Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Έρωτας και σεξ

Κάντε έρωτα, σεξ ή και τα δύο ταυτόχρονα!

i love fuckΤο σεξ και ο έρωτας φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν, ή να συνδυάζονται σε μια σχέση. Μπορεί να υπάρχουν μαζί, μπορεί και χώρια. Όταν όμως έχουμε ερωτική σχέση εκεί θέλουμε να γίνει συνδυασμός των δυο. Για να είναι αυτή η ερωτική σχέση δυνατότερη.

Τι αναζητάτε όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας?

Πρόστυχο σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο, ή τρυφερότητα και χάδια ερωτικά που δυναμώνουν την σχέση σας?

Το σεξ με μια άγνωστη μπορεί να σας δώσει φόρτωμα μπαταρίας σε χρόνο dt. Όμως το σεξ με την σύζυγό αν είναι ανιαρό και μονότονο καλύτερα να αναζητήσετε ξεπέτες που θα τονώσουν τον εγωισμό σας.

Ο έρωτας προϋποθέτει ανώτερο επίπεδο επαφής, δεν είναι η απλή ανταλλαγή σωματικών υγρών. Θέλει χρόνο για να πετύχετε αυτό το δέσιμο μεταξύ σας για να απολαύσετε ποιοτικό σεξ.

Πως βλέπει μια σύζυγος των έρωτα? Και πως ο άντρας της το σεξ?

Αν θέλεις να κάνεις σεξ με κάποια κοπέλα δεν σημαίνει ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της. Μπορεί να την θέλεις μόνο για το καλό κορμί της, μπορεί να την επιθυμείς γιατί είναι γυναίκα κάποιου άλλου, μπορεί απλά να εξωτερικεύεις τα ζωώδη ένστικτα σου ως κυνηγός.

Ο έρωτας δεν επιβάλλεται και δεν είναι προϋπόθεση για να κάνουμε σεξ με κάποιον. Μπορεί να κάνεις σεξ με την γυναίκα σου και χωρίς να την αγαπάς.Στην σχέση όμως έχοντας ως πάγιο την γυναίκα δίπλα μας νομίζουμε ότι αφού κάνουμε μαζί της σεξ άρα αυτή είναι ερωτευμένη μαζί μας.

Λάθος. Το ότι μας δίνει το κορμί της για χρήση λίγων λεπτών δεν σημαίνει και ότι μας αγαπά.

Δες και αυτό  Πόσα ζευγάρια εσώρουχα έχει στην ντουλάπα της μια γυναίκα;

Στο έρωτα υπάρχει και κυριαρχεί το συναίσθημα.  Χωρίς εγκεφαλικό συναίσθημα δεν μπορεί να υπάρξει έρωτας. Αυτό το πετάρισμα στο στήθος, η γλυκιά προσμονή της συνάντησης, το άκουσμα της φωνής στο τηλέφωνο. Όλα αυτά συνυπάρχουν στον έρωτα και συντελούν στο να νιώθουμε ερωτευμένοι.
Τη στιγμή που θα νιώσουμε ότι κάναμε σεξ με την γυναίκα μας και όχι έρωτα, η ανασφάλεια και ο φόβος ότι κάτι δεν πάει καλά αναδύεται στην επιφάνεια και η σχέση αρχίζει να κουτσαίνει.

Όταν αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν όντος είμαστε  ερωτευμένοι και αν η σχέση μας μεταλλάχτηκε από ερωτική, εγκεφαλική σε καθαρά σεξουαλική, είναι το κομβικό σημείο που ανατρέπει την βάρκα. Το αντίθετο, μια σεξουαλική σχέση όταν εξελιχθεί σε ερωτική, και επισημοποιηθεί, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην οικογένεια μας.

Ορισμός του έρωτα

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι το έντονο συναίσθημα έλξης και επιθυμίας μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορετικού φύλου. Έρωτας μεταξύ ομοφυλόφιλων δεν υπάρχει. Ο ερωτικός πόθος για να γίνει σεξουαλική επαφή, που θα οδηγήσει στην δημιουργία οικογένειας χρειάζεται την αγάπη, τον σεβασμό και την ανιδιοτέλεια.

Στην εργασία και στον έρωτα φαίνεται πόσο ώριμος είναι ένας άνθρωπος να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα για να απολαύσει τους καρπούς των έργων του.Το σεξ και ο έρωτας συνυπάρχουν μαζί και αλληλοσυμπληρώνονται για να θέσουν της βάσεις μιας υγιής οικογένειας.

Ορισμός του σεξ

ΣΕΞ: Η ερωτική πράξη αυτή καθεαυτή που μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που δεν χρειάζεται φυσικά να αγαπιούνται. Σεξ μπορείς να κάνεις με κάποια γυναίκα που σε ελκύει με την εξωτερική της εμφάνιση, αν και υπάρχουν περιπτώσεις φίλων που κάνανε σεξ με χοντρές και άσχημες γυναίκες απλά για να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους εκείνη την στιγμή. Άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου.

Δες και αυτό  Επάγγελμα: live sex model

Γνωριμίες