ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ερωτική απογοήτευση

Ερωτική απογοήτευση

ερωτική απογοήτευσηΛίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο της απογοήτευσης ανεξαρτήτως ηλικίας και προσωπικότητας. Και μιλώ για την ερωτική απογοήτευση.

Μετά το χωρισμό νιώθουμε ποικίλα συναισθήματα, και αρκετά δύσκολα Εάν ένα από αυτά είναι, οργή, θυμός, πικρία, απελπισία, ακόμα και στενοχώρια μέχρι να αντεπεξέλθουμε στη παραδοχή του αποτελέσματος. Ότι ο άνθρωπος που μέχρι χτες βρισκόταν δίπλα μας ίσως ήταν το άλλο μας μισό και τώρα πλέον είτε ανήκει αλλού είτε είναι μακριά μας.

Πρέπει λοιπόν να συνηθίσουμε στην ιδέα  “ερωτική απογοήτευση” και ότι δεν είναι “εδώ”. Όλο αυτό μπορούμε να το περάσουμε με φίλους και με την οικογένεια μας δηλαδή ανθρώπους που μας αγαπάνε πραγματικά και μπορούν να μας συμπαρασταθούν σε αυτό. Επιπλέον, να μην ξεχνάμε ότι όλα είναι περαστικά και όλα είναι θέμα χρόνου.

Δηλαδή, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για την ερωτική απογοήτευση. Μέχρι να περάσει και να φύγει όμως όλο αυτό που μας πνίγει πρέπει να κάνουμε κάτι. Για παράδειγμα, να σκεφτούμε θετικά. Και ίσως δεν ήταν το άλλο μας μισό, ίσως η αληθινή αγάπη-έρωτας να κρύβεται κάπου αλλού. Και το καλύτερο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Ίσως σταματήσουν οι ερωτικές απογοητεύσεις εδώ, και το επόμενο άτομο που θα γνωρίσουμε να είναι ο άνθρωπος της ζωής μας, ίσως όμως συνεχίσουν και να πληγωθούμε κι άλλες φορές. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε ότι με τα λάθη μας μαθαίνουμε και από αυτόν τον άνθρωπο που είχαμε δίπλα μας μάθαμε διάφορα πράγματα.

Από τις ερωτικές απογοητεύσεις γινόμαστε πιο δυνατοί. Εξάλλου πάντα υπάρχει ενδεχόμενο η επόμενη αγάπη να έρθει πιο δυνατή, πιο ώριμη, πιο ουσιαστική, από την προηγούμενη. Εκεί λοιπόν θα είμαστε να την αντιμετωπίσουμε , σε μία ώρα , σε μια ημέρα, σε ένα χρόνο… Και με τρόπο ιδιαίτερο που μπορεί ποτέ να μην είχαμε φανταστεί.

Δες και αυτό  Όταν μια γυναίκα σου λέει σε βλέπω σαν φίλο!

Μαζέψτε λοιπόν όλα τα αρνητικά συναισθήματα και αφήστε τα στο παρελθόν, να σκέπτεστε θετικά και να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Αφήστε την ερωτική απογοήτευση στο παρελθόν και ζήστε το παρόν βάζοντας της βάσεις για το μέλλον.