ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Λάθη και σχέσεις

Ποια λάθη κάνουμε στις σχέσεις?

λάθη και σχέσειςΌταν ξεκινάμε μια σχέση με ένα πρόσωπο που γνωρίσαμε πρόσφατα πάντα δείχνουμε στην αρχή τουλάχιστον τον καλύτερο μας εαυτό, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουμε και να αποδείξουμε πόσο πολύ αξίζει να είναι μαζί μας.

‘Ίσως τελικά αυτό να είναι το μεγαλύτερο μας λάθος αφού πείθουμε τον εαυτό μας  πως είναι τέλειος και μια τέτοια εικόνα θέλουμε και εμείς να του/της παρουσιάσουμε.
Με αυτό τον τρόπο όμως συχνά παρατηρείται το φαινόμενο όπου για τον νέο μας σύντροφο πλάθουμε μια ιδανική εικόνα, που μοιάζει περισσότερο με ένα καλογυρισμένο video clip ή με ένα λαμπερό εξώφυλλο life style περιοδικού. Ξεχνάμε όμως πως και αυτός δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους ανθρώπους ή από τις προηγούμενες σχέσεις μας, είναι ένας άνθρωπος με αδυναμίες, ελαττώματα, κακές μέρες και νεύρα και ίσως περίεργες συνήθειες.

Ειδικά όταν το ζευγάρι δεν συγκατοικεί είναι δύσκολο να μάθεις τον πραγματικό χαρακτήρα του άλλου βλέποντας τον πως αντιδρά στην καθημερινότητα του από το πρωί που ξυπνάει άκεφος ως το βράδυ που πάει για ύπνο κουρασμένος. Η ρομαντική και καθόλου ρεαλιστική αντιμετώπιση της νέας μας σχέσης μας κάνει να ζούμε σε δική μας πραγματικότητα όπου παραβλέπουμε πολλά πράγματα που μας ενοχλούν γιατί δεν θέλουμε να αποδεχτούμε πως υπάρχουν είτε γιατί νομίζουμε πως έτυχε να συμβούν.

Έτσι και εμείς παρασυρόμαστε από την δική μας αδυναμία να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει, δείχνοντας στον άλλον μια ωραιοποιημένη εικόνα του εαυτού μας. Ίσως τελικά αυτό που επιδιώκουμε είναι να παρουσιάσουμε στους τρίτους το τέλειο ζευγάρι που όλοι θα το ζηλεύουν και θα μιλάνε για αυτό.

Δες και αυτό  Τι είναι τα σαιτ γνωριμιών?

Κάτι τέτοιο όμως είναι τελείως παροδικό αφού όσο περνάει ο καιρός και υπάρχει τριβή στην σχέση, όλο και πιο έντονα διαπιστώνουμε τις αδυναμίες του συντρόφους μας και κείνος τις δικές μας. Συνήθως αυτές οι διαπιστώσεις ακολουθούνται από νεύρα και απογοήτευση και έτσι έρχονται οι πρώτοι καβγάδες και εντάσεις στην σχέση που σύντομα οδηγούν στη διάλυση της «λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων».