Έπρεπε να μου τηλεφωνήσει
Εφήμερες σχέσεις και τηλεφωνήματα
Έχει τύχει σε πάρα πολύ κόσμο είτε άντρες είτε γυναίκες να τους ζητούν επίμονα το τηλέφωνό τους και όταν τελικά το δίνουν να μην απαντούν σε κλήσεις ή μηνύματα. Στης εφήμερες σχέσεις αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους.
Είτε το τηλέφωνο ζητήθηκε για λόγους καθαρά επιβεβαίωσης – αυτό είναι κάτι που κάνουμε εμείς οι άντρες – άσχετα από το αν θα το χρησιμοποιήσουμε ποτέ, μπορεί απλά να ψάχνουν να περάσουν μια όμορφη βραδιά και τίποτε περισσότερο.
Ένα άλλο πιθανό ενδεχόμενο είναι το αρχικό ενδιαφέρον να έγινε καπνός από κάτι που αξιολογήθηκε εν τέλει λάθος. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα σχόλιο, είτε μια ματιά που αξιολογήθηκε λάθος είτε οτιδήποτε άλλο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορεί να αναγνωριστεί στον άλλον το δικαίωμα να ξανασκεφτεί κάτι πριν το κάνει. Εκτός αυτού θα μπορούσε να έχει χάσει το νούμερο σου. Ίσως να ακούγεται τραβηγμένο ή εξωφρενικό αλλά δυστυχώς συμβαίνει και αυτό.
Όταν αντί να ζητήσει πρώτα το τηλέφωνό σου ζητά το email σου ή το account σου στο facebook και κατόπιν το τηλέφωνό σου και απλά σου στέλνει emails ή απλά σε προσθέτει στην λίστα των φίλων του στο facebook και αν τύχει να βρεθείτε online μπορεί και να σου πει ένα γεια το καλύτερο είναι πριν γίνει η προσθήκη στη λίστα σου να αφήσεις να σκεφτεί πάρα πολύ καλά τι αναζητά και αν πραγματικά θέλει ας σηκώσει το ακουστικό και ας πάρει τηλέφωνο!!
Τελικά δεν σε κάλεσε. Ωραία και τι μ’ αυτό; Σταμάτα να αναρωτιέσαι και ανέλαβε πρωτοβουλία να καλέσεις εσύ. Μ’ αυτόν τον τρόπο είτε θα μάθεις τι πραγματικά συνέβη, είτε μετά από μία σύντομη συνομιλία θα κλείσετε ευγενικά και θα τελειώσει εκεί το πράγμα.
Τουλάχιστον θα έχεις την ανάμνηση μιας όμορφης συνάντησης και θα σταματήσεις να φθείρεσαι ψυχολογικά. Χώρια που θα μπορείς άνετα να διαγράψεις τον αριθμό για να μην γεμίζει και η sim σου τσάμπα.
Οι εφήμερες σχέσεις γιαυτό λέγονται εφήμερες. Είναι συναντήσεις που τυχαίνουν και δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστούν. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε αυτό τόσο καλύτερα για όλους.