Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γνωρίζουμε τον πλούτο της χώρας? α τα προβλήματα της?

Σήμερα διάβασα ένα άρθρο με θέμα “Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι…Διότι η Τρόικα, η Μέρκελ και το ΔΝΤ τα γνωρίζουν!”

και θέλω να το σχολιάσω …

Greece not for saleΓια όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Σωστό

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

Σωστό

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

πως..πως..έτσι ακριβώς είμαστε…μόνο που είμαστε πρώτοι στις καταθέσεις στην Ελβετία γιατί οι φοροκλέφτες και φοροφυγάδες βγάζουν εκεί τα χρήματά τους για να μην αποδώσουν τίποτα στο κράτος μας, άρα επωφελείται μόνο το ελβετικό κράτος ενώ το δικό μας αναγκάζεται να δανείζεται για τα πάντα

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

Κάθε χρόνο χιλιάδες ξένοι τουρίστες ταλαιπωρούνται, και κοιμούνται στα λιμάνια από της συνεχιζόμενες απεργίες. Οι τουριστική βιομηχανία συρρικνώνετε κάθε χρόνο αφού στηρίζετε στο “ότι αρπάξουμε”

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς.

Και τα τρία ναυπηγεία είναι καταχρεωμένα, υπολειτουργούν και είναι αναξιόπιστα. Σκέψου να δώσεις παραγγελία εκεί και να μην ξέρεις πότε θα λάβεις το έτοιμο προϊόν αφού κάθε μέρα δεκάδες αστάθμητοι παράγοντες παρεμβαίνουν.

Δες και αυτό  Μου αρέσει μια κοπέλα, πως να της μιλήσω

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

Και που εργάζονται όταν οι συνδικαλιστές δεν κάνουν απεργίες η καταλήψεις. Δηλαδή 3-4 μήνες το χρόνο

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

Ναι με σημαία Λιβερίας, Πακιστάν και ότι μπορεί να φανταστείς για να μην πληρώνονταν φόροι στο Ελληνικό κράτος, και από τους ναυτικούς μόνο ο καπετάνιος είναι Έλληνας, όλοι οι άλλοι μιλάνε άγνωστες γλώσσες γιατί κοστίζουν φτηνά.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

Στο πρόβειο γάλα υπολογίζουμε και αυτό που εισάγουμε λαθραία από την Αλβανία για να παίρνουν μαϊμού επιχορηγήσεις οι ελληναράδες βοσκοί;

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.

Σωστά

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Καλά εδώ γελάσαμε πολύ. 😉 😉 😉 Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία έχουν αερόστατα??

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Δες και αυτό  Δεύτερη ανοιχτή επιστολή Βαξεβάνη προς Βενιζέλο

Γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε αυτό το πετρέλαιο και χρυσό αφού είναι δικό μας???? η ερώτηση απευθύνετε μόνο στους πολιτικούς

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;
parganews.com

Η Ελλάδα ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η χώρα με τα περισσότερα προβλήματα και με αρκετά δις ευρώ για φάγωμα οπότε ήταν ο πιο εύκολος στόχος. Μόλις πάρουν αυτά που θέλουν θα την αφήσουν στην μοίρα της και θα πάνε στον επόμενο στόχο.

Και στην φωτογραφία που λέει Greece not for sale – έχω να προσθέσω ότι Όλα είναι προϊόντα και έχουν μια τιμή που αλλάζει συνεχώς. Αυτήν την εποχή η Ελλάδα ΠΩΛΕΊΤΑΙ και όποιος έχει χρήματα ΑΓΟΡΑΖΕΙ.  Και αγοράζει ΦΤΗΝΆ.