Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι άνθρωποι έχουν προφίλ στα σαιτ γνωριμιών?

Τα σαιτ για γνωριμίες όπως το Elmaz.gr προσελκύουν μεγάλο κοινό. Κάθε καρυδιάς καρύδι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, επιχειρηματίες, νοικοκυρές, άνεργοι και άεργοι, άνθρωποι που πήγαν στο σχολείο, κάποιοι που το τελείωσαν και κάποιοι που απλά πέρασαν απέξω, υψηλή κοινωνία και πλέμπα, όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Τα σαιτ για γνωριμίες είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Τι άνθρωποι άραγε συχνάζουν σε τέτοιες ιστοσελίδες, και τι ψάχνουν εκτός από cyber sex?

Σαιτ για γνωριμίες – Εlmaz.gr

elmazΘα προσπαθήσουμε σε αυτό το άρθρο να κάνουμε μια ανάλυση του μεγαλύτερου σαιτ για γνωριμίες στην Ελλάδα. Το Elmaz.gr είναι εταιρεία με δομή, οργάνωση και απόλυτα επαγγελματικό σχεδιασμό. Κατασκευάζει ιστοσελίδες και κερδίζει οικονομικά από αυτές. Όπως ακριβώς κάνουν όλες οι εταιρείες. Το όλο project υποστηρίζεται από επαγγελματική ομάδα με προγραμματιστές, σχεδιαστές, συντονιστές, SEO ειδικούς, και γραμματειακή υποστήριξη. Για να μπορεί να ανταποκρίνεται στον φόρτο εργασιών και να λειτουργεί απροβλημάτιστα φιλοξενείτε σε δικό του server. Εκτός των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία υπάρχουν μέτοχοι και ιδιοκτήτες που χρηματοδοτούν. Το σαιτ γνωριμιών δίνει επίσης και δώρα (κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας) στης κληρώσεις του. Όλα αυτά είναι έξοδα. Από που προέρχονται τότε τα κέρδη? Τα κέρδη προέρχονται από της διαφημίσεις που προβάλλονται στην ιστοσελίδα και από της συνδρομές των μελών του.  Ας δούμε μερικά στοιχεία:

Τα στοιχεία

Το Elmaz.gr έχει 106.000 μέλη, αυτή την στιγμή. Αν υποθέσουμε ότι το 30-40% είναι spammer, scammer και διπλές ψεύτικες εγγραφές, μένουν 75.000 μέλη, από τα οποία τα μισά να είναι ενεργά έχουμε ένα κοινό γύρω στα 35.000 μέλη. Με αναλογία 30% γυναίκες και 70% άντρες στην ιστοσελίδα υπάρχουν 10.000 γυναίκες για να βρεις το ταίρι σου. ΄-)

Δες και αυτό  Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κάνουμε σεξ;

Αν σε ένα μέρος υπάρχουν συγκεντρωμένες 10.000 γυναίκες που παρακολουθούν ενεργά το προφίλ τους, θεωρώ ότι είναι καλή αναλογία για τους άντρες που αναζητούν σύζυγο, ερωμένη, η απλά μια ξεπέτα, ώστε να ασχοληθούν σοβαρά, και να ψάξουν.

Αυτά είναι τα στοιχεία χοντρικά. Ας δούμε τώρα την υπηρεσία με τα μάτια των μελών της ιστοσελίδας, αφού προσθέσω 2+1 σταθερές μεταβλητές.

Το αληθινό ψέμα

1. Όλοι αγαπάμε το δωρεάν.

2. Το Ίντερνετ είναι δωρεάν.

3. Δεν υπάρχει δωρεάν φαγητό, και τίποτε και πουθενά δεν είναι δωρεάν 🙂

Τα μέλη του σαιτ γιατί να πληρώνουν συνδρομές αφού ισχύουν τα πρώτα δυο? Η απάντηση βρίσκεται στην τρίτη μεταβλητή.

Όσοι έχουν δικές τους επιχειρήσεις ΠΟΤΕ δεν θα κάνουν τέτοια ερώτηση, γιατί ξέρουν πως λειτουργεί μια επιχείρηση, όμως ένας μισθωτός, ένας συνταξιούχος, ένας άνεργος, ένας άεργος και κάθε άνθρωπος χωρίς οικονομική παιδεία θα αναρωτηθεί.

Για αυτούς δίνω την απάντηση. Και η απάντηση κρύβεται στην λέξη εταιρεία. Σκοπός κάθε εταιρείας είναι το κέρδος. Αν δεν υπάρχει κέρδος δεν υπάρχει και λόγος εργασίας. Τελεία.

