Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Καθημερινές ευκαρίες για γνωριμίες!

Που μπορούμε να κάνουμε γνωριμίες με κάποια ελκυστική γυναίκα?

Παντού!!! Και όταν λέω παντού το εννοώ.

nice-girlΦυσικά, δεν αποκλείετε να σου πέσει συμπτωματικά μια κούκλα στην αγκαλιά σου επειδή, ας πούμε της έσπασε το τακούνι της, δεν μπορείς όμως να βασίζεσαι σε τέτοια εύνοια της τύχης.

Εκείνο που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιτάξεις πως θα επωφεληθείς καλύτερα από τις συνηθισμένες, της καθημερινές ευκαιρίες και να μάθεις να της αρπάζεις στο φτερό!.

Καταστάσεις σαν αυτές που αναφέρω πιο κάτω παρουσιάζονται συχνά και είναι μια πρόκληση στη διαίσθηση σου και στα έξυπνα αντανακλαστικά σου για να μπορέσεις να κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες.

1) Είσαι στο ασανσέρ, μόνος με μια νοστιμούλα. Ανάλογα με το πόσους ορόφους έχει το κτίριο, τα χρονικά σου περιθώρια μετρώνται είτε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, είτε σε μερικά λεπτά. Ξεκίνα με μια φράση όπως “Επάνω πάμε η κάτω?” Και μετά εξασφάλισε την συνέχεια της κουβέντας, ρωτώντας “Μήπως κατα τύχη, ξέρετε κανένα καλό εστιατόριο εδώ κοντά?” Αν δεις πως εκείνη φοράει πανωφόρι, ενώ εσύ όχι, πες της με αφέλεια δήθεν “Κάνει κρύο έξω?” Αν δεις οτι κρατάει κάποιο βιβλίο, δείξε ενδιαφέρον για τον τίτλο.

Επειδή δεν έχεις ώρα για πολλά πολλά, φρόντισε οι ερωτήσεις σου να μπορούν να απαντηθούν με ένα απλό ναι η όχι η μονολεκτικά.  Για παράδειγμα “Αυτός ο θυρωρός, στην είσοδο, δεν είναι και πολύ ευγενικός, δεν νομίζετε?” Η “Ωραίο άρωμα φοράτε, τι είναι?

Καθώς εκείνη θα σου απαντά, εσύ κάνε το παν να συντηρήσεις την συζήτηση, ακόμη και στης ενδιάμεσες στάσεις του ασανσέρ. Ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής πέτα της ένα “ελπίζω να ξανασυναντηθούμε῾”. Αν διαπιστώσεις πως μπορεί να της αποσπάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου της, συνόδευσε την μέχρι τον όροφο που πάει εκείνη. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να βγεις εσύ από το ασανσέρ πρώτος.

Δες και αυτό  Παράνομα ραντεβού

2) Ας υποθέσουμε πως έχεις συντάξει ένα χαρτί με οδηγίες, καθαρά υπηρεσιακό, που απευθύνετε προς όλο το προσωπικό. Αντί να το δώσεις στην γραμματέα σου να το μοιράσει, πήγαινε τ μόνος σου στα διάφορα γραφεία. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να πεις δυο λόγια σε καθεμιά από της υπαλλήλους, δείχνοντας της μια πλευρά του εαυτού σου.

Οι γνωριμίες γίνονται παντού, αρκεί να μπορείς να δεις την ευκαιρία και να την αρπάξεις.

Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνεις κάποιο σχόλιο η κάποιο κομπλιμέντο  για ένα χτένισμα, για το χρώμα ενός φουστανιού, για ένα ζευγάρι κοψά παπούτσια, η για οτιδήποτε άλλο που θα κολακέψει της κοπέλες. Όλες οι γυναίκες προσπαθούν να είναι καλοντυμένες στο γραφείο.

Γιατί λοιπόν να μην τους δείξεις ότι το πρόσεξες και ότι σου αρέσει?

Στο επόμενο άρθρο θα συνεχίσω να αναφέρω παραδείγματα για το που μπορείς να κάνεις γνωριμίεςμε όμορφες γυναίκες.