Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γυναικεία τιμιότητα

Γνωριμίες με πόρνες

Έχω ένα φίλο που κάποτε μου είπε ότι οι πιο τίμιες γυναίκες είναι οι πόρνες, γιατί σου ξεκαθαρίζουν από την αρχή ότι θα σου προσφέρουν σεξ και πόσο θα σου κοστίσει με ευθύτητα και ειλικρίνεια που δεν υπάρχει στης άλλες γυναίκες. Οπότε και εσύ δεν παιδεύεσαι επί μήνες μπας και καταφέρεις να την ρίξεις την γκόμενα στο κρεβάτι.

Αν σκεφτείς πόσα έξοδα έχεις κάνει για αυτήν, ταξίδια, δώρα, υποσχέσεις, χρυσαφικά, ατέλειωτες βόλτες με το αμάξι, έχεις κάψει ένα βυτιοφόρο βενζίνη το λιγότερο, και όλα αυτά για τι? Για να κάνεις σεξ μαζί της επί 10-15 λεπτά. Χαχα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον ο φίλος είχε δίκιο. Δώσε 100 ευρώ σε μια ιερόδουλη και κάνε το κέφι σου, χωρίς συνέπειες, άγχος, υποσχέσεις και δώρα.

bouzoukiaΚάνε το κέφι σου, πέταξε το προφυλακτικό και μαζί του της ενοχές σου. Και εγώ τον θεωρούσα μισογύνη…

Τώρα θα μου πεις τι εστί τιμιότητα? Και αν η τιμιότητα είναι μία η υπάρχουν πολλές εκδοχές!

Ξέρεις πόσες κερατώνουν τους άντρες τους, και μάλιστα επί χρόνια και σε καθημερινή βάση? Πολλές λέμε…μετά σου λέει ειλικρίνεια, κατανόηση, αγάπη και στοργή και εσύ την πιστεύεις και δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου λέει βρε Δημητράκι, μωρό μου θα παω με τις φίλες μου στα μπουζούκια να λασκάρουμε λίγο, και όπως καταλαβαίνεις αφού θα είμαστε γυναικοπαρέα δεν θέλω να έρθεις. Και μένεις εσύ φίλε Μήτσο στο σπίτι με τα παιδιά και η κυρά το παίζει το παιχνίδι με το τεκνά στο μαγαζί. Μπορεί να σου στείλει και sms ότι ο Καρράς άργησε να βγει και θα περιμένουν να τον ακούσουν. Κοιμήσου εσύ να μην κουράζεσαι και αυτή θα έρθει το πρωί …

Δες και αυτό  Ερωτικές σχέσεις με παντρεμένους!

Τώρα για να πω και του στραβού το δίκιο και εμείς οι άντρες το ίδιο παιχνίδι παίζουμε. Αφήνουμε την γυναίκα στο σπίτι με τα παιδιά και παίρνουμε σβάρνα τα σκυλόμπαρα και τα μπουζούκια προς άγρα θηλυκών που εκδίδονται.   Η πουτανιά στην ψυχή είναι το σοβαρότερο πρόβλημα και όχι η τιμιότητα, αλλά … Πού είσαι παπά και που είναι τα ράσα σου??

Κάποιοι λένε ότι φταίνε οι γυναίκες γιατί είναι πολλές.  Άλλοι λένε ότι φταίμε εμείς γιατί έτσι της μάθαμε. Υπάρχουν πολλοί άντρες που το δέχονται και ίσως να το θέλουν και έτσι!

Πάντα υπήρχαν εταίρες,ιερόδουλες, πόρνες η όποια άλλη ονομασία θέλεις. Όλες κάνανε την ίδια δουλειά. Στην Ελλάδα το παιχνίδι χάθηκε και μετά το 90 με την κατάρρευσηή του Ανατολικού μπλοκ ανακαλύψαμε της Ρωσίδες.

Η Ελληνίδα είχε μάθει να μην εργάζεται, να είναι αραχτή όλη μέρα στο σπίτι, οπότε σε όλο αυτόν τον τεράστιο ελεύθερο χρόνο είχε την ευκαιρία να αναζητά εραστές και ευκαιριακό σεξ.

Και εμείς το ίδιο θα κάναμε. Δούλευε εσύ όλη μέρα για να τα φέρεις βόλτα, να πηγαίνει εκείνη στα μπουζούκια με τις φίλες της, να της κάνεις όλες της χάρες για να την έχεις κυρία και μετά να μην μπορείς να περάσεις την πόρτα από το κέρατο.

Έχω φίλους που δυστήχισαν και φυσικά χώρισαν, αλλά ήταν αργά,  γιατί περίμεναν να “στρώσουν” τα πράγματα. Τώρα και διατροφες πληρώνουν και τα παιδιά τους ειναι δυστηχισμένα και οι πρώην τους στα μπουζούκια εξακολουθούν και πάνε και να κάνουν την ίδια άσωτη ζωή που κάνανε και πριν!!!

Είναι μεγάλο θέμα και το αφήνουμε εδώ για να συνεχίσουμε μια άλλη φορά. Η τιμιότητα τιμή δεν έχει.