Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ερωτικές σχέσεις με παντρεμένους!

Παντρεμένοι και σεξ

Γιατί όλο και περισσότεροι παντρεμένοι προτιμούν να έχουν διπλή ζω, να αναζητούν νέες ερωτικές σχέσεις, και πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα μέσα στα πλαίσια ενός γάμου?

erotikes sxeseis me pantremenousΈχει κάποιος κάθε δικαίωμα να ταλαντευτεί, να ζήσει, να απολαύσει ακόμα και την ομορφιά κάθε ”αμαρτίας”, να την οδηγήσει τη ζωή του σε εσωτερικά δικά του χρώματα, να την μετουσιώσει σε ό,τι θεωρεί σωστό, να δικαιωθεί κι ας είναι κόντρα στις πεποιθήσεις όλου του κόσμου! Να κάνει νέες ερωτικές σχέσεις?

Αρκεί όμως να βρει τη δύναμη να τακτοποιήσει υπεύθυνα το θέμα ενός γάμου, σε εκκρεμότητα ουσιαστικά, εαν υπάρχει. Οπότε ή αφοσιώνεται εκεί με όλο το έμψυχο δυναμικό του ή αποχωρεί! Οπότε είναι ελεύθερος να αποδοθεί ακέραια στις επιλογές του!

Γιατί, από τη στιγμή που κλείνει ο ερωτικός μας κύκλος με κάποιον, πρέπει να συνεχίζουμε μαζί του και να κάνουμε τη ζωή μας σκοτεινή δαντέλα?
Συνήθως υπάρχει αυτό το πρόσχημα ”λίγο ακόμα να μεγαλώσουν τα παιδιά”, ”είναι δύσκολο οικονομικά, πώς να ξεκινήσω από την αρχή” κλπ. στείρες κατ’ εμέ δικαιολογίες. Οι ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να μας καταπιέζουν. Ο γάμος είναι αρκετός!!!

Από τη στιγμή που ανταπεξέρχεσαι στις ανάγκες του / της συζύγου και του / της εραστή / ερωμένης σου… ποιο είναι το θέμα της συζήτησης?
Τι ωθεί κάποιον / α στην ερωτική αναζήτηση έξω από την συζυγική κλίνη?

Οι ίδιοι λόγοι και παράγοντες που οδηγούν κάποιον στην ερωτική αναζήτηση ούτως ή άλλως. Είναι δικαιολογία; Όχι… είναι όμως εξήγηση.
Τα υπόλοιπα – κατά τη γνώμη μου – είναι θέμα θεώρησης. Και κοινωνικό-ηθικού δογματισμού.

Δεν μιλάω για μία τυχαία ερωτική συνεύρεση. Ούτως ή άλλως το “τυχαία” με το “ερωτική” είναι αντίρροπες έννοιες. Δεν είναι θέμα τύχης ο έρωτας σε καμία περίπτωση.  Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται με την θέληση και τον δυο συμμετεχόντων.  Όλα τα ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή πολύγωνα έχουν τις αιτίες τους όμως. Το ερώτημα είναι τι κάνεις ή πως ανταπεξέρχεσαι σ’ αυτό που κάνεις? Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα συζήτησης. Η ερωτική ζωή και επιλογές του καθενός / καθεμιάς, καθώς και οι αντίστοιχες κοινωνικές, ηθικές, προσωπικές ή άλλες θέσεις και δεσμεύσεις του/της είναι εξαιρετικά προσωπικό ζήτημα. Ο καθένας μόνος του ρυθμίζει την ζωή του και τη ζει. Εκεί είναι και το μυστικό. Να μπορείς να ζεις την ζωή σου, και όχι να την βλέπεις να περνά μπροστά σου και να περιμένεις να την ζήσεις μετά.

Δες και αυτό  5 περίεργα μέρη για να κάνετε σεξ!

Όλες οι ηλικίες έχουν την δική τους ομορφιά. Αλλιώς ήσουν στα 20, αλλιώς είσαι στα 40 οπότε φρόντισε να ζήσεις την ζωή σου για να έχεις να διηγείσε ιστορίες όταν γεράσεις.

“Μωρέ ούτε βλέφαρο θα ρίξω για να ξενοκοιτάξω. Τι ερωτικές σχέσεις δηλαδή…να’ χω μετά το Κατινάκι να με ‘στολίζει?
Όοοοχι,την γυναίκα μου πάνω απ’ ολα (κι όλες οι άλλες από κάτω) “.

Δεν θα συμφωνήσω εύκολα με κάποιον που δεν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει ή να αναθεωρήσει το σχέδιο της ζωής του, πράγμα που έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει εφόσον είμαστε σε διαρκή εξέλιξη, κι αντ’ αυτού να βολεύεται και να στριμώχνεται σ’ ένα αγχωμένο παρακράτος!  Και να χάνει μέσα απ’ τα χέρια του τις ελεύθερες ανάσες της ζωής, τον αυτοσεβασμό του και την προσωπική του αλήθεια.

Κρίνοντας, λοιπόν, από τον εαυτό μου και τη στάση ζωής που μέχρι σήμερα κράτησα, δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδεχτώ αυτές τις σκοτεινές υποθέσεις με τις καψουροϊστορίες των παντρεμένων που ψάχνουν διεξόδους με ανώδυνο τρόπο!
Όταν προσωπικά πλήρωσα με το αίμα μου τις αποφάσεις που πήρα για να μπορώ να ανασαίνω ελεύθερα και να μην μπαίνω στη διαδικασία να προσβάλλω τη δική μου νοημοσύνη, αλλά και των άλλων…

Ερωτικές σχέσεις με παντρεμένους. Είναι θέμα ταμπού η θέμα ανοιχτής συζήτησης?