Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Άπλυτα για ξέπλυμα!

omorfes gynaikesΟι γυναίκες είναι παράξενα πλάσματα. Της περισσότερες φορές ζητούν δυο διαφορετικά και εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Θέλω αυτό αλλά και αυτό, αλλά μάλλον αυτό μου κάθεται πιο ωραία. Σίγουρα έχετε πέσει σε τέτοιες κωμικές καταστάσεις όπου γυναίκες στέκονται αναποφάσιστες μπροστά σε κάτι μη ξέροντας αν το θέλουν πραγματικά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και στης προσωπικές τους σχέσεις όπου υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες που κάνουν την κατάσταση εκρηκτική. Η  ζήλια και ο κίνδυνος απιστίας καραδοκούν όταν το βλέμμα σου πέσει στην σέξι φίλη της, τάχα μου τυχαία, η για να ξεπλύνεις απλά τα μάτια σου χαζεύοντας ένα όμορφο γυναικείο κορμί.

Πήρες μάτι την σέξι κολλητή της φίλη;

Αν της πεις ότι εκείνη είναι η εκλεκτή της καρδιάς σου, και ότι όλες οι άλλες γυναίκες του κόσμου δεν σημαίνουν τίποτα για σένα, μπορεί και να σε πιστέψει. Αν όμως δεν αναγνωρίσεις το λάθος σου ή προσπαθήσεις να την κοροϊδέψεις τότε θα νιώσεις την οργή της, αφού τα γυναικεία μάτια πιάνουν τα πάντα ως ραντάρ. Πολύ περισσότερο όταν δούνε εντυπωσιακή γυναίκα δίπλα τους. Οι παντρεμένοι άντρες τραβούν σαν μαγνήτης της γυναίκες (ελεύθερες ή παντρεμένες) αφού προϋποθέτουν ότι μια άλλη γυναίκα τους έχει κάνει test drive και τους έχει εγκρίνει. Τα υπόλοιπα είναι κόμπλεξ, γυναικεία ματαιοδοξία και φιλαρέσκεια.

Σου αρέσει να κάνεις τηλεφωνικό σεξ στο κινητό σου; Εδώ θα βρεις το καλύτερο.

Ξαναβρήκες μια παλιά σου γκόμενα;

Τι θα γίνει αν μάθει ότι στο παρελθόν είχες κάνει σεξ με άλλη γυναίκα, την οποία τώρα τελευταία βλέπεις αρκετά συχνά; Αν γίνεις μυστικοπαθείς και προσπαθήσεις να το κρύψεις κάτω από το χαλί θα το καταλάβει αμέσως. Ίσως σε συγχωρήσει για το λάθος του παρελθόντος όμως σε καμιά περίπτωση για την τωρινή αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Δες και αυτό  Τέσσερα πράγματα που έμαθα προσφέροντας υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ σε άνδρες

Που σε παίζει μονότερμα και σου στέλνει email;

Το fb είναι κουτσομπολίστικο στέκι που μπορεί να σου παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι αν δεν κάνεις logaout από τον λογαριασμό σου και τυχαία η γυναίκα σου μπει στο προφίλ σου. Θα βρει συνομιλίες που δεν πρέπει να δει και θα μάθει ότι συνεχίζεις να βλέπεις την πρώην σου. Με ερωτικό σκοπό φυσικά, αφού οι ερωμένες δεν σκουριάζουν ποτέ. Αν της πεις ότι η κοπέλα σε παρακολουθεί και ότι είναι τρελή θα πέσεις και άλλο στα μάτια της αντί να λύσεις το πρόβλημα σου αφού δεν πρόκειται να σε πιστέψει.

Τι έκανες στο πάρτι εργένηδων Μιχαλάκη;

Εντάξει, το ξέρει ότι πριν τον γάμο οι άντρες μαζεύονται για να κάνουν μια τελευταία μπεκροπωσία συνδυασμένη με αχαλίνωτο ομαδικό σεξ όργιο, όπου ο καθένας πάει με όλες της performers προσέχοντας μόνο τα νώτα του. ΄-), όμως καλό είναι να της πεις το τι έγινε στο πάρτι παρά να το φιλάς μυστικό και να κρυφοχαχανίζεις με τα φιλαράκια σου όταν μιλάτε για το γεγονός. Μπορεί να μην ξέρει λεπτομέρειες όμως γνωρίζει ότι έκανες και εσύ σεξ εκτός από τους άλλους μπάκουρους.

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μιας γυναίκας ποτέ. Ότι όμως σε ρωτήσει να ξέρεις ότι θέλει να ακούσει αληθοφανείς απαντήσεις. Δεν την ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες όπως το πόσες φορές εκσπερμάτισες στα στήθη της στριπτιζέζ, ούτε αν στην βιασύνη σου καβάλησες τον Μιχάλη, ή δεν σου σηκώθηκε από το πολύ ποτό όμως αν σε ρωτήσει κάτι πες της την αλήθεια.

Κάθε γυναίκα εμπιστεύεται το ένστικτο της και αυτό συνήθως δεν κάνει λάθος. Εμείς οι άντρες έχουμε μάθει να λειτουργούμε διαφορετικά ακολουθώντας κάποιους κανόνες λογικής, χωρίς απαραίτητα να είναι σωστοί όμως οι γυναίκες έχουν μια 6 αίσθηση που δεν της προδίδει ποτέ. Και η υποτίμηση ακριβώς αυτού του ραντάρ συχνά είναι η αρχή του τέλους μιας σχέσης. Μια γυναίκα μπορεί να συγχωρήσει ένα παραστράτημα όμως δεν θα συγχωρήσει να υποτιμάς την νοημοσύνη της.