Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γιατί να μην κάνεις σεξ με μια πρώην γκόμενα?

Όταν μια σχέση τελειώσει

Οι σχέσεις είναι σαν την φωτιά, θέλουν προσανάμματα και ξύλα για να καίνε, αλλιώς σιγοσβήνουν. Όταν έρθει εκείνη η ώρα πρέπει να μπορέσεις να βάλεις τέλος και να προχωρήσεις μπροστά. Κάθε πισωγύρισμα θα σε πληγώσει. Αν το θέλατε και οι δυο σας να είστε μαζί η σχέση θα υπήρχε, όμως όταν ο ένας ή και οι δυο νιώθουν ότι καταπιέζονται, ή απλά βρήκες κάτι καλύτερο, είναι καιρός ο ένας να φύγει.

 

Η πρώην

σχέσειςΊσως σε κάποια στιγμή η πρώην γκόμενα να θέλει να σε πάρει στο τηλέφωνο, η να θέλει να τα ξαναφτιάξετε. Να σε πάρει να πάτε για καφέ και εκεί να σε πείσει ότι κάνατε λάθος και πρέπει να μονιάσετε. Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι προσφέροντας σου σεξ. Στο κρεβάτι θα βγουν όλα εκείνα τα δυνατά συναισθήματα, θα ξαναθυμηθείτε τα παλιά και εκεί ακριβώς είναι η λεπτή κόκκινη γραμμή που αν την περάσεις δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναφύγεις.

Οι επιθυμίες σου θα είναι δυνατές, οι σεξουαλικές ορμές επίσης. Το σώμα σου θα θέλει να ενωθεί με το δικό της και μπορεί να την ερωτευτείς ξανά.

 

Αμνησία

Ίσως ξαφνικά πάθεις μια αμνησία και ξεχάσεις τι σας χώρισε. Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφασίσατε να πορευθείτε ξεχωριστά. Ένιωθες καλυμμένος στην σχέση σας? Ένιωθες ότι αυτή η γυναίκα σε γέμιζε και μπορούσε να σου δώσει αυτά που ποθούσες? Μήπως είχες βρει μια άλλη γυναίκα που ήταν καλύτερη, ομορφότερη, πιο γλυκιά, πιο σέξι, πιο μορφωμένη, με καλύτερες προοπτικές στην ζωή, με μεγαλύτερη προίκα, ή οικονομική επιφάνεια?

Δες και αυτό  Ελληνικές ιστοσελίδες γνωριμιών

Σκέψου τα όλα αυτά πριν μπεις κάτω από τα σεντόνια και κάνεις σεξ με την πρώην σου, αφού τα 10-15 λεπτά αυτά μπορεί να φέρουν τούμπα το μέλλον σου.

 

Ψευδαισθήσεις

Μην συγχέεις το στιγμιαίο σεξ με τη προοπτική του μέλλοντος σου. Η πρώην είναι πρώην για κάποιο λόγο. Αυτόν τον λόγο τον ξέρεις εσύ και το να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία το θεωρώ το λιγότερο χαμένη προσπάθεια αφού αν δεις γύρω σου πόσες γυναίκες υπάρχουν θα με καταλάβεις. Το μόνο που μπορείς να μετατρέψεις είναι να την κάνεις την σχέση αυτή καθαρά σεξουαλική. Δηλαδή να βγάζετε τα μάτια σας 1-2 φορές τον μήνα χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις από κανένα. Συζήτησε το μαζί της, πες της ότι δεν είσαι ο κατάλληλος για αυτήν, ότι της αξίζει κάτι καλύτερο, όμως μέχρι να το βρει γουστάρεις να κάνετε απλά σεξ. Αν δεχτεί θα έχεις μια καβάντζα για της δύσκολες ημέρες όμως πάντα με προσοχή και προφυλάξεις φυσικά αφού ούτε ξέρεις αν θέλει να σε δεσμεύσει, ούτε ξέρεις με πόσους άντρες κάνει σεξ εκτός από εσένα. Μια τυχαία εγκυμοσύνη μπορεί να χαλάσει για πάντα την ζωή σου, σκέψου για διατροφές, διαζύγια, κοινωνικό αντίκτυπο και οικονομική αφαίμαξη. Από την άλλη αν η πρώην γκόμενα σου αλλάζει συχνά ερωτικούς παρτενέρ και κάνετε σεξ χωρίς προφυλάξεις, μπορεί να σου κολλήσει από “αθώες” μέχρι θανατηφόρες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, οπότε η χρήση προφυλακτικού πάντα είναι υποχρεωτική.

Άσε της δεσμεύσεις και κάντε το κέφι σας χωρίς να της δίνεις δυνατότητες επιστροφής.  Έτσι είναι καλύτερα και για τους δυο σας.

Δες και αυτό  Τι σημαίνουν τα κλειστά μάτια κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής;

 Να θυμάσαι πάντα:

  • Όταν ένας έξυπνος άνδρας βρει μια έξυπνη γυναίκα γεννιέται ένα ειδύλλιο…
  • Όταν ένας έξυπνος άνδρας βρει μια χαζή γυναίκα γεννιέται ένας δεσμός…
  • Όταν ένας χαζός άνδρας βρει μια έξυπνη γυναίκα η σχέση καταλήγει σε γάμο.
  • Όταν ένας χαζός άνδρας βρει μια χαζή γυναίκα σχεδόν πάντα καταλήγει στην ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη…με όλα τα κακά συνακόλουθα της.

Πόρισμα:
Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον της μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύζυγο, μέχρι τότε πηδάει από κρεβάτι σε κρεβάτι…
Ενώ ένας άντρας ποτέ δεν ανησυχεί για το μέλλον του, παρά μόνο όταν βρει την σύζυγο…Αν του τύχει καλή γυναίκα θα ζήσει καλά, αν του τύχει στραβόξυλο θα γίνει φιλόσοφος….