Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Έρωτας

Έρωτας

Αν δεν είστε ερωτευμένοι, και θέλετε να ερωτευτείτε, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που είναι η εποχή των δυνατών συναισθημάτων δεν έχετε παρά να αφεθείτε μέσα στην ζεστή και υγρή ατμόσφαιρα, έχοντας τα μάτια ανοιχτά και όλους του πόρους τους κορμιού σας έτοιμους , σε εγρήγορση, προκειμένου να δεχτούν ένα κάλεσμα, ένα βλέμμα, μια μυρωδιά μια αίσθηση που θα σας συνεπάρει και θα σας απογειώσει.

Τι είναι ο έρωτας?

erotevmeni me 2 antresΣυναίσθημα; Κατάσταση;  Στερεό , υγρό ή αέριο; Μη ρωτάτε;

Μην ανοίξετε τον Μπαμπινιώτη.  Ότι και να διαβάσετε στο λήμμα «έρως» δεν θα αντιπροσωπεύει με ακρίβεια αυτό που πραγματικά είναι.

 Θα πρέπει να το ζήσετε για να καταλάβετε. Γιατί το λέω αυτό; Μα γιατί είναι τόσο υποκειμενικό να το ορίσει κανείς.

Μια φίλη μου τις προάλλες μου είπε πως είναι ερωτευμένη με τον τέλειο άντρα και  προσπαθώντας να μου περιγράψει το πώς ένιωθε έβλεπα τη λάμψη στα μάτια της στο πρόσωπό της γενικότερα και αναρωτιόμουν  πως από την μια στιγμή στην άλλη, γίνεται αυτό το twist και αλλάζει ο άνθρωπος.

Αυτές οι πεταλούδες και τα γρατζουνίσματα στο στομάχι, αυτά τα κενά αέρος στα σπλάχνα και οι ταχυκαρδίες που ξαφνικά επιδρούν σε τέτοιο βαθμό  που μεταμορφώνουν τον άνθρωπο. Βλέπει τα πράγματα κάτω από τη σφαίρα του έρωτα. Σχεδόν το 80% των σκέψεων είναι  αφιερωμένες στο άλλο πρόσωπο.

Τα άσχημα δεν τα βλέπει καν, τα όμορφα είναι ακόμα πιο όμορφα και τα μέτρια είναι και αυτά όμορφα.  Φυσικά έχει επιλεκτική μνήμη και θυμάται και σκέφτεται ό,τι έχει να κάνει με το άλλο πρόσωπο. Να μην αναφέρουμε  τις καθημερινές δραστηριότητες.

Οι περισσότερες γίνονται στο ελάχιστο επιτρεπτό. Το φαγητό και ο ύπνος επίσης στο ελάχιστο επιτρεπτό.  Η εργασία και οι υπόλοιπες σχέσεις βρίσκονται κάτω από την επήρεια των χημικών ουσιών που δημιουργούν ανατρεπτικές συμπεριφορές.

Δες και αυτό  ΦΛΕΡΤ – Η γλώσσα του σώματος

Και θα ρωτούσε κανείς: «Τι θα γινόταν αν είχαμε ένα σύνολο ερωτευμένων ανθρώπων να μας  διδάσκουν να μας καθοδηγούν  να μας διοικούν να μας κυβερνούν , τότε θα πηγαίναμε κατά διαόλου!!» 😉

Η φύση, που είναι αυτή που φροντίζει να φέρνει ισορροπία στη ζωή, σε αυτά που κάνουμε και σε αυτά που αισθανόμαστε, κανονίζει να μην κρατά  για  πολύ αυτή η κατάσταση.  Μπορεί να κρατά μια εβδομάδα, ένα μήνα, δυο μήνες, έξι μήνες . Μετά αρχίζει και φθίνει και καθώς οι σχέσεις αποκτούν τριβή,  γίνονται πιο ελαστικές οπότε το ζευγάρι μπαίνει σε τροχιά αποδοχής  και αναγνώρισης των  καλών και κακών χαρακτηριστικών τους.

Εκεί στο θέμα της αποδοχής και της τριβής, παίζεται όλο το παιχνίδι των σχέσεων. Αν υπάρξει  χημεία αυτό θα γίνει αγάπη, αν όχι…μπορεί και χωρισμός.  Αν υπάρξει αγάπη, τότε  η λέξη έρωτας θα αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική πράξη περισσότερο και λιγότερο  τη γενικότερη συμπεριφορά.

Θα υπάρχει σε κάθε περίπτωση όμως η υπέροχη ανάμνηση των πρώτων εκείνων ημερών που το μυαλό και το σώμα είχε αφεθεί να το  συνεπάρει το μοναδικό και υπέρτατο αυτό συναίσθημα  που ακόμα κι αν το ζήσεις….δεν μπορείς να το περιγράψεις με ακρίβεια. 😉