Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ερωτική απιστία? Ποτέ μου δεν την κατάλαβα ούτε τα τραγικοκωμικά φαινόμενα που την συνοδεύουν

Όταν ρώτησα μια συνάδελφο στο γραφείο τι θα έκανε αν έβλεπε τον άντρα της με μια άλλη γυναίκα εκείνη με κοίταξε έκπληκτη και μου απάντησε ότι θα του έκοβε το κεφάλι και θα ζητούσε αμέσως διαζύγιο.

Μετά ρώτησα και έναν φίλο ποια θα ήταν η αντίδραση του αν έβλεπε την γυναίκα του με άλλον άντρα και ο τύπος μου είπε ότι πιθανότατα θα την σκότωνε.

Υπερβολές λέτε?

perfect ladyΝα σας πω και την δική μου γνώμη για την απιστία. Η ερωτική απιστία ΔΕΝ είναι συναισθηματικός και εφήμερος τυχοδιωκτισμός αλλά λογική, νηφάλια και επαναλαμβανόμενη στάση.

Ας δούμε τι είναι η ερωτική απιστία.

Δυο άνθρωποι σε σχέση, επίσημη η ανεπίσημη που ζούνε μαζί και κάτι γίνετε ξαφνικά και ο ένας (συνήθως ο άντρας) κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα. Μπορεί για μια μόνο φορά, για περισσότερες η για μόνιμα 😉

Ακολουθεί δράμα (οικογενειακό), κλάματα, απειλές, κραυγές στην σιωπή, κεραυνοί, μύξες και κατηγορίες όπως και ξύλο στους πιο πρωτόγονους εκπροσώπους του φύλου.  Οι οικογενειακή εστία έχει διαταραχτεί, οι μεταξύ τους σχέση βρίσκετε στο σταυροδρόμι του πουθενά και μπορεί να ακολουθήσει διαζύγιο, φόνος εν βρασμό ψυχής και φυλακή.

Και όλα αυτά γιατί? Για 10 λεπτά σεξ με άλλη γυναίκα? Αξίζει?

Ας το αναλύσουμε το θέμα από την αντρική πλευρά αφού ο υπογράφων είναι άντρας και βλέπω το θέμα από τα δικά μου γυαλιά ;-). Μετά μπορεί να αλλάξετε την λέξη άντρας με την λέξη γυναίκα και θα έχετε την ίδια άποψη.

Ωραία, η γυναίκα μου έκανε σεξμε κάποιον άλλο. Και τι έγινε? Πρέπει να φοβάμαι σαν τους Γαλάτες μήπως ο ουρανός πέσει στο κεφάλι μου? Είχε την ευκαιρία, δεν μπόρεσε να αντισταθεί η το ήθελε πολύ και το έκανε – why not?

Δες και αυτό  Απάτη σε σαιτ γνωριμιών!

Αν ήταν για πρώτη φορά το αιδοίο της δεν είναι για μια χρήση και δεν θα καταστραφεί ούτε θα τριφτεί αν το επισκεφτεί και άλλος 😉

Δεύτερο το σεξ είναι φυσική και ψυχολογική ανάγκη και όλοι το χρειαζόμαστε όπως ακριβώς το φαγητό που τρώμε (καθημερινά). Στην ψυχολογία υπάρχει ο όρος σεξουαλική περιέργεια και η καταπίεση της οδηγεί σε ψυχώσεις και τραυματικές εμπειρίες που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ψυχοσύνθεση σας.

Εγώ την αγαπώ την γυναίκα μου και θέλω να αισθάνεται αγαπημένη και ποθητή, ασφαλής και όμορφη και να νιώθει προστατευμένη στην συντροφιά μου. Εξίσου όμως αγαπώ και τον εαυτό μου και χαίρομαι όταν έχω την δυνατότητα να του προσφέρω δώρα συμπεριλαμβανόμενων και σεξουαλικών.

Είμαι σίγουρος και για τα αισθήματα της γυναίκας μου, ξέρω ότι με αγαπά και ακόμη και να έχει κάνει σεξ μια η περισσότερες φορές με άλλον άντρα θα συνεχίσει να ζούμε κάτω από την ίδια στέγη και δεν θα φύγει με τον άλλο, αφού δεν είναι μόνο το σεξ η συνδετήριος κρίκος της σχέσης μας.

Το σεξ είναι σεξ, η αγάπη, η φιλία και η συντροφικότητα όμως είναι διαφορετικά πράγματα. Μια σεξουαλική πράξη διαρκεί 10 λεπτά, ικανοποιεί ζωώδη ένστικτα και δεν σημαίνει τίποτε.

Η δημιουργία όμως της αγάπης, της φιλίας και της συντροφικότητας που νιώθει ο ένας για τον άλλο καλλιεργούνται μια ολόκληρη ζωή.

Τα πράγματα θεωρώ ότι είναι διαφορετικά μόνο στην περίπτωση που η γυναίκα που παντρεύτηκες σε απατά συστηματικά. Εκεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλά παντρεύτηκες μια πόρνη, μια νυμφομανή και τα κέρατα που σου φοράει τα αξίζεις.

Δες και αυτό  Γνωρίζοντας την Αγάπη!

Όταν την πήδηξες μπορεί να έκανε το τέλειο κρεβάτι και να σου γύρισε τα μυαλά, όμως άλλο ένα πήδημα και άλλο να παντρευτείς μια τέτοια γυναίκα. Δεν σου φταίει κανείς για το ότι έγινες τάρανδος. Μόνος σου φταις και όσο νωρίτερα το πάρεις χαμπάρι τόσο λιγότερο θα πονάς.

Ένας αληθινός άντρας απλά παίρνει το καπέλο του και φεύγει από τέτοια σχέση. Δεν δέρνει, δεν κλαίγεται ούτε συμμετέχει σε καθημερινά οικογενειακά σκάνδαλα. Παραδέχεται το λάθος του και φεύγει σαν κύριος, διατηρώντας την αξιοπρέπεια του και μη επιτρέποντας σε μια γυναίκα να τον κάνει τον χαζό του χωριού, η να του παίρνει την μισή του περιουσία.

Αισθήματα και συγκινήσεις εναντίον σκέψης και λογικής!!!

Αν αγαπάς κάποιον άφησε τον ελεύθερο. Αν σε αγαπάει πραγματικά θα γυρίσει, αν όχι ποτέ δεν ήταν δικός σου. Σύντομο, απλό και σαφές.

Ερωτική απιστία? Ποτέ μου δεν την κατάλαβα ούτε τα τραγικοκωμικά φαινόμενα που την συνοδεύουν.

ΥΓ.

Σεμνά και ταπεινά, όπως έλεγε και ο κεφτεδοφάγος ανιψιός, παρακαλώ της γυναίκες που διάβασαν αυτό το άρθρο και συμφωνούν μαζί μου να μην γεμίσουν το μειλ μου με μηνύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο μου. Δέχομαι μόνο μειλ από γυναίκες που διαθέτουν στο όνομα τους τραπεζικό λογαριασμό με 1 εκατ. ευρώ. Στην χειρότερη περίπτωση το αντίστοιχο σε αμερικανικά δολάρια 😉

Who Says Money Can’t Make You Happy?