Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Κίνδυνοι στης on-line ερωτικές σχέσεις

Ποιοι μπορεί να είναι οι κίνδυνοι στης on-line ερωτικές σχέσεις? Υπάρχουν παγίδες στης ιστοσελίδες γνωριμιών και πως μπορούμε να προφυλαχτούμε?

elmazΤα dating sites είναι παντού και το εικονικό φλερτ γνωρίζει άνθηση. Είναι πλέον πολύ εύκολο να κάνεις ερωτικές σχέσεις σε ιστοσελίδες γνωριμιών και να βρεις  σεξ για το βράδυ, στην πόλη σου.  Οι δυνατότητες για  επικοινωνία μέσω του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο μετατρέπει τον κυβερνοχώρο στο πιο επιθυμητό μέρος για ερωτικές γνωριμίες και ηλεκτρονικό καμάκι. Οι ιστοσελίδες για γνωριμίες, στα αγγλικά dating sites, και τα κοινωνικά δίκτυα σαν το facebook είναι για κάποιους νησιά του παραδείσου για την ανάπτυξη ερωτικών σχέσεων, και ύπουλες παγίδες για τους άλλους. Δυστυχώς κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που κρύβει το σεξ μέσω διαδικτύου.

Αληθινό δράμα μπορεί να προκύψει από ένα αθώο ερωτικό παιχνίδι σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Οι ηλεκτρονικοί εραστές μπορεί να πληρώσουν υψηλό τίμημα για να δοκιμάσουν τα εικονικά χάδια, όχι μόνο όταν η σύνδεση μεταφερθεί από online σε offline, όταν δηλαδή γίνει άμεση και αληθινή, αλλά και όταν ο εικονικός Ρωμαίος  ξαφνικά αποφασίσει να αλλάξουν την Ιουλιέτα του.

Οι περιπτώσεις πολλαπλασιάζονται και ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς  στα dating sites. Ένας οργισμένος εραστής, όταν τον εγκατέλειψε η φίλη του, για να την εκδικηθεί δημοσίευσε πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε διάφορα τσοντο-σαιτ στο Διαδίκτυο.  Η κοπέλα έπαθε σοκ όταν είδε τα προσωπικά της σεξ βίντεο να κυκλοφορούν ελεύθερα στο Ίντερνετ. Ακολούθησε μήνυση φυσικά και τώρα οι δυο τους τρέχουν στα δικαστήρια.

Να θυμάστε αυτή την συμβουλή: ” Ποτέ δεν μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο δικές μας η μελών της οικογένειας. ”

Δες και αυτό  Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κάνουμε σεξ;

Οι ερωτικές σχέσεις περνάνε κρίση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι ιστοσελίδες γνωριμιών ανθούν σαν τα μανιτάρια. Αυτός φυσικά δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εικονικός εκβιασμός. Τελευταία οι περιπτώσεις εκβιασμών έχουν αυξηθεί.
Σε μεγάλο κίνδυνο, όπως αποδεικνύεται, υποβάλλονται οι πελάτες στα dating sites που αυξάνουν ραγδαία.  Δεν είναι ο κάθε επισκέπτης σε αυτές τις ιστοσελίδες γνωριμιών καλοπροαίρετος και δεν παρουσιάσει την αληθινή ταυτότητά του. Πολλοί επαγγελματίες απατεώνες, πόρνες και άλλα κακοποιά στοιχεία, προσποιημένοι ότι αναζητούν ερωτικές σχέσεις εκμεταλλεύονται της ιστοσελίδες για γνωριμίες, αναζητώντας εκεί θύματα.

Υπάρχουν και πολλοί ανώμαλοι που διασκεδάζουν “παιζοντας” διαφορετικούς ρόλους, παρουσιάζονται για γυναίκες ενώ είναι άντρες  και να απολαμβάνουν την ευφορία με την οποία τα θύματα τους τους αποδέχονται. Τότε ακριβώς συμβαίνουν και οι πιο δυσάρεστες απογοητεύσεις.

Ως εκ τούτου, η στρατηγική της εξερεύνησης του Διαδικτύου και πολύ περισσότερο σε ιστοσελίδες για γνωριμίες, προϋποθέτει κατ ‘ανάγκη μια σειρά βημάτων που σταδιακά αποκαλύπτουν τη δική μας ταυτότητα. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία θα πρέπει να εφαρμοστεί παράλληλα με την ανίχνευση του εικονικού συντρόφου. Είναι πολύ σημαντικό οι αριθμοί τηλεφώνου, η διεύθυνση και άλλα προσωπικά στοιχεία  να παρέχονται μόνο όταν είστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αυθεντικότητα και τις καλές προθέσεις από την άλλη πλευρά. Αλλά ακόμα και τότε οι κίνδυνοι της απογοήτευσης δεν αποκλείονται και ελλοχεύουν.

Σύμφωνα με βρετανική μελέτη από το 2006, περίπου το ένα τρίτο των ατόμων που είχε μια ζωντανή συνάντηση με κάποιον που γνώρισε σε dating site, έμεινε απογοητευμένο από αυτό που είδε στο πρώτο ραντεβού. Σε περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις η απογοήτευση συνδέετε με την εμφάνιση – κυρίως λόγω της χρήσης μη ρεαλιστικών φωτογραφιών, η το ρετουσάρισμα τους με photoshop. Στης ιστοσελίδες για γνωριμίες μην πιστεύετε 100% ότι οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι αληθινές.