Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γνωστά μοντέλα σε ροζ κύκλωμα

Ροζ κύκλωμα σε σαιτ γνωριμιών

call girl
call girl

Γνωστή Ελληνική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι γνωστά εγχώρια μοντέλα συμμετέχουν σε ροζ κύκλωμα λευκής σάρκας. Η είδηση δεν είναι κάτι καινούριο αφού η πορνεία πάντα απέφερε τεράστια κέρδη στους μαστροπούς, καθώς και κάποια σεβαστά ποσά στης συμμετέχουσες. Τώρα όμως αυτά τα κυκλώματα δουλεύουν και μέσω του ίντερνετ.

Γίνονται πιο μοντέρνα και χρησιμοποιούν της νέες τεχνολογίες για να βρίσκουν πελάτες. Έτσι το όλο κόλπο στήθηκε σε ένα σαιτ για γνωριμίες που λειτουργούσε ως βιτρίνα συγκαλυμμένης πορνείας. Οι φωτογραφίες των γυναικών ήταν αληθινές όπως και οι υπηρεσίες σεξ που προσέφεραν.

Σεξ στο ίντερνετ

Σε διάφορες ιστοσελίδες υπάρχουν αγγελίες για “συντροφιά, παρέα, escort” κτλ όπου ο πελάτης έχει την δυνατότητα να γίνει μέλος καταβάλλοντας ένα μηνιαίο ποσό με πιστωτική κάρτα και μπαίνοντας στο σαιτ να μπορεί να επιλέγει κοπέλα για να κάνει σεξ. Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοια σαιτ στο εξωτερικό να όμως που τώρα υπάρχει και στην Ελλάδα.  Τα ροζ κυκλώματα γνωρίζουν της δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο και της εκμεταλλεύονται κατάλληλα.  Η ιστοσελίδα γνωριμιών είχε αρκετά μεγάλη κίνηση καθημερινά με εκατοντάδες πελάτες να ψάχνουν για φρέσκο κρέας.

Πως “κλείνει” η δουλειά;

Στο σαιτ που είναι συνδρομητικό υπάρχουν φωτογραφίες των γυναικών. Ο πελάτης αφού πληρώσει την συνδρομή, έχει πρόσβαση σε όλες της φωτογραφίες των μοντέλων. Αφού δει γυμνές φωτογραφίες και επιλέξει την κοπέλα που του αρέσει στέλνει email για να κλείσει ραντεβού. Οι τιμές υπάρχουν στην ιστοσελίδα καθώς και τι υπηρεσίες παρέχει η κάθε γυναίκα. Ο πελάτης αφού πλήρωνε το συμφωνημένο ποσό, έπαιρνε με sms το τηλέφωνο της γυναίκας και επικοινωνούσε μαζί της για να κλείσει ραντεβού. Συνήθως τα ραντεβού γινόταν σε ξενοδοχεία λίγο έξω από την Αθήνα, για λόγους ασφάλειας και εχεμύθειας. Η γυναίκα έρχεται συνοδευόμενη από μπράβους, κάνει την δουλειά της και φεύγει.

Δες και αυτό  Τι άντρα να παντρευτώ?

Η Δίωξη

Η αρμόδια υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισε στο σαιτ για γνωριμίες και αρκετές Ελληνίδες, γνωστές τηλεπερσόνες, μαιντανοί στα τηλε-παράθυρα και μοντέλα δεύτερης διαλογής οι οποίες πρόσφεραν το κορμί τους έναντι αμοιβής. Οι πελάτες στο σύνολο τους ήταν ξένοι, κυρίως Άγγλοι και Γερμανοί που δεν είχαν πρόβλημα να διαθέσουν 1000 ευρώ για να κάνουν το κέφι τους. Τελευταία όμως και μερικοί Έλληνες “ψώνισαν” από την εν λόγω ιστοσελίδα, γεγονός που δείχνει ότι κρίση στο σεξ δεν υφίσταται.

Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας το σαιτ έκλεισε, οι φωτογραφίες κατέβηκαν, οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Τα κορίτσια που ήταν Ελληνίδες συνελήφθησαν επίσης με την κατηγορία της εκπόρνευσης και περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης.  Δυστυχώς πολύ γρήγορα την θέση του “πονηρού” σαιτ θα πάρει άλλο αφού αυτή η δουλειά αφήνει τεράστια κέρδη και πάντα υπάρχουν πρόθυμοι να την κάνουν.