Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Μιλώντας βρώμικα στο κρεβάτι αυξάνει την διέγερση

Βρώμικα λόγια στο κρεβάτι

Πολλοί άντρες ερεθίζονται όταν ακούνε από την γυναίκα με την οποία κάνουν έρωτα στο κρεβάτι να τους μιλά βρομόλογα. Ίσως κάτι υποσυνείδητα λειτουργεί και τους προδιαθέτει για μεγαλύτερη ερωτική διέγερση και ισχυρότερη στύση όμως έχει στατιστικά διαπιστωθεί ότι περισσότερο από το 60% των αντρών όχι μόνο δεν ντρέπεται να ακούει την γυναίκα τους να τους μιλά πρόστυχα στο κρεβάτι αλλά αντίθετα ερεθίζεται με αποτέλεσμα το σεξ να είναι καλύτερο και να διαρκεί περισσότερο.

Φυσικά υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή η οποία γνωρίζεται πολύ καλά εσείς οι δυο σας και την οποία δεν πρέπει να περνάτε όμως αυτά είναι λεπτομέρειες που γνωρίζουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και που όταν τηρηθούν το σεξ γίνεται πολύ καλύτερο.

 

 Πρώην καθηγήτρια σε τσόντες Σεμινάριο πεοθηλασμού
 3 τεχνικές για αύξηση της σεξουαλικής αντοχής Κάτοχος σκαφών αναψυχής αναζητά γυναίκες συνοδούς
 Ροζ τηλέφωνα με βίντεο Σεξ με 2 γυναίκες ταυτόχρονα

Μίλα μου πρόστυχα, με φτιάχνεις μωρό μου

Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν το πρόστυχο λεξιλόγιο στο κρεβάτι την ώρα της σεξουαλικής επαφής για να ξεκλειδώσουν την πόρτα σε εμπειρίες που κρύβουν βαθιά μέσα τους και δεν τολμούν να της συζητήσουν με τον ερωτικό τους σύντροφο. Μπορεί κατά το παρελθόν να υπήρξαν τραυματικές εμπειρίες της οποίες δεν μπόρεσαν να της ξεπεράσουν και της αποθήκευσαν βαθιά μέσα στην ψυχή τους, και τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να της βγάλουν στην επιφάνεια και να θεραπευτούν.

Η απελευθερωμένη ομιλία και από τα δυο άτομα σε μια σχέση συνήθως έχει καλά αποτελέσματα στο μικρόκλιμα της συζυγικής συμβίωσης η οποία θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και αμοιβαίες υποχωρήσεις για να μπορεί να υπάρχει ισορροπία, και να μην διαταράσσονται οι προσωπικές σχέσεις. Πολλές φορές οι γυναίκες συνήθως ντρέπονται να μιλήσουν πρόστυχα στον σύζυγο τους φοβούμενες ότι μπορεί να θίξουν τον εγωισμό του, ή να το προσβάλλουν κατά κάποιο τρόπο. Οι άντρες μετά τα 50 έχουν αρκετές στυτικές δυσλειτουργίες και γίνονται εξαιρετικά ευαίσθητοι σε θέματα σεξ. Έτσι η γυναίκα πρέπει να ξέρει την κατάσταση του άντρα της και να “τραβήξει” το σκοινί ως εκεί που παίρνει χωρίς να μπει σε προσωπικά δεδομένα που ενδεχομένως να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Δες και αυτό  Τα ομορφότερα top-model

Σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων

Ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσει ένα ζευγάρι το οποίο έχει τουλάχιστον 10ετή σχέση είναι να υποδυθούν ρόλους. Πχ η γυναίκα μπορεί να παίξει την νοσοκόμα και ο άντρας τον γιατρό. Η κατάλληλη ενδυμασία και η χρήση βοηθητικών μέσων θα συνεισφέρει στην δημιουργία ερωτικής ατμόσφαιρας η οποία θα τους χαλαρώσει και τους δυο συμμετέχοντες και θα συμβάλει στην καλύτερη ερωτική επικοινωνία μεταξύ τους.

Σε κάποιους μια παρτούζα θα έρθει λουκούμι και θα τους κάνει να την θυμούνται για πολύ καιρό όμως πρέπει πολύ προσεκτικά να επιλεγούν τα άτομα που θα συμμετέχουν έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Η συμμετοχή σε ένα σεξουαλικό όργιο δεν είναι για τον καθένα όμως αν γίνει σωστά αποτελεί φανταστική εμπειρία.

Έτσι δημιουργείτε μια νέα δυνατότητα εξερεύνησης νέων περιοχών στο κορμί του σεξουαλικού συντρόφου, η οποίες μέχρι τώρα παρέμειναν παρθένες. Τώρα θα μπορείς να παίξεις με της αισθήσεις και να ψηλαφίσεις ερωτογενής ζώνες ανακαλύπτοντας νέους τρόπους ηδονής. Μια ηδονή την οποία τα ζευγάρια έχουν ξεχάσει προ πολλού. Τα παιχνίδια ενηλίκων είναι υποκατάστατο της πραγματικότητας και ως τέτοια πρέπει να λαμβάνονται αφού αν προσπαθήσετε να τα μεταφέρεται στην πραγματική σας ζωή τότε χαλάτε την όλη μαγεία και τα πράγματα εύκολα μπορούν να παρεκτραπούν.

Πρόστυχα μαύρα εσώρουχα

Παίξτε με τα εσώρουχα της γυναίκας σας, χωρίς να γίνεστε γελοίος, κάντε την να νιώσει ευτυχισμένη και ευχαριστήστε το κορμί της και εκείνη θα σας το ανταποδώσει εις διπλούν.