Οι αφελείς κουτοπόνηροι

Όταν βλέπω στα προφίλ κάποιον αφελών “Αν γράψει κάποιος κάτι που να με ενδιαφέρει να αγοράσω και συνδρομή…. δεν έχω αντίρρηση. Εδώ δεν μπορώ να δω αν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον. Ούτε το προφίλ του άλλου δεν μπορώ να δω για να αποφασίσω αν θέλω να πληρώσω. Εδώ ο άλλος με προσβάλει γιατί δεν του απαντάω στα μηνύματά του. Αυτός πληρώνει όμως και θέλει να μου μιλήσει …. δεν του δίνετε αυτήν την δυνατότητα. Τουλάχιστον να του δίνετε εσείς να καταλάβει ότι δεν έχω εγώ την δυνατότητα να του απαντήσω. Πως να χαρακτηρίσω και τον δικό σας τον τρόπο που εκμεταλλεύεστε την ανάγκη των άλλων (εφόσον τον αφήνετε να πιστεύει ότι μπορεί να μου μιλήσει). “, γελάω με την αφέλεια τους,  όπως και όταν προσπαθούν εξίσου αφελές να ξεγελάσουν τους συντονιστές του σαιτ με το ” Γράφετε το email σας στην επικεφαλίδα, γιατί δεν έχω συνδρομή και δεν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα σας”.

Δες και αυτό  Προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την σεξουαλική μας ζωή

Άλλοι γράφουν “Επίσης δεν έγραψα κανένα στοιχείο επικοινωνίας για να με βρει κάποιο έξω έξω από εδώ… οπότε ποιο είναι το πρόβλημά σας….?????”, όταν στο προηγούμενο μειλ τους έγραφαν ” Γεια σου…, δεν είμαι μέλος εδώ. Αν θέλεις να με βρεις στο fb ….. θα χαρώ να τα πούμε. ”

Δεν περνάει από το μυαλό τους ότι κάθε νορμάλ άνθρωπος για να χρησιμοποιείσαι ένα αγαθό, η μια υπηρεσία πρέπει να καταβάλλει ένα τίμημα? Η υπηρεσία elmaz extra κοστίζει 8 ευρώ για 1 μήνα, 19 ευρώ για 3 μήνες, και 36 ευρώ για 6 μήνες. Σου έρχεται 6 ευρώ τον μήνα αν επιλέξεις το εξάμηνο. Αν δεν έχεις 6 ευρώ στην τσέπη σου, ή δεν θέλεις να τα δώσεις για να βρεις φίλη, σύζυγο ή ερωμένη, είναι δικαίωμα σου. Όμως είναι βλακεία να ρωτάς το σαιτ γιατί πρέπει να πληρώσεις συνδρομή.

Η επιλογή σου είναι μια. Διαγράφεις το προφίλ σου και ψάχνεις αλλού, αφήνοντας στην ησυχία τους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να βρουν κάτι που να αξίζει.

Οι δικαιολογίες και οι χαρητομενιές στιλ: σκεφτόμουν να πληρώσω την συνδρομή, θα το κάνω στο μέλλον, δώστε μου τώρα πρόσβαση στην υπηρεσία και θα πληρώσω αύριο, εσείς βγάζετε και χρήματα από τις διαφημίσεις που βλέπω τόσες φορές στην σελίδα σας και χρησιμοποιείτε και το προφίλ μου σαν δόλωμα για να τραβάτε κόσμο, είστε κατώτεροι των περιστάσεων κτλ προκαλούν γέλια στην ομάδα του Elmaz, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το χαμηλό επίπεδο του 30% των μελών του. Στην αληθινή κοινωνία αυτός ο αριθμός είναι μεγαλύτερος….

Τα πράγματα είναι απλά, το δύσκολο είναι να τα καταλάβεις!

Δες και αυτό  Πως καταστρέφουμε μια σχέση

Ως ιστοσελίδα για γνωριμίες όμως κανείς μας δεν είχε την απαίτηση τα μέλη μας να έχουν υψηλό IQ. Εδώ δεν κάνουμε καλλιστεία εξυπνάδας, ούτε αναζητούμε επιστήμονες, ή ειδικούς σε κάτι. Το Elmaz.gr είναι ιστοσελίδα για γνωριμίες, προσφέρει υπηρεσία και πλατφόρμα στα μέλη του για να μπορέσουν 2 άνθρωποι να γνωριστούν, ερωτευτούν, κάνουν σεξ, ή παντρευτούν. 😉

Καλό γνωριμία, καλό βόλι, καλό γάμο και καλούς απογόνους……