Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Εργένης εναντίων οικογενειάρχη!

Εργένης, Οικογενειάρχης, Χωρισμένος.

Family-Man-Vs-Single-Man
Пαντρεμένος εναντίων οικογενειάρχη

Ο γάμος είναι ένας θεσμός που καθορίζει την μετέπειτα πορεία ενός άντρα και τον κατατάσσει στης ακόλουθες κατηγορίες. Με τον γάμο ο εργένης βάζει τέλος στην ανέμελη ζωή του και συνδέετε με δεσμούς αγάπης και έρωτα με μια γυναίκα που ίσως δεν είναι και η τελευταία στην ζωή του. Τα διαζύγια στην εποχή μας ξεπερνούν το 50% οπότε έχε τω κατά νου.  Με τον γάμο από την άλλη ανοίγετε ένας νέος κόσμος στην ζωή σου.

Πρέπει να ξεχάσεις τον τρόπο ζωής σου μέχρι τώρα και να προσαρμοστείς σε κάτι τελείως καινούριο. Συνήθως σε 1 χρόνο από τον γάμο θα έρθουν και τα παιδιά τα οποία θα σου αλλάξουν τελείως την ζωή. Προς το καλύτερο πάντα.

Να δούμε ποια είναι τα 11 υπέρ και τα κατά του εργένη πρώτα :

1. Το σπίτι είναι αποκλειστικά δικό σου, και κάνει ότι γουστάρεις. Βγαίνεις όποτε θέλεις,και επιστρέφεις επίσης όποτε θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Άντε το πολύ πολύ στην μάνα σου.

2. Μπουζούκια, μπαρ και νύχτα, περπατάς και σείεται η γη.

3. Τα φράγκα σου τα ξοδεύεις για την πάρτι σου, και όχι για τα καπρίτσια μιας τσούπρας.

4. Τρως και πίνεις και αλλού το δίνεις. Η πιο καλά το δίνεις όπου γουστάρεις. Και το φαΐ και το ποτό σε ότι μεγέθη θέλεις εσύ και όχι να σου λένε κάθε λίγο, Βαγγέλη σταμάτα να τρως, έγινες σαν μπάλα χαχα

5. Εξωτερική εμφάνιση? Μπορεί να είσαι σε mood λέτσος η κυριλέ, χωρίς να σου σπάει τα @@ η γυναίκα σου, βάλε γραβάτα, θα σε βλέπει κόσμος στο γραφείο.

Δες και αυτό  Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο ποδόσφαιρο. Λαιμαργία!

6. Ποιος είπε ότι πρέπει να θυμάσαι πότε την γνώρισες, πότε την φίλησες, πότε την πήδηξες, πότε την αρραβωνιάστηκες, ή πότε την παντρεύτηκες?
7. Συγγενολόι…… Ασχολίαστο. Γιατί πρέπει να γουστάρεις υποχρεωτικά όλους τους κάφρους συγγενείς της?

8. Ψυχικές ανασφάλειες δεν έχεις, και δεν προσπαθεί να σου φορτώσει κανείς της δικές του.

9. Το σπίτι είναι δικό σου, και τα ρούχα είναι δικά σου. Και τα πετάς όπου σου αρέσει. Κανείς δεν θα σε ζοχαδιάζει, μην πετάς της κάλτσες σου Βαγγέλη στον καναπέ, εκεί κάθετε η γάτα….Θα πάθει ασφυξία.

10. Ζήλια, τσαμπουκάδες, καταθλίψεις και ανασφάλειες εξωτερικής εμφάνισης. Άγνωστα κείμενα.

11. Τα φιλαράκια σου είναι το παν. Μετά τον γάμο θα τους ξεχάσεις, θα τους ξεκόψεις και θα αποχωριστείς τουλάχιστον τους μισούς από αυτούς. Θα σου πει με ποιους θα βγαίνεις, ποιοι θα σας επισκέπτονται στο σπίτι, και ποιοι θα συνοδεύουν σε γιορτές και επίσημες επισκέψεις. Εσύ απλά θα λες ναι μωρό μου, σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια και είδα το φως το αληθινό…

Οικογενειάρχης:

1. Λογικά τρως πιο υγιεινά. Αν δεν παντρευτείς γυναίκα μαγείρισσα θα καταλάβεις πολύ γρήγορα το Πρώτο Λάθος που έκανες στην επιλογή σου.

2. Λογικά οι συνθήκες διαβίωσης σου έχουν βελτιωθεί. Αν παντρευτείς τσαπατσούλα γυναίκα θα καταλάβεις πολύ γρήγορα το Δεύτερο Λάθος που έκανες.

3. Λογικά το σεξ σου είναι σε απόσταση ενός χεριού μακριά. Αν παντρεύτηκες πουτ@να στην ψυχή θα καταλάβεις ίσως και πολύ αργά το Τρίτο Λάθος σου, μην μπορώντας να περάσεις το τεστ της πόρτας.  Κερατούκλη!!!!

4. Μαθαίνεις να ακούς, να σιωπάς και να συμφωνείς. Ειδικά αν παντρεύτηκες γυναίκα δικτάτορα (αν έχει και μουστάκια, άστα να πάνε). Αυτό είναι το Τέταρτο Λάθος στην επιλογή σου.

Δες και αυτό  Μέντιουμ και σεξ

5. Λογικά θα χρειαστείς μεγαλύτερο σπίτι, ή διαμέρισμα αφού έρχονται τα μικρά (2-3 τουλάχιστον)

6. Τα βράδια θα κόψεις της online τσόντες, τα ροζ τηλέφωνα, και της κλήση γυναικών αμφιβόλου ηθικής προς εκπλήρωση των προσταγών της μαμάς φύσης. Απλά!

7. Κάθε απόφαση που λαμβάνεις την σκέφτεσαι 6 φορές. Μια φορά η γυναίκα σου, δεύτερη η μάνα της, τρίτη η κολλητή της, τέταρτη τα παιδιά, πέμπτη τι θα πει η γειτονιά και τελευταίος εσύ.

8. Στην δουλειά θα βάλεις φωτό της συζύγου και των παιδιών και θα πετάξεις εκείνα τα καυτά ημερολόγια με της ημίγυμνες καλλονές που χρόνια στόλιζαν το γραφείο σου.

9. Μπάκουρος τέλος. Από σήμερα θα ρωτάς την γυναίκα σου για κάθε έξοδο, ταβερνάκι, μπαράκι και μπουζούκια. Αν σου επιτραπεί ή έξοδος καλώς, αν όχι αράζεις στον καναπέ και παρακολουθείς Τούρκικα σήριαλ ρίχνοντας μαύρο δάκρυ, για τα χάλια σου. ΄-)

10. Έκανες του γονείς σου ευτυχισμένους, τους χάρισες και εγγονάκια οπότε το καθήκον σου προς τους απερχόμενους έχεις συντελεστεί.

11. Η μνήμη σου έχει βελτιωθεί τόσο που θυμάσαι τον μισό τηλεφωνικό κατάλογο, ονόματα, διευθύνσεις, επέτειοι, κτλ. Τώρα είστε μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει να προσέχεις τι λες, πως το λες, σε ποιον τον λες και γιατί το λες. Αλλιώς ακολουθούν παρεξηγήσεις….