Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γούστα, λάθη και πάθη

Τα γούστα, τα λάθη και τα πάθη πληρώνονται

γνωριμίες με την νταλίκαΕίδα αυτήν την επιγραφή στην πίσω πόρτα μιας νταλίκας και μου άρεσε. Οι νταλικέρηδες συνήθως είναι ψαγμένοι άνθρωποι, με δική τους κουλτούρα και φιλοσοφία ζωής διαφορετική από του μέσου Έλληνα. Άνθρωποι με γνωριμίες. Με μπέσα, τσαμπουκά και νοοτροπία άρχοντα γιατί νιώθει σαν άρχοντας στον δρόμο όταν καβαλήσει την νταλίκα και ξεκινήσει το ταξίδι.

Τα γούστα, τα λάθη και τα πάθη πληρώνονται. Ωραίο σλόγκαν.  Τραβάει την προσοχή και προκαλεί σχόλια.

Συνήθως στο παρμπρίζ του φορτηγού γράφουν η το όνομα τους,  η της γυναίκας τους. Υποχρεωτικά στην καμπίνα υπάρχουν φωτογραφίες γυμνών η ημίγυμνων γυναικών.  Σε αρκετά φορτηγά παλιότερα υπήρχε φωτογραφία του Ράμπο με όλο τον εξοπλισμό του, έτοιμος να τούς σκοτώσει όλους.

Από της φωτογραφίες καταλάβενες αν ο οδηγός είναι λάτρης της αριστερής λωρίδας ;-). Στης ελληνικές νταλίκες η μουσική έπαιζε βαριά λαϊκά, Στέλιο, Μαργαρίτη, Καρρά, Άντζελα, Διονυσίου, Τερζή, Μητροπάνο κτλ. Ο καημός ξεχείλιζε στην διαπασών και τα λάστιχα γράφανε ατέλειωτα χιλιόμετρα προσεγγίζοντας χιλιάδες σημεία σε όλη την Ευρώπη.

Ο νταλικέρης κουβαλούσε μέσα του, την ελληνική μπέσα και φιλότιμο, και ήταν ο πρεσβευτής της χώρας στον έξω κόσμο. Παράξενοι τύποι οι νταλικέρηδες. Mε το φαγητό στα τάπερ και τα ψωμιά και 10 λιτρα μπουκάλια νερού στην καμπίνα. Δίπλα στο διπλοκρέβατο για να έχει πάντα κάτι να φάει γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει στον δρόμο.

Πάντα κάτι θα τύχει στον δρόμο. Χιλιάδες χιλιόμετρα, αϋπνία, κυνήγι με τον χρόνο γιατί τα εμπορεύματα πρέπει να είναι στην ώρα τους. Κρυφτούλι και γνωριμίες με την αστυνομία, και λαδώματα, γνωριμίες με πόρνες στον δρόμο για να καταλαγιάσουν οι ορμές, ιδρώτας και ξενύχτι.  Ωραίοι τύποι, ανατολίτες, συνήθως υπέρβαροι λόγω δουλειάς, κοσμογυρισμένοι, έχοντες δει πολλά και ακούσει περισσότερα.

Δες και αυτό  Gnorimies fan page on facebook

Έχοντας κάνει γνωριμίες με τον θάνατο κατάματα δεκάδες φορές και άλλες τόσες έχοντας γλυτώσει από τα δόντια του στην τρίχα. Έχοντας ζήσει καθημερινά στο πετσί τους την άσφαλτο, την μοναξιά, την διπλή διαχωριστική γραμμή στον δρόμο ξέρανε πώς να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα. Γι΄αυτούς η λέξη γνωριμίες με το πρόβλημα έχει άλλη έννοια από το δικό μας λεξιλόγιο.

Τα προβλήματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι  της δουλειάς τους. Λεφτά στο κρυφό μέρος για λαδώματα στα όργανα της τάξης τελωνειακούς, αστυνομικούς. Κούτες τσιγάρα, και άφθονο αλκοόλ για λάδωμα η για πόσιμο. Δυνατά ποτήρια όλοι τους. Έπιναν για να ξεχάσουν? Έπιναν για να μεθύσουν και να μην θυμούνται τα άσχημα? Α στην δουλειά τους τα άσχημα είναι περισσότερα από τα καλά, πάντα.

Γυναίκες? Τι θέσει έχουν οι γυναίκες στην ζωή του  νταλικέρη? Συνήθως είναι πολλές, κάθε λιμάνι και καημός, κάθε πόλη και γνωριμίες με πόρνες, στην ψυχή η στο σώμα, για να γεμίζουν την σκοτεινή ψυχή του.

Γνωριμίες με πόρνες στον δρόμο, στα μοτέλ και στα TIR-parking, πουτάνες στα μπαρ και αγοραίος έρωτας σε όλη την διαδρομή. Η γυναίκα του και τα παιδιά του υπάρχουν κάπου εκεί στην πατρίδα. Πιο συχνά  τα βλέπει στης φωτογραφίες, δίπλα στης εικόνες των αγίων, από ότι ζωντανά στο σπίτι.

Τα δρομολόγια βλέπεις! Δακρύζει, δαγκώνει το ξερό ψωμί, πίνει μια γουλιά αλκοόλ, ανάβει το τσιγάρο και ο κινητήρας με τα 600 άλογα μουγκρίζει και καταπίνει το πετρέλαιο. Πρέπει να βιαστεί για να μην χαλάσει το φορτίο που μεταφέρει, και δεν μπορέσει να πάρει τα λεφτά του.

Αυτά τα λεφτά που ποτέ δεν φτάνανε, ποτέ δεν περισσεύανε για να ικανοποιήσουν της ανάγκες της οικογένειας που περίμενε τον πατέρα, πότε θα γυρίσει από το ταξίδι για να περάσουν οικογενειακά λίγες στιγμές πριν φύγει και πάλι για το μακρινό μοναχικό ταξίδι. Γ*μημένη ανάγκη που γίνεσαι συνήθεια και κόβεις γέφυρες με την οικογένεια. Που δεν αφήνεις τον γιο να χαρεί τον πατέρα του, και τον πατέρα να χαρεί τα παιδιά του.

Δες και αυτό  Πρωτότυποι οίκοι ανοχής

Γνωριμίες στον δρόμο