ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Έρωτας χτες!

boobsΕίναι μαγικές οι στιγμές. Ένα βροχερό βράδυ, μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρυφερό χαμόγελο, δυο αποτυπωμένα λόγια σε μια κάρτα, ένα γράμμα που σου έστειλαν όταν σε ερωτεύτηκαν, δύο λέξεις που σου είπαν όταν σε αγάπησαν.

Μια σκέψη που έκανες ταξιδεύοντας και σου ζωγράφισε χαμόγελο, ένα φιλί που έδωσες και σε απογείωσε από τα μίζερα της μέρας, ένα βλέμμα που σου μίλησε στην ψυχή. Μια λέξη που σου ψιθύρισαν και σε μάγεψε, σε έκανε να θέλεις να ψάξεις πιο βαθιά, να ανασάνεις από την ανάσα του άλλου, να περπατήσεις στα σοκάκια του μυαλού του να βρεις τις αλήθειες του.

Στα όμορφα μάτια σου το γκρίζο μην το βάζεις…..
“Είσαι όλος ο κόσμος για μένα. Ο προηγούμενος, αυτός, και ο επόμενος.

Το πρωί όταν ξυπνάω αξύριστος δίπλα σου, με κοιτάζεις με ένα όμορφο χαμόγελο, αγγίζεις με τα δάχτυλά σου τα σκληρά μου γένια, ακουμπάς στον αγκώνα σου, έτσι ώστε το στήθος σου, να βρίσκει τη θέση του μέσα στο μπράτσο μου, με κοιτάς στα μάτια και δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Το βλέπω.

Το βλέμμα σου πεταρίζει και με της κορυφές των μαλλιών σου χαϊδεύεις το μέτωπο μου. Σταματά στα χείλη απαλά και μένει εκεί σαν το ροζ χρώμα του ροδάκινο. Σε παρατηρώ μη μπορώντας να πιστέψω ότι με αγαπάς τόσο. Κανείς δεν με έχει αγαπήσει τόσο. Δεν έχω κανέναν ξυπνήσει με αυτόν τον τρόπο μέχρι τώρα. Νιώθω συγχρόνως φόβο και απορία μέσα μου. ..

Δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά σε συνδυασμό με το αγάπη και την ομορφιά στα μάτια μου, μετατρέπεται σε κάτι που με κάνει να αναστενάζω.
Τι είσαι εσύ, αγάπη μου, εκτός από όλον κόσμο για μένα?
Πόσα φρούτα θα δώσεις στα διψασμένα μου χείλη και στα σκληρά ακατέργαστα χέρια μου. Δεν φοβάσαι την μεταβλητότητα της ανδρικής φύσης μου? Πώς μ ‘αγαπάς. Και γιατί με αγάπησες, τόσο?

Δες και αυτό  Να είσαι πρόθυμος και κύριος!

Όταν με κοιτάς με τα μπλε σου μάτια στο μισοσκότεινο υπνοδωμάτιο ένα φως λαμπιρίζει και δίνει χρώμα και νόημα στην ερωτική μας σχέση. Είστε τόσο ασυνήθιστο. Και τόσο αληθινό. Ποίος σε έφερε σε μένα γλυκιά μου? Ποιος Θεός με τιμώρησε με την πιο αγνή αγάπη? Τι θα γίνει με μένα, σε ένα κόσμο στον οποίο δεν μπορώ να είμαι. ”

Γνωριμίες με γυναίκες