Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γυναικεία εκσπερμάτιση πως την αισθάνεται μια κοπέλα;

Όλες οι γυναίκες χύνουν στο σεξ;

Στα 15 μου έκανα σεξ για πρώτη φορά με άνδρα όμως πρωκτικό και φυσικά συνέχισα να αποκαλώ τον εαυτό μου παρθένα.

σέξι κοπέλαΗ πρώτη μου φορά αν και ήταν πριν πολλά χρόνια την θυμάμαι σαν να ήταν χτες. Με το αγόρι που τα είχαμε τον Δημήτρη είχαμε πάει βόλτα στο Πήλιο με το αυτοκίνητο του και είχαμε βρει ένα πολύ ωραίο ξέφωτο στο δάσος για να παρκάρει. Ήμασταν και οι δύο έφηβοι, οι οποίοι μόλις είχαν μπει στα καλύτερα τους χρόνια και το κορμιά μας ήταν έτοιμα για σεξουαλικές απολαύσεις. Αυτός ήταν ο πρώτος μου οργασμός και έμεινα έκπληκτη από την ποσότητα υγρών την οποία έβγαλα. Είχα γεμίσει παντού το αυτοκίνητο με τα υγρά μου και η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που μόλις και συγκρατιόμουν να μην λιποθυμήσω. Όλο μου το κορμί είχε περάσει από τέτοια καταπληκτική διαδικασία και ένοιωθα φανταστικά. Δεν ξέρω αν και ο Δημήτρης το είχε ευχαριστηθεί τόσο όμως εγώ ήμουν τρισευτυχισμένη. Πολύ αργότερα έμαθα τον όρο squirter, και πόσο αυτό το πράγμα εξίταρε τους άνδρες και τους χάριζε μοναδική ηδονή.

Πως ήταν τα πράγματα το 1980 στην Ελλάδα;

Μιλάμε φυσικά για τον 20 αιώνα, την δεκαετία του 80 που στην Ελλάδα δεν υπήρχε Ίντερνετ, Google, Facebook και κινητά. Μερικές φορές που θυμάμαι εκείνη την εποχή αναρωτιέμαι πως ζούσαμε τότε και πως είναι σήμερα. Δεν υπήρχε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ο παρθενικός υμένας είχε μυθική αξία. Το στοματικό σεξ επιτρεπόταν και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που μπορούσες να κάνεις με ένα αγόρι. Για κανονικό σεξ ούτε λόγος φυσικά, και για αυτό πολλά κορίτσια δοκίμαζαν το πρωκτικό σεξ, παραμένοντας παρθένες ως τον γάμο τους.

Δες και αυτό  Ουκρανές καλλονές στο Euro 2012

Τώρα τα πράγματα έχουν τόσο πολύ αλλάξει, με τα κοριτσάκια στην ηλικία των 14 ετών να έχουν αλλάξει ήδη μερικούς ερωτικούς παρτενέρ και να έχουν κάνει σεξ, όχι γιατί το ήθελαν πραγματικά αλλά γιατί όλες οι συμμαθήτριες τους έχουν κάνει σεξ. Πως άλλαξε έτσι αυτός ο κόσμος;

Πρώτη φορά σεξ!

Ας επιστρέψω όμως στους δικούς μου πειραματισμούς. Είχα γνωρίσει ένα αγόρι τότε, τον Αλέξη ο οποίος ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερος μου. Ο Αλέξης είχε κάνει piercing στη γλώσσα και 2-3 τατουάζ στο κορμί του και θεωρούνταν μεγάλος γόης. Όλες οι φίλες μου θέλαν να του κάτσουν και με ζήλευαν τρομερά που με επέλεξε εμένα και όχι αυτές. Κλασσικές κότες.

