Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Εγώ θα σε πάρω στην δούλεψη μου

Με αφορμή το χτεσινό άρθρο με θέμα “Γιατί δεν θα σου δώσω δουλειά” του Ούγγρου blogger Jakab Andor θέλω να το σχολιάσω παραφράζοντας την Ελληνική πραγματικότητα. Θα κάνω 2 συγκρίσεις από την οπτική ματιά ενός σωστού Έλληνα επιχειρηματία και ενός λαμογιού (σε αυτήν την κατηγορία πιστεύω ότι ανήκει το 60-70% των Ελληνικών επιχειρήσεων).

Πως σκέφτεται ένας σωστός μέσος Έλληνας επιχειρηματίας? (30-40% του συνόλου)

1) Δεν έχω πρόβλημα να προσλάβω στην εταιρεία μου γυναίκα. Ξέρω ότι οι γυναίκες εργάζονται αποδοτικότερα από τους άντρες και δεν έχω πρόβλημα με την μητρότητα τους, ούτε με της απουσίες λόγω ασθένειας τον μικρόν παιδιών τους.

Εξάλλου στην Ελλάδα η άδεια λόγω μητρότητας έχει συνολική διάρκεια 17 εβδομάδων. (4 μήνες). Μετά “παίζουν” τα μειωμένα ωράρια κατά 1,2 ώρες αλλά ο νόμος λέει ότι μια μητέρα για να πάρει άλλους 3,5 μήνες και να θηλάζει το μωρό της πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη του εργοδότη, ο οποίος φυσικά θα αρνηθεί. Υπάρχει μια “Ειδική εξάμηνη άδεια μητρότητας” που δικαιούται η μητέρα αν είναι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και εργάζεται με σχέση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου. Γονική άδεια άνευ αποδοχών μέχρι 3,5 μήνες για κάθε παιδί δικαιούται και η μητέρα και ο πατέρας εναλλακτικά. Προσέξτε το άνευ αποδοχών!

Αυτά ισχύουν στην Ελλάδα και όχι 3 χρόνια που ισχύουν στην Ουγγαρία (κομμουνιστικά κατάλοιπα). Οπότε στην Ελλάδα πρόβλημα μητρότητας δεν υπάρχει!

 

2) Δεν έχω πρόβλημα να προσλάβω άτομα άνω τον 50 ετών. Κρίνω κάθε εργαζόμενο ανάλογα με την ποιότητα της εργασίας του και όχι με την ηλικία του. Άλλωστε εδώ ούτε λόγος θα γίνει για ένσημα και ασφάλεια. Κρίση έχουμε, αλλά και πριν την κρίση το 80% των επιχειρήσεων έβγαζαν σπυράκια μόλις άκουγαν για ΙΚΑ και ασφάλεια.

Δες και αυτό  Osama bin Laden is Dead

Οπότε το άτομο αυτό θα μου κοστίζει πιο φτηνά, θα δουλεύει υπερωρίες που δεν θα της πληρώνω και μόνο από αυτά έχω εξασφαλίσει τον μισθό του.

3) Πρωτίστως με ενδιαφέρει να δώσω στον νεοπροσλαμβανόμενο εργαζόμενο μισθό γύρω στα €700 καθαρά το μήνα χωρίς να μου καίγεται καρφίαν αυτά τα λεφτά του φτάνουν να πληρώσει τους λογαριασμούς του, της υποχρεώσεις τους προς το κράτος και αν θα μπορέσει να ζήσει σχετικά.

Ως επιχειρηματίας εμένα με ενδιαφέρει το κέρδος.

Με ενδιαφέρει το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΡΔΟΣ, και όχι αν ο εργαζόμενος είναι ευχαριστημένος ή όχι. Επειδή είμαι σωστός,  και πληρώνω στο κράτος, ότι δεν μπορώ να κρύψω, από φόρους και μισθούς, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να φροντίζω ΚΑΙ για την “ευχαρίστησή του εργάζειν” των εργατών η υπαλλήλων μου.

Στην τελική πρέπει να με ευγνωμονούν που τους δίνω δουλειά, και έχουν να φάνε, αφού χωρίς εμένα θα πεινάσουν στην ανεργία. Και όταν έρθει η ώρα ψήφου, ως πρόβατα, να ψηφίζουν τον υποψήφιο που θα τους υποδείξω αλλιώς η πόρτα της εταιρείας μου είναι ορθάνοιχτη, και σπρώχνονται πολλοί για να τους πάρω στην δουλειά μου. Γιατί αν δεν βγει ο “δικός μας” βουλευτής, πως θα πάρουμε εμείς τα δημόσια έργα????

