Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ερωτική σχέση με παντρεμένη γυναίκα

Συνάπτοντας ερωτικές σχέσεις με παντρεμένες γυναίκες μπορούμε να αναζητήσουμε μόνο σεξ. Τα συναισθήματα εδώ δεν έχουν θέση.
Το ηθικό δίλημμα αν πρέπει να ψάχνεις νέες ερωτικές γνωριμίες για να κάνεις σεξ με μια γυναίκα διαφορετική από την σύζυγό σου είναι μια άλλη ιστορία. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τους συγκεκριμένες ανθρώπους και τις σχετικές καταστάσεις. Η περίπτωση όμως “μόνο σεξ” ισχύει παντού.

Μόνο σεξ!

pantremeni gynaika, sizigos kai erastisΣε γενικές γραμμές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να θέλουν να βάλουν αίσθημα σε τέτοιες σχέσεις όμως καμιά φορά μπορεί και οι άντρες να παρασυρθούν. Την συναντάς, είναι όμορφη, ελκύει σαν μαγνήτης τους άντρες, και το γεγονός ότι έχει φίλο ή σύζυγο είναι μια λεπτομέρεια, που δεν σε ενδιαφέρει. Της ζητάς να βγείτε για καφέ η ποτό και χαλαρή κουβεντούλα όπου ανακαλύπτεις ότι δεν είναι αδιάφορη στο φλέρτ σου.  Κάνετε μια παράλληλη ερωτική σχέση και σε κάποιο σημείο ανακαλύπτεις ότι ίσως θα ήθελες κάτι περισσότερο από μυστικές συναντήσεις, και αγχωμένο σεξ σε φτηνά ξενοδοχεία. Της ζητάς επίμονα να χωρίσει, εκείνη για κάποιο λόγο αρνείτε και η σχέση σας τελειώνει άσχημα.

Αυτό ακριβώς δεν πρέπει να αφήσεις να συμβεί. Αισθήματα σε ερωτική σχέση με δεσμευμένη γυναίκα απαγορεύονται δια ροπάλου. Και οι δυο πρέπει να ξεκαθαρίσετε από την αρχή ότι η σχέση σας διατηρήται αποκλειστικά και μόνο στο σεξ. Σας αρέσει να κάνετε σεξ, και συναντιέστε για να κάνετε σεξ. Χωρίς αισθήματα και μελοδραματισμούς. Ο καθένας έχει την οικογένεια του και κανείς δεν ανοίγει θέμα διαζυγίου, διατροφών και παντρειάς εκ νέου. Άλλωστε στην αλλαγή συζύγου δεν έχεις καμία εγγύηση ότι θα πράγματα θα εξελιχθούν όπως τα προσδοκάς και η νέα γυναίκα από καταπληκτική ερωμένηη δεν θα μετατραπεί σε μια μετριότητα όπως η τωρινή γυναίκα σου. Άλλωστε και πριν παντρευτείς η γκόμενα σου ήταν απίθανη στο κρεβάτι όμως σε 5 χρόνια συζυγικού βίου κατάντησε ανεπιθύμητη.

Δες και αυτό  Ξύλο για δωρεάν δονητές στη Νέα Υόρκη!

Οπότε μιν αλλάζεις της γάτες, αφού πλιν ελαχίστων εξαιρέσεων όλες οι γάτες είναι μαύρες.

Ερωτικές γνωριμίες

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους λέει μια παροιμία και εδώ ισχύει κανονικά. Δεν υπάρχει ανάγκη η ερωτική σχέση σας να είναι αποκλειστικά εναλλαγή σωματικών υγρών. Μπορείτε να γνωριστείτε, να γίνετε φίλοι. Αλλά τη στιγμή που κάνετε σεξ και αισθανθείτε ότι ερωτεύεστε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγετε από αυτή την σχέση.

Βασικός κανόνας σε μια εξωσυζυγική σχέση πρέπει να είναι – είμαστε μαζί για να κάνουμε σεξ. Μόνο σεξ, χωρίς αισθήματα και μελοδράματα.

Οι παντρεμένες γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Όταν ρώτησαν τον James Bond ποιες γυναίκες του αρέσουν περισσότερο η ξανθιές η η μελαχρινές αυτός απάντησε “η παντρεμένες” Γιατί συμβαίνει αυτό?

Απλά, γιατί σε ένα σύντομο φλερτ η μια ερωτική συνάντηση μιας βραδιάς με μια παντρεμένη γυναίκα τα πράγματα μπορεί να τελειώσουν εκεί. Κάνατε το κέφι σας και οι δυο και τώρα ο καθένας συνεχίζει τον δρόμο του. Δεν περιμένει την άλλη μέρα τηλέφωνο σου, ούτε θέλει να σε γνωρίσει στους γονείς της. Έχει την δική της ζωή, και τα προβλήματα της είναι δικά της και όχι δικά σου. Εσύ την θέλεις για το κορμί της, όπως και αυτή οπότε μην το εμβαθύνετε….

Αν θέλεις λοιπόν να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα σε μια ερωτική σχέση με παντρεμένη γυναίκα, χωρίς πονοκεφάλους, να θυμάσαι πάντα τον κανόνα “Μόνο σεξ”.