Αφού βγήκαμε μερικές φορές ραντεβού για να γνωριστούμε καλύτερα και να έχουμε πράγματα να συζητήσουμε ένα βράδι αποφασίσαμε να μείνουμε σπίτι του αφού θα έλειπαν οι δικοί του. Το ερωτικό παιχνίδι ξεκίνησε στον καναπέ. Γρήγορα τα ρούχα μας βρέθηκαν στο πάτωμα και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε. Ένοιωθα μαζί του εμπιστοσύνη και το άφηνα αυτόν να έχει την κυριαρχία. Ήμουν σίγουρη ότι ήξερε τι έκανε και πως έπρεπε να συμπεριφερθεί στο κορμί μου για να μείνουμε και οι δυο ευχαριστημένοι. Ήθελα να έχω οργασμούς πολλούς μαζί του και ήμουν σίγουρη ότι θα τους είχα. Με φιλούσε σε όλο μου το κορμί και δεν περίμενε τίποτα από μένα ως αντάλλαγμα. Δεν ήταν από τους ομιλητικούς άνδρες, προτιμούσε να μπαίνει κατευθείαν στο ψητό.

Τα απαλά φιλιά στην αρχή με προδιέθεταν για αυτό που θα ακολουθούσε. Το σώμα μου ανταποκρινόταν και αναζητούσε το δικό του για να σμίξει την ηδονή. Ζούσα μοναδικές στιγμές έρωτα και μαζί με τον Αλέξη εκσπερμάτισα και εγώ. Ο οργασμός μου ήταν τόσο δυνατός που έκανα να συνέλθω αρκετή ώρα. Η εκσπερμάτωση που ένιωσα με τον Δημήτρη ήταν τελείως διαφορετική. Την στιγμή που είχα τελειώσει κάνοντας σεξ με τον Αλέξη θυμήθηκα το σεξ με τον Δημήτρη και γρήγορα έκανα μια σύγκριση ποιος από τους δυο τους ήταν καλύτερος εραστής για μένα. Έτσι είναι οι γυναίκες, πολύπλοκες και εξαιρετικά αφηρημένες αν και απόλυτα προσηλωμένες σε στόχους και επιτυχίες, πράγματα που οι άνδρες ποτέ δεν μπορούν να αντιληφθούν. Με το squirting ένιωσα να βγαίνουν όλα από μέσα μου προς τα έξω. Ένας αέρας ελευθερίας.

Δες και αυτό  Που υπάρχουν παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα?

Στα ώριμα μου χρόνια

Απο τότε πέρασαν πολλά χρόνια για να φτάσω να αυτοϊκανοποιηθώ γύρω στα 35 μου. Ένοιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω τον εαυτό μου και όχι κάποιον άνδρα. Το χέρι μου και ένας δονητής έκαναν την ίδια δουλειά που θα έκανε και κάθε άνδρας, όμως ακριβώς αυτή ή έλλειψη του μου έδωσε διαφορετικά συναισθήματα. Η ανδρική παρουσία στο κρεβάτι δεν έγκειται μόνο στην διείσδυση του πέους στην μήτρα. Είναι πολλά περισσότερα πράγματα.

Ως ώριμη γυναίκα δοκίμασα να αυνανιστώ κάνοντας τηλεφωνικό σεξ με έναν φίλο μου. Τον κάλεσα εγώ για κάτι ως πρόσχημα και γρήγορα οδήγησα την συζήτηση στο ερωτικό. Αν και ξαφνιάστηκε στην αρχή σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάλαβε της προθέσεις μου και μπήκε στον ρόλο του. Άκουσα τον οργασμό του στο ακουστικό μου και εκείνος τον δικό μου. Φανταστική εμπειρία. Αργότερα βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και κάναμε σεξ το οποίο όμως δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Το τηλεφωνικό σεξ είχε εκείνη ακριβώς την μαγεία την οποία αναζητούσαμε και οι δυο μας και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Το αληθινό σεξ στο ξενοδοχείο απλά δεν μας βγήκε.

Η ζωή συνεχίζεται

Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την χαίρεστε κάθε μέρα. Κάντε σεξ, αφήστε ελεύθερο το πνεύμα σας, ταξιδέψτε, γνωρίστε νέους ανθρώπους και μέρη και γευτείτε νέες γεύσεις και αρώματα, ώστε όταν γεράσετε να έχετε όμορφες ιστορίες να διηγείστε στα εγγόνια σας.