Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Euro 2012

Σε λιγότερο από μήνα ξεκινάει το Еuro2012 στην Πολωνία και Ουκρανία. Συγκεκριμένα στης 08/06 το πρώτο παιχνίδι Πολωνία-Ελλάδα και όλα τα βλέμματα όλων τον ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένα εκεί. Οι διοργανωτές είναι έτοιμοι και θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή όλων τον ματς. Να ευχηθούμε καλή πορεία και καλή τύχη στην Εθνική ομάδα.

Ilona Zazulia

ilona-zazuliaΟι Ουκρανοί διαθέτοντας από της ομορφότερες γυναικείες παρουσίες φυσικά δεν άφησαν το γεγονός να περάσει έτσι και στο τεύχος του playboy που κυκλοφορεί δείχνουν γιατί θεωρούνται το μέρος όπου οι γυναίκες είναι εκτός από πολλές και πανέμορφες. Η Ουκρανέζα καλλονή Ilona Zazulia πόζαρε για το τοπικό αντρικό περιοδικό και έβαλε φωτιές στον αντρικό πληθυσμό.

Με τέτοιες γυναίκες αμφιβάλω αν όσοι πάνε θα πάνε μόνο στα γήπεδα να δουν μπάλα. Η Ουκρανία θεωρείτε χώρα σεξουτουρισμού και φυσικά κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν κατάλληλα. Η χώρα εξάγει όμορφες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που λόγω της φτώχειας και της χαμηλής ποιότητας ζωής αναζητούν πλούσιους παππούδες στην Δυτική Ευρώπη για να παντρευτούν. Τα Ουκρανέζικα σαιτ για γνωριμίες  είναι γεμάτα από αγγελίες όπου γυναίκες κάθε ηλικίας ψάχνουν να παντρευτούν κάποιον κάποιον μη Ουκρανό για να ξεφύγουν από την μιζέρια στην οποία ζουν.

Φυσικά υπάρχουν και οι επιτήδειοι, δουλέμποροι και νταβατζήδες που εκμεταλλεύονται την κατάσταση ψάχνοντας θύματα τα οποία προωθούν στην πορνεία. Αν σου υποσχεθούν εργασία με μηνιαίο μισθό 2000 ευρώ σε χώρα την Ευρώπης μην πιστεύεις ότι θα σου δώσουν διευθυντική θέση. Το ποιο πιθανό είναι να σε εκπορνεύσουν σε κάποια μπαρ η μυστικά σπίτια και να κερδίζουν εις βάρος σου. Το φαινόμενο της καταναγκαστικής πορνείας είναι πολύ σοβαρό και κάθε χρόνο χιλιάδες γυναίκες πέφτουν θύματα των οργανωμένων κυκλωμάτων μαφίας.

Δες και αυτό  Κάνοντας έλκηθρο τόπλες!

Μπάλα ή γυναίκες?

Όσοι πάνε στο Euro 2012 θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν αυτά τα δυο. Και μπάλα και γυναίκες για εφήμερο σεξ, αφού Πολωνές και Ουκρανέζες έχουν φήμη “εύκολων” γυναικών. Προσοχή μόνο στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα καθώς πρόσφατα ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο στην Αθήνα με πόρνες του δρόμου που είχαν AIDS. Όταν σε μια μέρα 5000 άντρες τηλεφωνούν στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καθώς φοβούνται μήπως έχουν κολλήσει τον θανατηφόρο ιό τότε τα πράγματα δείχνουν ότι είναι εκτός ελέγχου.

Ας συγκεντρωθούμε όμως στο ποδόσφαιρο και ας απολαύσουμε ένα καλό πρωτάθλημα για 1 μήνα και ο καλύτερος αν νικήσει. Ο αθλητισμός πάντα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τα πλήθη και τους οπαδούς και να προσφέρει χαρά και έντονες συγκινήσεις. Ειδικά τώρα που η χώρα βρίσκεται στο χειρότερο της επίπεδο από την μεταπολίτευση το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει ο καταλύτης που θα ενώσει τους Έλληνες. Μακάρι να νιώσουμε όλοι την χαρά που μας πρόσφερε ο Ολυμπιακός κατακτώντας το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ σε εκείνο τον συγκλονιστικό τελικό με την ΤΣΣΚΑ.