Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γραφεία συνοικεσίων

Στην χώρα μας σύμφωνα με τα στατιστικά αναφέρετε ότι λειτουργούν περισσότερο από 400 “γραφεία συνοικεσίων” με κύκλο εργασίας πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Τι δουλειά κάνει ένα

γραφείο συνοικεσίων?

 

gamosΣας βρίσκει γαμπρό η νύφη!!! Έναντι αμοιβής φυσικά για της υπηρεσίες του όμως με εγγύηση μπορεί να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, και να σας παντρέψει με παπά και με κουμπάρο. Αφού δεν μπορείτε να βρείτε μόνοι σας την νύφη η τον γαμπρό απευθυνθείτε σε ένα γραφείο γνωριμιών και ζητήστε τους να σας οδηγήσουν στο club των παντρεμένων.

Τα γραφεία γνωριμιών ανοίγουν και στης μικρές επαρχιακές πόλεις αφού η ζήτηση για γνωριμίες είναι μεγάλη, και οι γαμπροί ψάχνουν νύφες και αντίστροφα. Ζούμε σε μια  εποχή όπου παρόλο που μπορούμε να κάνουμε  εύκολες γνωριμίες, έχοντας δυνατότητα για αυτό σχεδόν παντού εμείς επιλέγουμε να αναθέσουμε σε επαγγελματίες προξενητές να μας βρούνε σύζυγο.

Οι προξενήτρες

στα γραφεία συνοικεσίων αναφέρουν αύξηση του πελατολογίου τους κατά 80%  τα τελευταία δύο χρόνια, παρά την οικονομική κρίση. Αντίθετα τώρα περισσότερο με την κρίση έχει αυξηθεί η ζήτηση των υπηρεσιών από τα γραφεία συνοικεσίων. Νέοι άνθρωποι κατά 60% κάνουν εγγραφές και ψάχνουν να βρουν την νύφη η τον γαμπρό, με μέση ηλικία για της γυναίκες τα 26 χρόνια και τους άντρες τα 30 χρόνια.

Ποιοι άνθρωποι αναζητούν γνωριμίες στα γραφεία συνοικεσίων?

proxenioΝοικοκυρές που βαρέθηκαν να κάθονται στο σπίτι τους, εργαζόμενες σε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, άνεργες που αναζητούν δουλειά και σύζυγο μαζί.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να βρουν το έτερον ήμισυ της ζωής τους και πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει με τον καλύτερο τρόπο από έναν επαγγελματία προξενιτή στα γραφεία γνωριμιών. Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας έγινε μόδα το λεγόμενο  speed dating. Τι είναι το speed dating?

Δες και αυτό  Αποδέξου τον έρωτα

Είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να γνωρίσετε άτομα του αντίθετου φύλου. Είναι ένα μοντέρνο γραφείο γνωριμιών όπου έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή ζωντανά με άντρες η γυναίκες για να επιλέξετε όποιον σας αρέσει. Το speed dating είναι ένας νέος τρόπος για να κάνεις γνωριμίες, πίνοντας το ποτό σου σε κάποιο μπαρ και έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις για μερικά λεπτά με άτομα του άλλου φύλου. Αν ταιριάξετε καλώς, αν όχι πάτε στον επόμενο και έτσι μέχρι να βρεθείτε με τον καλό σας.

Όπως καθετί καινούριο έτσι και το speed dating προσελκύει πολλούς άντρες και γυναίκες και τα τηλέφωνα “σπάνε ” από τους πολλούς ενδιαφερόμενους που θέλουν να κλείσουν ραντεβού για να συμμετέχουν σε ένα speed dating.

Στην επαρχία οι άντρες είναι πολλοί περισσότεροι και οι καλές γυναίκες ελάχιστες οπότε τα γραφεία συνοικεσίων κάνουν χρυσές δουλειές. Να το επάγγελμα με παρόν. Προξενήτρα με δικό της γραφείο γνωριμιών. Βρίσκεις στους άλλους αυτό που ψάχνουν, τους παντρεύεις και παίρνεις την προμήθεια σου. Καθαρά πράγματα. Γυρίσαμε πίσω στης δεκαετίες του 60 όπου στης ταινίες του Φίνου η Βασιλειάδου τους πάντρευε τους ατυχείς νέους που δεν μπορούσαν να βρουν γυναίκα. Ε και τώρα τα ίδια είναι.

