Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Καλή σχέση – κακό σεξ!

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση

κουκλάραΕίναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος συνδυασμός “καλή σχέση και κακό σεξ”;Εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Αν ρωτήσεις έναν ψυχολόγο, σεξολόγο θα σου απαντήσει ότι φυσικά και υπάρχει. Δυο άνθρωποι που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, φέρονται γλυκά και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, σέβονται την προσωπικότητα του άλλου και δεν αυτοκαταπιέζονται θα μπορούσαν να έχουν μια υπέροχη σχέση και χωρίς σεξ. Για να δίνουν τα χρήματα τους στον σεξοψυχολόγο να τους γιατρεύει. Αφού και αυτός πρέπει με κάποιον τρόπο να ζει. Και που αν δεν έχει πελάτες θα πρέπει να κάνει άλλη δουλειά.

Αν όμως καθίσετε και σκεφτείτε κοιτώντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη θα δείτε ότι η απάντηση είναι διαφορετική.

Η έλλειψη σεξ οδηγεί στην κακή σχέση

Δεν υπάρχει περίπτωση μια σχέση να είναι υγιής αν λείπει το καλό σεξ. Προσοχή δεν λέω απλά να λείπει το σεξ, αλλά να λείπει το καλό σεξ. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα το 5 λεπτο σεξ με τον έρωτα που κάνετε όταν θέλετε να προσφέρεται και να λάβετε ικανοποίηση. Μην μπούμε τώρα στην φροϊδικές απόψεις περί παιδικής ηλικίας και ψυχολογικά τραύματα. Αν ο άντρας σου δεν σε ικανοποιεί σεξουαλικά οφείλεις να το συζητήσεις μαζί του και να αναζητήσετε λύση από κοινού. Αν δεν την βρείτε οφείλεις να ψάξεις για άλλον ερωτικό σύντροφο. Η επιλογές σου είναι δυο. Η θα μείνεις στον γάμο σου και θα τον κερατώνεις, ή θα ζητήσεις διαζύγιο και θα επιλέξεις να ζεις μόνη σου ή με τον νέο ερωτικό σου σύντροφο. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να βρίσκουν άντρες μέσω skype κάνοντας στριπτίζ και αλλάζοντας ερωτικούς παρτενέρ σαν τα πουκάμισα, όμως είμαι σίγουρη ότι η λέξη “πουτ*νια” δεν σε χαρακτηρίζει, και μπορείς να ξεχωρίζεις την διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ και την χυδαιότητα.

Δες και αυτό  Ο γυναικείος οργασμός είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορεί να έχει μια γυναίκα

Τα σαλιαρίσματα στυλ “μα είναι τόσο γλυκός, και ταιριάζουμε πολύ, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και χιούμορ…”είναι για τα παραμύθια με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό λύκο. Αν δεν νιώθεις τίποτε στο κρεβάτι όταν κάνετε σεξ, ήρθε ο καιρός να τον αλλάξεις. Ούτε σου ταιριάζουν, ούτε σου αξίζουν πλατωνικές σχέσεις και έρωτας από απόσταση. Το σώμα σου διψά για σεξ και το θέλεις από τον αγαπημένο σου και όχι από περιστασιακές σχέσεις μιας βραδιάς. Αν δεν έχεις όλο το πακέτο στο σπίτι σου είναι ώρα να αλλάξεις σπίτι, και αν είναι δικό σου το σπίτι να φέρεις καινούριο ένοικο.

Αιτίες χωρισμού;

Στο κρεβάτι δεν λαμβάνεις καμιά σεξουαλική ικανοποίηση και η σεξουαλική σας ζωή απλά δεν υπάρχει. Αρκεί αυτός ο λόγος για διαζύγιο;

Για να απαντήσεις σε τέτοια ερώτηση πρέπει να δεις το όλο θέμα σφαιρικά. Να δεις το οικονομικό θέμα, της προοπτικές που υπάρχουν για ανάπτυξη και βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής, το θέμα τον παιδιών, αν υπάρχουν, ή αν θέλετε να υπάρχουν. Αυτά τα 3 θέματα συν το θέμα του σεξ είναι οι κολώνες που κρατούν τον γάμο σας. Αν κάποια λείπει ή είναι ραγισμένη πρέπει να λάβεις της αντίστοιχες αποφάσεις όσο νωρίτερα γίνεται αφού μετά θα είναι αργά. Κάποιες φορές ισχύει και το κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως τα χρόνια ζωής που έχασες κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σου τα ξαναφέρει, οπότε σκέψου αν αξίζει η θυσία.

Σεξ και ισορροπίες

Σε μια σχέση το σεξ αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά της από το οποίο και εξαρτάτε η σωστή ισορροπία της. Αν το δούμε όμως και ανάποδα. Δηλαδή να μην υπάρχει τίποτε άλλο στην σχέση σας εκτός από σεξ. Ζωώδες, παθιασμένο και φανταστικό όμως τίποτε παραπάνω. Στο κρεβάτι κάνετε θαύματα που πολλοί πορνό-ηθοποιοί θα σας ζήλευαν όμως εκτός με δυσκολία ανταλλάσσετε δυο κουβέντες. Η λέξεις σεβασμός, αγάπη, στοργή, φροντίδα δεν υπάρχουν στην σχέση σας. Απλά συνυπάρχεται για να κάνετε σεξ. Τότε τι γίνεται;

Δες και αυτό  Πόρνες εκπαίδευση 3!

Γίνετε μια τρύπα στον νερό. Ως άνθρωποι που έχουμε λογική και συναίσθημα, και όχι μόνο σάρκα, η ορμές και ένστικτα που μας σπρώχνουν μόνο στην αναπαραγωγή και διαιώνιση του είδους αν λείπει το συναίσθημα, ο σεβασμός και η κατανόηση, αν δεν μπορούμε να επικοινωνούμε και να είμαστε κοινωνικά όντα τότε οι ευκαιριακές σχέσεις είναι το μόνο που μας έχει μείνει. Ούτε λόγος φυσικά για οικογένεια, σπίτι και σωστή ανατροφή των παιδιών. Δεν είναι δυνατόν έχοντας τέτοια μυαλά και νοοτροπία να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή οικογένεια και να μεγαλώσουμε παιδιά. Καλύτερα να φύγουμε από μια τέτοια σχέση όπου δεν μιλάμε με τον σύντροφο μας, δεν υπάρχει συνεννόηση, δεν μπορούμε να δούμε μαζί μια ταινία ή μια συναυλία, και αν βγούμε για καφέ 1 φορά το εξάμηνο ανακαλύπτουμε ότι δεν έχουμε τι να πούμε.

Βγες από μια τέτοια σχέση που σε καταπιέζει και σου δημιουργεί κόμπλεξ και ενοχές και αναζήτησε τον έρωτα σε άλλον άνθρωπο που μπορεί να σου τον προσφέρει. Η ζωή είναι δική σου, σου έχει δοθεί μόνο μια φορά, και εσύ αποφασίζεις πως θα την ζήσεις. Και φέρεις όλες της συνέπειες της απόφασης σου. Κανείς δεν σου φταίει, ούτε τα παιδιά, ούτε ο κακός σύντροφος σου, ούτε η κοινωνία για τη ατολμία και την παθητικότητα σου.