Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ελλάδα του 2012

Στον Δυτικό κόσμο οι άνθρωποι έχουν μάθει να δουλεύουν από μικροί. Γνωρίζουν ότι χωρίς επιχειρηματικότητα, και χωρίς εργασία ή εμπόριο δεν θα επιβιώσουν. Έτσι από μικροί αρχίζουν να εργάζονται για να συλλέξουν εμπειρίες ζωής, αφού η ζωή είναι το καλύτερο Πανεπιστήμιο.

40 ετών μαντράχαλος ζει με τους γονείς του
Poor-Children

Στην Ελλάδα αντίθετα τα παιδιά μεγαλώνουν ως βουτηρόπαιδα και ζούνε μέχρι τα 40 με τους γονείς τους.  Παντρεύονται σε ηλικίες που σε άλλες χώρες οι συνομήλικοι τους έχουν παιδιά στην εφηβεία, με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά τους τελειώνουν το Λύκειο αυτοί να είναι γέροι στην σύνταξη. Οι γονείς διδάσκουν τα παιδιά τους ότι πρέπει να βολευτούν κάπου στο δημόσιο για να παίρνουν μισθό χωρίς να πολυδουλέψουν. Αν είναι “τούβλα” στο σχολείο τα ωθούν να μάθουν μια τέχνη (υδραυλικός, μαραγκός, ηλεκτρολόγος, μηχανικός αυτοκινήτων,  συνοριοφύλακας, ή μόνιμος στρατιώτης) ούτως ώστε πάντα να έχουν δουλειά.

Όσοι μπαμπάδες έχουν κάνει καβάντζα ανοίγουν ένα μαγαζί στον πιτσιρικά να πουλάει κάτι και να βγάζει τα προς το ζην μαθαίνοντας τα να κλέβουν το κράτος, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.  Αλλιώς το μαγαζί θα κλείσει. Κανείς δεν αναφέρει καν την λέξη ανταγωνισμός, υγιές εμπόριο, πολιτική τιμών και εκπτώσεων, λειτουργία αποθήκης κτλ. Μηχανολόγιση, παρουσία στο Ίντερνετ, ERP και CRM συστήματα είναι ψηλά γράμματα.

“Χέσε ψηλά και αγνάντευε”

Στην ρήση “Χέσε ψηλά και αγνάντευε” κρύβετε σοφία που οι παλαιότεροι δεν έχουν οπότε πως να την μεταδώσουν στα παιδιά τους. Έτσι μάθανε, έτσι συνηθίσανε, έτσι λειτουργούσε η Ελληνική αγορά τα τελευταία 40 χρόνια και έτσι πιστεύανε ότι θα συνεχίσει το πάρτι. Να όμως που το πάρτι τέλειωσε και οι κώλοι σφήξανε.  Φράγκα δύσκολα βγαίνουν και τα έξοδα συνέχεια μεγαλώνουν.
Πως ζουν οι άλλοι Δυτικοί

Δες και αυτό  Νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας

Στον σύγχρονο δυτικό κόσμο τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά ότι πρέπει μόνα τους να βρουν τρόπους επιβίωσης αλλιώς το σύστημα τους αποβάλλει και τους θέτει στο περιθώριο. Και αν μπεις μια φορά στο περιθώριο η έξοδος είναι με τα πόδια μπροστά. Έτσι γίνονται εξυπνότερα, ανταγωνιστικότερα και αναζητούν επιχειρηματικές ευκαιρίες για να αναδείξουν το εμπορικό τους δαιμόνιο. Στην Ελλάδα με τα χάλια στα Πανεπιστήμια, όπου πρέπει να γίνεις κομματόσκυλο για να μπορείς να παίρνεις τα μαθήματα χωρίς να παρίστασαι στην αίθουσα, με την ελλιπέστατη παιδεία στην Μέση Εκπαίδευση και την τρομακτική ανεργία η χώρα δεν είναι δυνατόν να βγάλει μεγάλα μυαλά. Τα μυαλά φεύγουν έξω, αφού η Ελλάδα δεν έχει τι να τους προσφέρει.

Στην σημερινή κατάσταση η χώρα χρειάζεται ηγέτη και μέντορα. Χρειάζεται όραμα και αίσθημα ευθύνης. Δυστυχώς όμως στο τιμόνι της χώρας βρίσκονται οι πολιτικοί που την χρεοκόπησαν ζητώντας τώρα να την σώσουν. Οι κλέφτες που μετά την μεταπολίτευση κυβέρνησαν την Ελλάδα εμφανίζονται ως νέοι σωτήρες της. Ειρωνεία, τραγωδία, ηλιθιότητα και μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Οι φταίχτες για την σημερινή κατάντια της χώρας

Οι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Λαλιώτηδες, οι Τσοχατζοπουλαίοι, οι Παπαρήγες, οι Κολωτούμπες και το περιβάλλον τους συντέλεσαν στην μετάλλαξη του Έλληνα σε ένα έκτρωμα, άβουλο, βολεμένο, μαλθακό και χωρίς επιθυμία να εργαστεί, αφού δεν έχει και που, ένα πρόβατο που συνέχεια ψάχνει το μαντρί του, αφού μόνο εκεί νιώθει σιγουριά.
Η οικονομική κρίση θα κάνει καλό στην χώρα, αν τα σημερινά παιδιά αντιληφθούν τα μηνύματα των καιρών, καταλάβουν ότι τα πιστεύω των γονιών τους είναι λάθος, και αναζητήσουν νέους δρόμους που θα τα οδηγήσουν στην γνώση και στην δύναμη να αλλάξουν το ριζικό τους. Δεν φταίει το ζαβό το ριζικό μας όπως λέει ο Βάρναλης, ούτε μας  μισεί ο Θεός, πάνω από όλα φταίει το μυαλό μας και ο βόθρος στον οποίο ζούμε.

Δες και αυτό  Αντώνης Δαγκλής: Ο δολοφόνος με το πριόνι που καταδίωκε ιερόδουλες

Ξυπνήστε ρε ζώα…..

Το 15% του Ελληνικού λαού ψήφισε Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ στης τελευταίες εκλογές. Το δίλημμα δεν είναι φασισμός η κομμουνισμός αφού και τα δυο συστήματα χρεοκόπησαν το πρώτο πριν 67 χρόνια και το δεύτερο πριν 23 χρόνια. Στην σημερινή Ελλάδα το 2012 υπάρχουν νοσταλγοί του Παπαδόπουλου, του Χίτλερ και του Στάλιν, και όσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν ο βόθρος θα γίνετε  μεγαλύτερος.

Γιατί δεν μαζεύεστε όλοι μαζί σε ένα γκέτο και να ζητήσετε αυτοκυριαρχία, απαλλάσσοντας μας από την παρουσία σας? Αφού σας αρέσει να ζείτε έτσι, ζήστε μόνοι σας, κάνοντας ξεχωριστό κράτος. Οι υπόλοιποι νοήμονες Έλληνες :

Ξυπνήστε, αλλάξτε, ξεφύγετε από τον βόθρο.

Ο καθένας φτιάχνει μόνος του το μέλλον του.

Οι άλλοι που περιμένουν το βόλεμα, τον μπάρμπα, το ρουσφέτι και την μίζα θα συνεχίσουν να ζουν στον εφιάλτη που οι σημερινοί Έλληνες πολιτικοί τους ετοιμάζουν.