Ας ρίξουμε και μια ματιά στην τεράστια Ελληνική ομογένεια κυρίως σε Αμερική και Αυστραλία όπου ζουν Έλληνες που ψάχνουν νύφη η γαμπρό από την Ελλάδα. Ο τρόπος γνωριμίας εδώ είναι κυριλέ, αφού ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τα γραφεία γνωριμιών διοργανώνουν πάρτι, κάνουν ταξίδια με πολυτελή κρουαζιέρες, ώστε οι υποψήφιοι γαμπροί και νύφες να γνωριστούν, και να ερωτευτούν.

Τα τελευταία χρόνια μεγάλη άνθηση έχουν και τα σαιτ για γνωριμίες όπου χιλιάδες μέλη καθημερινά κάνουν προφίλ και ψάχνουν να βρουν γαμπρό η νύφη. Αν και το 60% στα σαιτ για γνωριμίες είναι συνήθως αλλοδαποί που θέλουν να παντρευτούν Έλληνα η Ελληνίδα για να μείνουν στην χώρα μας, μπορείτε να ελπίζετε ότι στο υπόλοιπο 40% θα βρείτε κάτι αξιόλογο για να ερωτευτείτε. Στα σαιτ για γνωριμίες το 70% αυτών που δημιουργούν προφίλ είναι παντρεμένοι, και αυτοί ψάχνουν για σχέση μιας βραδιάς αλλά και αυτό έχει τα καλά του. Κάποια γνωστά γραφεία γνωριμιών έχουνε κάνει δικά τους σαιτ για γνωριμίες όπου μπορείς κατευθείαν από την ιστοσελίδα τους να βρεις την γυναίκα η τον άντρα που σε ενδιαφέρει.

Δες και αυτό  Οδηγός φλερτ!

Γραφεία γνωριμιών

Η εφημερίδα “Βραδινή”, σε έρευνα της αποκαλύπτει τι αναζητούν οι μελλόνυμφοι. Οι γυναίκες ψάχνουν άντρες με σταθερή εργασία, κατά προτίμηση στο Δημόσιο. Επίσης οι Στρατιωτικοί και οι Αστυνομικοί έχουν μεγάλη πέραση. Δεν της ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση αλλά ο μισθός. Οι άντρες αναζητούν την ομορφιά χωρίς να προσβλέπουν στην νοημοσύνη. Πτυχία ανωτέρων σχολών δεν είναι απαραίτητα. Οπότε το παζλ συντίθεται και οι προξενήτρες μπορούν εύκολα να βρουν τους κατάλληλους δύο για να τους οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.  Τα γραφεία γνωριμιών διαλαλούν ότι η αποκατάσταση με “παπά και κουμπάρο” συνήθως έρχεται μετά από έξι μήνες. Φυσικά για να μην μείνετε στο ράφι πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού οι χρεώσεις για αναζήτηση γαμπρού η νύφης από τα γραφεία συνοικεσίων δεν είναι καθόλου αμελητέες.

Τι σημασία όμως έχουν τα χρήματα μπρος στην επιθυμία να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτείτε τον καλό σας ο οποίος θα σας εξασφαλίσει την δυνατότητα να μην εργαστείτε ποτέ στην ζωή σας, να είστε η κυρία του και να ζείτε μια πλουσιοπάροχη ζωή εις βάρος της ξένης πλάτης? Όποιον τρόπο και να επιλέξετε, είτε γραφεία γνωριμιών, είτε γραφεία συνοικεσίων, είτε σαιτ για γνωριμίες ο σκοπός είναι ένας και ιερός. Πρέπει να παντρευτείτε. Στο χέρι σας είναι να το πετύχετε.