Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Από το ταμείο ανεργίας στην αγκαλιά του αφεντικού!

Ξέρετε τι είναι το ταμείο ανεργίας?

motorΘα χαρώ αν μου πείτε όχι αφού αυτό θα σημαίνει ότι έχετε εργασία. Μπορεί να είναι χαμηλά αμειβόμενη όμως είναι μια δουλειά που σας συντηρεί.

Ποιοι άνθρωποι βρίσκονται στα γραφεία εργασίας της χώρας? Και τι κάνουν εκεί?
Ας τους κατηγοριοποιήσουμε

1) Είναι τεμπέληδες και ανεύθυνοι αφού περιμένουν από το κράτος να τους ταΐζει.

2)Κάποιοι έχουν 3-4 πτυχία, στην πλειοψηφία τους άχρηστα, η τα λεγόμενα πτυχία του κιλού και με τίποτε δεν μπορούν να βρούν εργασία.

3)Φυσικά και υπάρχουν οικογενειάρχες που αναζητούν εναγωνίως εργασία, για να μπορέσουν να ταίσουν της οικογένειες τους σε αυτήν την τραγικοκωμική και χωρίς ηθική χώρα.

Οι τελευταία κατηγορία ΔΕΝ έχει μέσον. Δεν έχει “μπάρμπα” ούτε “δόντι”. Δεν λαδώνει κάποιον πολιτικό, πασοκτσή η δεξιο για να τους βολέψει σε μια θεσούλα στο Δημόσιο και γιαυτό βρίσκετε στην “απέξω”. Περνά από όλα τα μαρτύρια για να βρει δουλειά, στέλνει χιλιάδες αυτοβιογραφίες παντού, πηγαίνει σε όλα τα ραντεβού για δουλειά όπου ανέχετε εμφανώς ηλίθιους μάνατζερ να τη ρωτούν τα ποιο απίθανα άσχετα πράγματα, να αναλύουν κάνοντας λογοδιάρροια τρελά πλάνα και όλα αυτά γιατί? Για να κερδίσεις μια δουλειά που ο μισθός δεν θα σου επιτρέπει να ζεις φυσιολογικά.

Περιμένοντας να έρθει η σειρά σας για να μπείτε στη συνέντευξη εργασίας κάθεστε δίπλα σε μια μικρούλα και νοστιμούλα ξανθιά, με φούστα λιγότερο από 20 πόντους, με σιλικονάτα στήθη και μακριά πόδια, βαμμένη και στολισμένη σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο και αναρωτιέστε. Τι κάνει αυτή εδώ?με αυτή την εμφάνιση θα κερδίσει την θέση? Εσείς έχετε 2 πτυχία από σοβαρά πανεπηστίμια, μιλάτε 2 ξένες γλώσσες άπταιστα και μετά από λίγο μαθαίνετε ότι η μικρούλα κέρδισε την θέσή κάνοντας απλά σεξ με το αφεντικό.

Δες και αυτό  Προσέλκυση γυναικών!

Τρελένεσθαι?

Νιώθετε φθόνο και ζήλεια για την όμορφη τσαχπίνα που σας έκλεψε την δουλειά με το κορμί της?
Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Θα σας πω σε λίγο το γιατί!
Λοιπόν συγχαρητίρια χρυσό μου. Κέρδισες την θέση. Να δούμε τώρα τι εξέλυξει θα έχεις σε αυτή την δουλειά

“Ποτέ δεν εργάστηκες μέχρι τώρα αυτό για το οποίο σήμερα σε επιλέξανε? Χα, χα ας γελάσω.

Το αφεντικό σου είπε ότι δεν σου χρειάζετε η εμπειρία, η εταιρεία προτυμά να προσλαμβάνει ανειδήκευτα στελέχη σαν εσένα και να τα εκπαιδεύει σύμφωνα με τα δικά της στάνταρ.

Περνάει ένας μήνας, δύο μήνες, μέχρι τώρα δεν έμαθες κάτι καινούριο, ήπιες πολλούς καφέδες με τους συναδέλφους σου, σου είπανε κάτι ακαταλαβίστικα πράγματα, σε χτυπήσανε συναδελφικά στην πλάτη και σου είπανε ότι τα καταφέρνεις μια χαρά?