Έτσι σκέφτεται ο σωστός Έλληνας επιχειρηματίας που προσδοκά δουλειές από το Δημόσιο. Ας δούμε και την ματιά του λαμογιού όπου ανέφερα ότι συγκαταλέγεται το 60-70% των τοπικών επιχειρήσεων.

bimbo1) Δεν έχω πρόβλημα να προσλάβω στην εταιρεία μου γυναίκα.

Ίσα-ίσα επιθυμώ και ψάχνω να προσλάβω γυναίκα μεταξύ 20-40 ετών. Θέλω να είναι γκομενάρα, με tuning στο στήθος, στα χείλη κτλ.

Δες και αυτό  Γιατί δεν θα σου δώσω δουλειά!

Δεν με χαλάει καθόλου το γεγονός ότι δεν έχει καμιά επαγγελματική κατάρτιση στο αντικείμενο που αναζητώ υπάλληλο, δεν ξέρει ξένες γλώσσες, τον υπολογιστή τον χρησιμοποιεί μόνο για το facebook και της ιστοσελίδες για γνωριμίες, έχει 5 πόντους βαμμένα νύχια, και έρχεται τελευταία στο γραφείο.

Τέτοια υπάλληλο ψάχνω αφού την θέλω για ερωμένη. Αν “φυσάει” στης 5 ατμόσφαιρες είναι τέλεια 😉 Θα με συνοδεύει στα “business trip” μου ανά την επαρχία, μπορεί να πάμε και εδώ κοντά, βλέπε Βαλκάνια, για να δούμε της “δυνατότητες” να στήσουμε καμιά “δουλίτσα”. Εκεί θα της κάνω και τα τεστ drive που μαθαίνω από το gnorimies.net. Την υπάλληλο την θέλω για μούρη, και για να περνάω ΕΓΩ καλά.

Τι μητρότητα και άδειες? Στην εταιρεία μου δεν έχουμε ούτε μια μάνα, και δεν είχαμε ΠΟΤΕ. Δεν γνωρίζω τι θέλετε να πείτε, και για πρώτη φορά ακούω άλλωστε κάτι τέτοιο. Αν μείνει έγκυος, από άλλον άντρα θα την απολύσω γιατί με απατά, αν μείνει έγκυος από εμένα, θα κάνει έκτρωση και μετά ξανά στα “μέλια και τα γούστα”.

2) Δεν έχω πρόβλημα να προσλάβω άτομα άνω τον 50 ετών. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Θα μου στοιχίζουν τζάμπα, αφού θα τους δίνω 500 στο χέρι και θα δουλεύουν 12ωρα μίνιμουμ. Κάθε πρωί θα μου φιλάνε το χέρι, σαν του παπά, γιατί τους δίνω τα λεφτά να αγοράσουν το ψωμί της οικογενείας τους και δεν πεινάνε άνεργοι. Σε όποιον δεν του αρέσει η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

ΙΚΑ, ασφάλειες??? Αυτά είναι άγνωστες λέξεις σε εμένα. Πάρε 30 ευρώ την ημέρα και να μου πεις και ευχαριστώ.

Δες και αυτό  Πάλι έκαψαν την Αθήνα

Στην τελευταία ερώτηση τι μισθό πρέπει να δώσω στον νεοπροσλαμβανόμενο εργαζόμενο στην εταιρεία μου, θα απαντήσω μονολεκτικά.

Όσο το δυνατόν λιγότερο, πάντα σύμφωνα με τον νόμο. Ο εργάτης πρέπει να παίρνει τόσα λεφτά όσο για να μην πεθάνει από την πείνα, για 2 λόγους.
Ο πρώτος λόγος είναι ότι αν πεθάνει δεν θα υπάρχει ποιος να δουλεύει για μένα. Και ο δεύτερος αν του δώσω περισσότερα λεφτά θα δημιουργήσει υπόλοιπο, κεφάλαιο, το οποίο σιγά σιγά θα τον βγάλει από την δική μου εξάρτηση και εγώ θα μείνω πάλι χωρίς εργάτες.

will work for foodΑυτά ισχύουν στην Ελλάδα φίλε Jakab Andor, και κάθε μέρα γίνονται χειρότερα. Σκοπός των “μεγάλων” είναι τα Βαλκάνια να γίνουν Ινδία η Κίνα.

Πάμφθηνο εργατικό δυναμικό σκλάβων.

Οι εργαζόμενοι να δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι 16 ώρες την ημέρα και να είναι σκλάβοι στους λευκούς sahib που θα ξαναδημιουργήσουν αυτοκρατορίες.

Αυτό είναι το πλάνο της νέας τάξης πραγμάτων. Και τώρα έχουν όλα τα μέσα και τα απαραίτητα χρήματα για να το πετύχουν. Και θα τα καταφέρουν αφού η ιστορία είναι συνεχόμενοι κύκλοι και όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει….