Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Υπάρχει έρωτας στο Ιντερνετ?

Έρωτας στο Ίντερνετ

loveΜπορεί κάποιος να ερωτευτεί μέσα από ιστοσελίδες για γνωριμίες?

Έρως ανίκατε μάχαν λένε, όμως πόσο ισχύει στην σημερινή εποχή? Μπορείς να ερωτευτείς από την οθόνη του υπολογιστή σου μια άγνωστη γυναίκα που συνάντησες στο Ίντερνετ, σε κάποιο chat η σαιτ γνωριμιών?

Προσωπικά θεωρώ ότι γνωριμίες μέσω του διαδικτύου δεν είναι ο διάβολος προσωποποιημένος ούτε ότι στο δίκτυο επικρατεί τέτοιο χάος και τέτοια αποξένωση, που είναι αδύνατον να πετύχεις νορμάλ ανθρώπους, και να προκύψει έρωτας στο Ίντερνετ.

Φυσικά και εσείς έχετε διαβάσει ιστορίες όπου δύο νέοι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

Ο έρωτας (λέω ο έρωτας, και όχι η αγάπη) δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να δράσει, εδώ θα αναφέρω μια ρήση ενός φίλου ότι “όσο πιο πολλές τρύπες έχει το σενάριο τόσο καλύτερα τις γεμίζει η φαντασία του καθενός.”

Σαιτ γνωριμιών

Ο έρωτας σε σαιτ γνωριμιών, είναι απλώς μία ακόμα εκδοχή του έρωτα με την πρώτη ματιά στην αληθινή ζωή. Ο γραπτός λόγος παρέχει δυνατότητες για πολύ ψέμα, και κάνοντας chat κριμένοι πίσω από ένα ψευδώνυμο θα μπορούσε να κρύβετε ο καθένας μας. Άλλος πιο λογικός, και άλλος πιο τρελός. Τώρα θα μου πείτε γιατί στην αληθινή ζωή δεν παίζονται παιχνίδια? Τον βλέπεις τον άλλον και σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ξαφνικά σου έχει πάρει τα λεφτά η την παρθενιά σου -). Τώρα με την άνοδο του ίντερνετ οι ίδιες πανάρχαιες ανθρώπινες συμπεριφορές παίζονται έχοντας φορέσει μοντέρνα ρούχα.

Οι νέοι στην Ελλάδα μέχρι την δεκαετία του 80 όσοι δεν θέλανε να τους βρει γυναίκα η προξενήτρα της γειτονιάς βάζανε αγγελίες στης εφημερίδες ότι ζητούν αλληλογραφία με νέα κοπέλα προς ανταλλαγήν καρτ-ποστάλ διά συλλογήν χαχα.

Δες και αυτό  Πόρνες - Εκπαίδευση!

Στη δεκαετία του 60 αφού αλλάζανε μερικές κάρτες μεταξύ τους, ο νέος έγραφε  στη εκλεκτή της καρδιάς του κάτι ξενέρωτο και κουλτουριάρικο όπως “Τί μουσική ακούτε, εγώ Μπάχ” και περίμενε να του απαντήσει η υποψήφια καλή του την οποία μετά καταπιάνονταν να πείσει πως ήτο ευαίσθητος, ευγενής και χρηστοήθης και πως είχε σκοπό το γάμο, και μόνο. Γιατί αν δεν έταζε γάμο γυναίκα και νινί δεν έβλεπε.

Εφόσον η νεαρά δεσποινίς του απαντούσε περνάγανε σε φάση αλληλογραφίας κανονικής, όπου ανταλλάσσονταν πρώτα οι απαραίτητες φωτογραφίες και ύστερα οι εξίσου απαραίτητοι όρκοι αιώνιας πίστης και αγάπης.

Αν όλα πήγαιναν καλά και υπήρχε η προσδοκία από την κοπέλα για γάμο και η επιθυμία για σεξ από τον νέο, άρχιζαν και οι συναντήσεις, κρυφά πάντα από πατεράδες, αδέλφια, θείους, θείες, αδελφές κλπ και αν καταφέρνανε να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια τότε ανέβαιναν ευτυχισμένοι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αν κάτι πήγαινε στραβά και η χημεία δεν έδενε τότε όλα ξανάρχιζαν από την αρχή. Ξανά πάλι αγγελία στην εφημερίδα με το ψευδώνυμο “Προδομένος – Πληγωμένη καρδιά κλπ” εκτός από τα κλασσικά “Ναπολέων η Ιωσηφίνα” που παίζανε τότε. Καμία εποχή δεν είχε πλεόνασμα αλήθειας για να την χάσει ετούτη εδώ: τα ίδια πάθη, αδυναμίες και εγωισμοί που υπήρχαν πάντοτε φιγουράρουν και στα παράθυρα του PC σου, απλώς έχουν βρει διαφορετικούς τρόπους για να διοχετευτούν. Οι δυνατότητες για την πρώτη γνωριμία διευρύνονται ακολουθώντας την ευρηματικότητα των Βαλεντίνων του σήμερα και οι ίδιες παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις που καραδοκούσαν πάντοτε απειλούν και τώρα.

cat loveΤι να ονειρεύονται άραγε τα ανδροειδή ηλεκτρονικά πρόβατα? Τον έρωτα η το σεξ? Μάλλον το δεύτερο αφού σήμερα η κοινωνία μας έγινε περισσότερο καταναλωτική και γρήγορη. Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ζουμιά και μπακλαβάδες στο ταψί. Σήμερα ο Μητσάρας θέλει να πηδήξει την Κούλα και να την κάνει για την επόμενη Σούλα.

Δες και αυτό  Επιστολή 16χρονης προς τους γονείς της!

Η Κούλα και η Σούλα όμως θέλουνε να της παντρευτεί ο κάθε Μήτσος και έτσι να αράξουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Που να περιμένουν σύνταξη από το κράτος. Ειδικά με τα χάλια που έχει τώρα. Το Ελληνικό κράτος κατάντησε ζήτουλας και φτωχός συγγενής των πλούσιων Ευρωπαίων που το εξευτελίζουν ρίχνοντας του ψίχουλα σαν να είναι σκυλί. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα, και θα γυρίσει ο τροχός…

Οπότε η γκόμενεςείναι ψιλιασμένες. Να φορέσουν την κουκούλα του γάμου στον Μήτσο και μετά σύνταξη στα 20. Άλλωστε το λέει και το ρητό:

Για όλα φταίνε οι γκόμενες. Οι πρώην και οι επόμενες.