Άρχισες να αναρωτιέσαι που ακριβώς βρίσκεσαι?
Θα σου πω αμέσως!

Η εταιρεία για την οποία εργάζεσαι είναι μια από της μεσαίες στην Ελλάδα. Χωρίς όραμα, κινηγά τα μεγάλα Δημόσια έργα λαδώνοντας πολιτικούς κυβερνάται από τον ιδιοκτήτη του και τα παιδιά του, και σε όλες της διευθυντικές θέσεις έχει μέλη της οικογενείας του. Είπαμε ότι είναι οικογενειακή εταιρεία αλλά όλα της τα μέλη να είναι τόσο σοφά ώστε να είναι διευθυντές?

Ούτε ένας εργάτης?

Να του δώσουμε το τιμόνι της χώρας του αφού αυτή η οικογένεια είναι τόσο καπάτσα.  Συνεχίζεις μέσα σου να θέλεις να εργάζεσαι σε τέτοια εταιρεία?

Ναι! Δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις το νοίκι και τα καθημερινά έξοδα?
Θα υπομένεις, αφού δεν έχεις άλλη επιλογή?!!!

Τότε αγόρασε σέξι φούστες, μεγάλωσε τα ντεκολτέ, άνοιγε συχνότερα τα πόδια στο αφεντικό και στην οικογένεια του, στην προσπάθεια να γίνεις και εσύ μέλος αυτής της δοξασμένης οικογένειας!!!

Δες και αυτό  Το μέγεθος πάντα έχει σημασία

“Δεν θέλω να κάνω σεξ με τον αφεντικό?” Γιατί το λες ψυθιριστά. Φοβάσαι κάτι η κάποιον? Κούκλα μου αν δεν κάνεις σεξ με το αφεντικό απλά θα βρεθείς στον δρόμο και στην θέση σου θα είναι η επόμενη σταρλετίτσα που θα είναι πιο πρόθυμη από σένα, και δεν θα έχει ηθικές αναστολές.

Οι συνεντέυξεις για εργασία είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βρει ένας άντρας που βρίσκετε σε διευθυντική θέση γκόμενα για σεξ.
Το παιχνίδι της εξουσίας με όμορφες και χαζές κοπέλες είναι σαν τα ναρκωτικά. Βρίσκουν τέτοια κορίτσια, τα τοποθετούν στην δουλειά τους και τα διώχνουν μόλις τα βαρεθούν, αναζητώντας την επόμενη.

sexoualiki parenohlisiΞέρουμε και οι δυο ότι το κράτος δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παρεμβαίνει σε αυτή την διαδικασία, οπότε πρέπει εσείς να λάβετε την απόφαση να μην την ξεκινίσετε καν. Να είστε σε εγρήγορση και πιστεύετε στον εαυτό σας, να μην ξεκινάτε εργασίες που σας στερούν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά σας – δηλαδή, να σας φερθούν με σεβασμό, να σας εκπαιδεύσουν με σεβασμό, αν δεν τα βρείτε να σας απολύσουν με σεβασμό.

Η κουβέντα που θα σου πούνε, “Τα γραφεία εργασίας είναι γεμάτα από τέτοιες που δίνουν κώλο για να έχουν τι δική σου δουλειά” όταν θέλούν να σε πείσουν να εργαστείς με λιγότερες αποδοχές, περισσότερες ώρες και να κάνεις πίπες μπορείς να τους την αντιστρέψεις με την

“Ήρθα εδώ για να εργαστώ, με βάση τον κώδικα δεοντολογίας και εργατικού δικαίου, δεν σπούδασα τόσα χρόνια για να κάνω την στριπτιζέζ και έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Η πρόταση σας δεν με ενδιαφέρει”

Δες και αυτό  SEX: Τα 4 πράγματα που θέλεις από μια γυναίκα

Μάθε να λες ΟΧΙ και να αρνείσαι δουλείες που δεν σε συμφέρουν.