Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Osama bin Laden is Dead

1 Μαιου 2011 ο Οσάμα Μπεν Λάντεν είναι νεκρός. Τυχαίο? Δεν νομίζω…..

osama wanted” Almost ten years since 9/11, the United States finally has the body of bin Laden laying cold, on a slab. Osama bin Laden is dead. Dead and gone. Nothing but a cold, skinny body crawling with maggots. Does that mean al Qaeda is done? Hell no. That doesn’t mean shit. It just means that an old guy, who we’ve been chasing all over the world for ten years is dead. His legacy, in his favorite terrorist organization, lives on.”

Με αυτήν την πολύ ωραία ανακοίνωση το technorati μας πληροφορεί ότι ο νούμερο 1 καταζητούμενος τρομοκράτης στον κόσμο σκοτώθηκε από μια μικρή ομάδα Αμερικανο-Πακιστανών κομμάντο κάπου στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν.
10 χρόνια μετά το 9/11 και την καταστροφή των δίδυμων πύργων στην Νέα Υόρκη οι Αμερικανοί καταφέρνουν επιτέλους να σκοτώσουν τον Οσάμα.
“Το σώμα του είναι κρύο, επάνω στο χειρουργικό τραπέζι, και τα σκουλήκια τρέχουν να το φάνε …” – γράφει ο αρθρογράφος.
Απλά , όμορφα και δημοκρατικά όπως οι Αμερικανοί αισθάνονται την δημοκρατία, στην επόμενη παράγραφο όμως επισημαίνει τον κίνδυνο που παραμένει. Επειδή πέθανε ο Οσαμα άραγε μαζί του πέθανε και η Αλ Κάιντα? Hell no, al Qaeda lives on.
To CNN ανακοίνωσε ότι έγινε και η εξέταση DNA η οποία πιστοποιεί ότι το πτώμα είναι το Οσάμα. Πότε τον σκότωσαν, πότε στείλανε τα δείγματα για ανάλυση, πότε λάβανε τα αποτελέσματα και πόσο γρήγορα τα ανακοίνωσαν στον κόσμο.
Μήπως ο Οσάμα πέθανε πριν μια εβδομάδα, και τώρα ανακοινώνετε?
Στο twitter η είδηση κυκλοφόρησε ΠΡΙΝ γίνει η επίσημη ανακοίνωση του CNN. Δες τι σου κάνουν τα social media ;-). Ο κόσμος δεν είναι πλέον ο ίδιος με το twitter, και το facebook.
Τώρα που η πετρελαϊκή κρίση ακριβαίνει την βενζίνη.
Ξανά. Χωρίς λόγο.
Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει πρόβλημα με το πιστοποιητικό γέννησης του, στην Ιαπωνία ο πυρηνικός αντιδραστήρας Fukoshima έχει εκλύσει στην ατμόσφαιρα χιλιάδες τόνους ραδιενέργειας, με ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, που κάνει το Ναγκασάκι και την Χιροσίμα να μοιάζουν μπροστά του με παιδικά παιχνίδια, στην Λιβύη αδειάζουν ότι βλήματα έχουν στης αποθήκες τους και κοντεύουν να λήξουν, και στην Συρία ετοιμάζουν νέο λουτρό αίματος, ξαφνικά ανακοινώνουν ότι ο Οσάμα είναι νεκρός.
Ποιόν τον ενδιαφέρει αυτό?
Και τι σκοπό εξυπηρετεί?
Μήπως ο τρομοκράτης Οσάμα μπιν Λάντεν, είναι νεκρός εδώ και χρόνια αλλά τώρα το ανακοινώνουν? Μήπως ο Οσάμα ΔΕΝ υπήρξε ποτέ, ως φυσικό πρόσωπο, αλλά ήταν δημιούργημα της CIA, που αφού επί μια 10ετία εξυπηρέτησε αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε, ήρθε ώρα να το αποσύρουν?
Αυτή η καλοκάγαθη αραβική φατσούλα, του πλούσιου πετρελαιά, που παράτησε τα πλούτη και την χλιδή που ζούσε, για να αφοσιωθεί στον αγώνα εναντίον των κακών Αμερικανών, που καταπιέζουν τους καλούς Μουσουλμάνους?
Υπάρχουν καλοί Μουσουλμάνοι για την CIA? Οι όλοι όσοι προσκυνούν 5 φορές την μέρα, κάθε μέρα, τον