Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Κάτοχος σκαφών αναψυχής αναζητά γυναίκες συνοδούς.

Κάτοχος ναυτιλιακής εταιρείας αναζητά γυναίκες για συνοδεία.

γκόμενες σε κότεραΟ Νίκος ήταν 30 ετών μαστοράνζα μπογιατζής που έκανε μεροκάματα δεξιά και αριστερά όπου τον φώναζαν για να βγάζει ένα μεροκάματο. Όμως βαθιά μέσα του πίστευε ότι ήταν ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας με δεκάδες σκάφη αναψυχής όπου όλοι οι πλούσιοι έρχονταν στην μαρίνα για να νοικιάσουν το σαββατοκύριακο και να πουλήσουν μούρη στης χαζογκόμενες με μυαλό ραδικιού. Άρρωστη κατάσταση. Που όμως τον ωθούσε να ονειρεύεται μεγαλεία και να κάνει σχέδια για μια καλύτερη ζωή. Ανεβασμένος στην σκάλα με τον τενεκέ μπογιάτιζε τον τοίχο και σκεφτόταν την dolce vita. Περίμενε πως και πως να τελειώσει την βάρδια του για να πάει στο διπλανό ίντερνετ καφέ και να επιδοθεί στο πάθος του. Το πάθος του Νίκου είχε όνομα. Facebook.

Το ψώνιο

Στο καφέ τον γνωρίζανε όλοι τι ψώνιο ήταν και σπάγανε πλάκα μαζί του, όμως ο Νικόλας τους έπαιρνε στα σοβαρά και με ύφος χιλίων καρδιναλίων τους εξηγούσε πόσες γκόμενες έριξε χτες.

– Κάρφωσα ένα γκομενάκι χτες που λέτε παιδιά. Της την έπεσα χαλαρά και της πούλησα παραμύθι ότι έχω ναυτιλιακή εταιρεία με σκάφη αναψυχής.
– Μπορεί να μου φανείς χρήσιμη, της λέω, κάποια στιγμή λόγω της δουλειάς σου. Καλά η γκόμενα με το που άκουσε για κότερα έπαθε την πλάκα της ζωής της. Που έχει ξαναδεί κότερα και λούσα η τσαπού σε ροζ τηλέφωνα 090

Ο Νίκος είχε μπει στον ρόλο του και έπαιζε θέατρο σαν ηθοποιός, ενώ η παρέα που τον είχε περιτριγυρίσει κατάλαβε ότι το έργο είχε αρχίσει. Όλοι ετοιμάστηκαν να γελάσουν μέχρι δακρύων με την μεγαλομανία του Νίκου.

Δες και αυτό  5 χρόνια κολλητοί και μετά εραστές

Η τρελή ιστορία

– Καλά μιλάμε γκομενάκι έχω και γαμώ της δουλειές λέμε και θέλω να σε μπάσω και εσένα στα κόλπα. Γουστάρεις να κονομάς μια χίνα στο φτερό; Ο Νίκος δούλευε 2 μήνες για να μπορέσει να δει χίλια ευρώ μαζεμένα όμως εδώ παίζοντας τον ρόλο του κοτεράρχη τα λεφτά είχαν διαφορετική αξία.

– Κουκλίτσα είμαι πολύ λεφτάς λέμε και έχω πολλά κότερα. Τα νοικιάζω στους πλούσιους για να πουλάνε μούρη στης γκόμενες και να το παίζουν θαλασσόλυκοι. Όμως όλοι τους μου ζητάνε κορίτσια για παρέα στα ταξίδια τους, οπότε αν γουστάρεις και είσαι ξύπνια μπορείς να βγάλεις καλό μεροκάματο παριστάνοντας την συνοδό τους. Θέλω να ξέρω αν εσύ προσφέρεις τέτοια υπηρεσία ή όχι. Λέγε μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τηλέφωνα σε ροζ γραμμές και να χρεώνομαι πολλά. Εγώ έχω κάτι Ρώσους κοτεράδες σαν τον Αμπραμόβιτς που έρχονται Ελλάδα και ψάχνουν Ελληνίδες γκομενάρες αφού οι Ρωσίδες είναι μπάζα.

