ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Hot cartoon

anime

Ο όρος anime  χρησιμοποιείται στον δυτικό κόσμο για να ονομάσει τα Ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Τα άνιμε έχουν αρκετές διαφορές και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κινούμενα σχέδια. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι υπάρχουν anime για παιδιά (διαφορετικά για τα αγόρια και τα κορίτσια) (shounen-shoujo) και anime αποκλειστικά για ενήλικους (seinen).

Οι ήρωες στα Ιαπωνικά anime είναι απλοί συνηθισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται, πηγαίνουν σχολείο, ερωτεύονται, απογοητεύονται, ονειρεύονται όπως και εμείς. Η διαφορά είναι ότι ενώ είναι συνηθισμένοι άνθρωποι έχουν μια κρυφή μαγική δύναμη, ή γνωρίζουν κάποιο εξωτικό πλάσμα, ή έχουν πρόσβαση σε κάποιο άλλο κόσμο. Οι κακοί στα anime δεν είναι απόλυτοι, και οι καλοί δεν κάνουν μόνο καλό.

Οι ήρωες πεθαίνουν, ή εξαφανίζονται και ξεχνιούνται…. Αν σας αρέσουν τα anime και θέλετε να μάθεται περισσότερα πράγματα ρίξτε μια ματιά στο animeplanet.gr.

manga

Manga στα Ιαπωνικά σημαίνει “παιχνιδιάρικες εικόνες”. Πρωτοεμφανίστηκαν τον 19 αιώνα μετά τη δημοσίευση του Hokusai Manga δίνοντας έμφαση σε ιστορικά πρόσωπα και απλές, καλλιτεχνικές γραμμές. Σιγά σιγά έγιναν λαϊκή παράδοση στην Ιαπωνία πριν εξαπλωθούν στην Αμερική και Ευρώπη.

hot cartoon  hot cartoon hot cartoon hot cartoon hot cartoon hot cartoon hot cartoon hot cartoon hot cartoon hot cartoon

Δες και αυτό  Οδηγός sexting