Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Συζυγικές σχέσεις και προβλήματα

Οικογενειακά προβλήματα

συζυγικά προβλήματαΚάθε ζευγάρι έχει προβλήματα στην σχέση και όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει μια σχέση τόσο περισσότερα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίσει. Συνήθως τα προβλήματα εμφανίζονται μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια μιας συμβίωσης αφού στην αρχή ο έρωτας τα λύνει όλα ως δια μαγείας.

Ας δούμε τι δικαιολογίες χρησιμοποιούν οι άντρες συνήθως όταν θέλουν να φύγουν από μια σχέση, και τι σημαίνουν. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είστε το τέλειο ζευγάρι και ξαφνικά να βρεθείς εκτός παιχνιδιού χωρίς να το καταλάβεις.

Διάβαζε ανάμεσα στην λέξεις

– Κάποιος μου είπε για σένα διάφορα …,όταν ακούσεις κάτι τέτοιο καλύτερα να φύγεις παρά να ζητήσεις εξηγήσεις. Αν ο σύντροφός σου δεν σε εμπιστεύεται και συλλέγει πληροφορίες από άλλους η σχέση σας έχει λήξει.

– Θέλω χρόνο να το σκεφτώ…, Αφού έκανε σεξ μαζί σου και είδε ότι δεν είσαι η κουκλάρα που περίμενε προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να σου πει άντε γεια. Για εκείνων ήσουν σχέση μιας βραδιάς, μια ξεπέτα και τίποτε άλλο. Καλό είναι να αναρωτηθείς γιατί σκέφτεται έτσι και τι έκανες εσύ για αυτό αφού αν αυτή η συμπεριφορά δεν είναι η πρώτη κάτι κάνεις λάθος και εκπέμπεις λάθος μηνύματα στους άντρες. Διόρθωσε το αν σε ενδιαφέρει γάμος και σταθερή σχέση. Τα οne night stand είναι καλά όμως ποτέ δεν οδηγούν στον γάμο. Άσε που σου βγάζουν και όνομα…

– Δεν έχω χρόνο για σχέση, στην δουλειά μου τρέχω πολύ και τώρα είναι καιρός να ασχοληθώ μαζί της περισσότερο. Το πιο πιθανό είναι ότι έχει και μια δεύτερη σχέση η καβάντζα και εσύ δεν είσαι το πρώτο βιολί στην ορχήστρα. Καιρός να τα μαζεύεις.

Δες και αυτό  Προσέλκυση γυναικών!

– Δεν είναι αυτό που νομίζεις, αλλά… Ότι σου λέει πριν το αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το μετά το αλλά. Ειδικά αν στο πει όταν τον κάνεις τσακωτό με άλλη κοπέλα, και σου φέρει νερό από 9 πηγές λέγοντας ότι την παρηγορεί και προσπαθεί να την βοηθήσει. Παραμύθια της Χαλιμάς.

Δεν φταις εσύ αλλά…το ζαβό το ριζικό μας μήπως?

– Δε φταις εσύ, αλλά έχω μερικά προβλήματα που θέλω να τα λύσω μόνος…ενώ πριν μέρες σου έλεγε ότι θα κάνετε τον γύρο του κόσμου οι δυο σας. Χαχ είσαι καλή στο κρεβάτι όμως όχι τόσο ώστε να γίνεις η πρώτη οπότε….άρων και περιπάτει.

– Νιώθω μπερδεμένος, ίσως εγώ δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στην ζωή μου…, όταν σου έλεγε ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του. Τώρα σου λέει την αλήθεια, φυσικά μισή, αφού μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα. Να πάρει εσένα η εκείνη την ξανθιά θεά που την ζαχαρώνει τόσο καιρό??

– Δεν σου αξίζω, είσαι τόσο καλή κοπέλα που σου αξίζει κάτι καλύτερο… αφού τον βλέπεις σε ποιο επίπεδο είναι και ξέρεις το δικό σου. Τι παίζει εδώ: α) είναι κομπλεξικός και θεωρεί τον εαυτό του κατώτερο  σου  ή β) σου το λέει για να σε ξεφορτωθεί χωρίς πολλούς τσακωμούς και σκηνές. Και στης δυο περιπτώσεις η αποχώρηση σου θεωρείτε μοναδική λύση. Πως θα ζήσεις με έναν κομπλεξικό άντρα, το έχεις σκεφτεί?

Καταραμένη φτώχεια

– Είμαι φτωχός και δεν θα μπορέσω να σου προσφέρω μια άνετη ζωή…. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που ψάχνουν άντρα-πορτοφόλι έχεις εξαφανιστεί πριν τελειώσει την φράση του, αν όμως τον αγαπάς η φτώχεια δεν είναι εμπόδιο για να χαλάσετε μια σχέση.

Δες και αυτό  5+1 Πράγματα που θέλει από σένα στο κρεβάτι

– Δεν ταιριάζουμε, οι κόσμοι μας είναι διαφορετικοί….αυτό σου το λέει μόλις έχετε κλείσει 3 χρόνια σχέσης και σκέφτεστε, εσύ τουλάχιστον, να ζήσετε μαζί? Το λάθος είναι δικό σου αφού σπατάλησες 3 χρόνια από την ζωή σου με έναν μαλ*κα που δεν σου άξιζε και που μοναδικό σκοπό του είχε να σε χρησιμοποιεί ως σκεύος ηδονής. Η ότι αφού πήρε ότι μπορούσε να πάρει από σένα αποφάσισε να αλλάξει γυναίκα όπως αλλάζει σώβρακο το πρωί, αν αλλάζει κάθε πρωί…

– Η σχέση μας κόλλησε… Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν εμπόδια όμως γιαυτό ακριβώς είστε μαζί, για να τα λύσετε και να προχωράτε ενωμένοι.  Αν εκείνος νιώθει ότι τον καταπιέζεις και τον πνίγεις άσε τον να φύγει. Αν ξαναγυρίσει θα τον έχεις κερδίσει αν όχι δεν το είχες ποτέ.

– Νομίζω ότι έχεις την στόφα να κάνεις πολλά σπουδαία πράγματα στην ζωή σου και εγώ δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο…μάλλον θέλει να σου πει ότι σε βαρέθηκε και ήρθε ο καιρός να συνεχίσετε της ζωές σας ξεχωριστά.

Εξαφανίστηκε η χημεία

Χάθηκε η χημεία ανάμεσά μας….αυτή η φράση δείχνει ντομπροσύνη και λεβεντιά αφού το παραδέχεται ότι η χημεία δεν υπάρχει πλέον στην σχέση σας και την θέση της έχει πάρει η ζίλια, οι καυγάδες, η αντιπάθεια και η δυσκολία ανταλλαγής γνώμης η έστω μιας απλής άποψης χωρίς να υπάρξει κόντρα. Πες του στα ίσια και εσύ ότι τον βαρέθηκες και θέλεις μια αλλαγή στην ζωή σου και κάνε την κίνηση πρώτη να ξεφύγεις από μια σχέση που μόνο κακό σου κάνει.

Σε όλες της περιπτώσεις αν μείνεις στην σχέση είναι λάθος επιλογή σου. Η σχέση αυτή έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και έχει τελειώσει. Όσο νωρίτερα το πάρεις χαμπάρι τόσο καλύτερα για σένα. Η ζωή είναι δική σου και θα την ζήσεις μόνο μια φορά. Ζήσε την έτσι που όταν έρθει το τέλος και ο νεκροθάφτης να κλάψει για σένα….