– Και τι κάνουν αυτά τα κορίτσια στα κότερα;
– Καλά που ζεις κούκλα μου, στο Άρη; Κάνουν σεξ, με όλους και με όλες που βρίσκονται στο κότερο. Μιλάμε για γ*μάτα γούστα. Πἰνουν, τρώνε, παίρνουν ναρκωτικά και κάνουν ατέλειωτα σεξουαλικά όργια στην μέση της θάλασσας, μακριά από όλους.

Πρώτη φορά οι παρέα άκουγε ότι οι Ρωσίδες που συνοδεύουν τους πλούσιους είναι μπάζα όμως για να το λέει ο Νικολάκης κάτι θα ξέρει παραπάνω…έβλεπε και πολλές Αμερικάνικες ταινίες τελευταία που μάλλον τον επηρέαζαν άσχημα…

Το δόλωμα και τα κέρδη

– Σεξ έναντι χρημάτων; Και τι κερδίζω εγώ από αυτό; Η κοπέλα ήθελε να συνεχίσει το δούλεμα…
– Την τελευταία φορά που ήρθαν κάτι Ρώσοι για 4 ημέρες τα κορίτσια καθάρισαν 10000 ευρώ.
– 10 χήνες οι καθεμιά τους ή όλες μαζί; Πόσα κορίτσια ήταν;
– 10000 ευρώ μοιράστηκαν τα 3 κορίτσια.
– Πολύ λίγα ρε συ Νικόλα. Κάνε κάτι να ανέβει το ποσό…δεν το συζητάμε καν κάτω από 10-κο για Σαββατοκύριακο….
– Ανάλογα με τον πελάτη και ανάλογα με το προϊόν μωρό μου.
– Κανονικό νταβατζή σε κόβω Νικολάκη. Αν συνεχίσεις να ασχολείσαι με παρόμοιες δουλειές πολύ γρήγορα σε βλέπω στο κελί για αρκετά χρόνια.
– Δεν τα δίνω εγώ για την πάρτι μου, δουλειά κάνω, τέλος πάντων, μάλλον δεν ξέρεις το αντικείμενο και μιλάω άδικα…Δεν με ενδιαφέρει να μείνει κάτι για μένα, δεν πάω να βγάλω λεφτά από πουτ*νάκια, εγώ τους ναυλώνω το σκάφος και κάνω και άλλα πράγματα.
– Οι μπάτσοι τα ξέρουν αυτά, Νικολάκη?
– Βέβαια, αφού όλοι τα παίρνουν.
– Α λαδώνεις και τους μπάτσους και τους δίνεις μίζες?
– Ναι τους λαδώνω αφού όλοι τους είναι διεφθαρμένοι, υπάρχουν γραφεία που τα οργανώνουν αυτά τα κόλπα, θέλεις να σε μπάσω;

Δες και αυτό  Πως να αφήσεις καλή εντύπωση στην πρώτη σου συνάντηση με γυναίκα

Το σοκ του Νίκου

– Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο φίλε Νικολάκη. Δες τη ενδιαφέρουσα συζήτηση προέκυψε…όμως θέλω να σου πω ότι η διεύθυνση οικονομικού εγκλήματος ενδιαφέρεται για τέτοιες ιστορίες, τους την στέλνω να την μελετήσουν … να τους κεράσεις καφέ όταν έρθουν.

Η ιστορία τελειώνει κάπου εδώ, αφού ο Νικολάκης έμεινε κόκκαλο και βγήκε από το facebook με ταχύτητα αστραπής. Τι απατεώνες κυκλοφορούν ανάμεσα μας? Απευθείας προτροπή προς εκπόρνευση και μαστροπεία, λάδωμα αστυνομικών και μπίζνα που αποφέρει χιλιάδες ευρώ. Αφορολόγητα φυσικά. Αν ο Νίκος έκανε αυτήν την δουλειά έπρεπε από καιρό να βρίσκεται στης φυλακής τα σίδερα, όμως όπως είπαμε στην αρχή ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι μια απλή μαστοράντζα που ονειρεύεται καρβέλια όπως ο κάθε νηστικός, οπότε συγχωρεμένοι οι αφελείς, όμως προσέχετε με ποιους μιλάτε στο γνωστό βιβλίο αφού μπορείτε να μπλέξετε σε παρόμοιες καταστάσεις.

Έχει πλάκα πάντως το facebook. ΄-)