως τώρα ξανά αναζητά την συντροφιά τους και την προτιμά από σένα.

3. Σου συμπεριφέρεται λες και είστε φιλαράκια. Σου αρέσει να σχολιάζει της γκόμενες που περνούν και να λέει ατάκες στυλ “Πως θα την πήδαγα αυτήν”? Ξενέρωσα!

4. Αρχίζουν τα ψέμματα για τις πρώην, για το άλφα, για το βήτα, κάθε μέρα και διαφορετικό ψέμα, στο τέλος μπερδεύετε στα ψέμματα του και προσπαθεί να τα καλύψει με περισσότερα ψέμματα.

Δες και αυτό  Ερωτική σχέση με παντρεμένη γυναίκα

5. Αφήνει εσένα να πληρώσεις!Δεν είμαστε Γερμανοί να μοιράζουμε μισα-μισά, ούτε φυσικά και να το παρακάνεις αφήνοντας τον κάθε φορά εκείνον να πληρώνει όμως της περισσότερες φορές ο άντρας πληρώνει.

6. Σε θεωρεί δεδομένη ιδιοκτησία! Ότι χειρότερο και με απρόβλεπτες συνέπειες.

7. Αμελεί την εμφάνιση του και φορά ότι ρούχο πιάσει πρώτο. Καμιά γυναίκα δεν κολακεύετε έχοντας δίπλα της ένα λέτσο.

8. Δεν μιλάτε για τη σχέση σας, δεν κάνετε κοινά όνειρα! Δεν σου λέει, αν σου λέει ποτέ ότι θέλω να κάνω αυτό, η θέλω να κάνω εκείνο και εσύ να συμμετέχεις. Ενικός παντού. Λες και εσύ δεν υπάρχεις. Δεν συζητάτε τα κοινά σας προβλήματα. Δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει την γνώμη σου. Η επικοινωνία σας είναι στο χειρότερο σημείο.

9. Γίνετε εγωιστής και θέλει πάντα να περνά το δικό του.

10. Στο κρεβάτι η όλη υπόθεση τελειώνει στο 5λεπτο, μαζί με τα προκαταρκτικά. Αν εσύ αυτό το θεωρείς σεξ το αφήνω ασχολίαστο.

11. Σε προσβάλει και σε μειώνει ως γυναίκα.

12. Σε έχει αποκλειστικά και μόνο για το σεξ! Πότε θα σε γ*μήσω? το ακούς κάθε 3 μέρες. Καλά δεν βαριέται να λέει συνέχεια το ίδιο πράγμα?

13. Το νιώθεις ότι σε κερατώνει αν όμως εσύ διανοηθείς να κοιτάξεις άλλον άντρα μπορεί και να σε δείρει.

14.  Ενώ σε έχει βαρεθεί και νιώθεις ότι δεν θέλει ούτε να σε βλέπει συνεχίζει το παραμύθι ότι ναι μεν πρέπει να χωρίσουμε όμως όχι τώρα αφού ….. όλο μια δικαιολογία σας κρατά μαζί.

Η σχέση σας έχει τελειώσει. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο και τόσο νωρίτερα θα ψάξεις για κάποιον άλλο άντρα που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη. Οι άντρες είναι σαν τα λεωφορεία. Πάντα έρχεται το επόμενο. Αν θέλεις να μάθεις πως μπορείς να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας μπορείς να ψάξεις στον σύνδεσμο….