Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Που θα βρείς παντρεμένες γυναίκες για σεξ?

Παντρεμένες γυναίκες για σεξ

pantremenes gynaikes kai sexΣτην σημερινή πουριτανική Ελληνική κοινωνία η αναζήτηση παντρεμένων γυναικών για σεξ θεωρείτε ταμπού.

Είναι σαν να μην υπάρχει αν και όλοι μιλούν γιαυτό. Ειδικά στης μικρές πόλεις όπου ο καθένας ξέρει τι κάνει ο άλλος και ενδιαφέρετε ζωηρά να μάθει.

Υπάρχουν παντρεμένες γυναίκες για σεξ? Φυσικά και υπάρχουν. Νομίζετε ότι η πουτ@νιά έχει εξαφανιστεί? Πάντα υπήρχε, και πάντα θα υπάρχει!!!. Η γειτόνισσα γ@μιέται, σου ψιθυρίζει στο αυτί, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου!

Και εσύ έχοντας την πληροφορία από πρώτο χέρι, πιάνεις την γειτόνισσα στην κουβέντα για να δεις της ερωτικές διαθέσεις της. Στα καφέ και στα μπαράκια όλο και κάποιος θα αναφέρει στην συζήτηση ότι έμαθε, άκουσε, του είπανε ( πάντα αξιόπιστη πηγή) ότι η Σούλα το πάει το γράμμα, και το φέρνει ενίοτε 😉 .

Η Σούλα είναι μια κυρία στα 36 της με φαρδιά περιφέρεια και στήθος μίνιμουμ 120 cm, που της αρέσει να επιδεικνύει τα κάλλη της. Της αρέσουν και τα ροζ τηλέφωνα. Ακόμη περισσότερο τώρα που ο χρόνος την πιέζει. Κάποτε ήταν όμορφη γυναίκα η Σούλα, πριν παντρευτεί τον χασάπη και το μάτι της έπαιζε.

Παίζει και τώρα. 😉

Πριν τον γάμο είχε γευτεί το σεξ και το συνέχισε και μετά τον γάμο. Όλοι ξέραν για της σεξουαλικές της περιπέτειες με νεαρούς, κατά προτίμηση φαντάροι η ΔΕΑ. Τους προτιμούσε η Σούλα αυτούς γιατί εκτός του ότι ήταν εχέμυθοι, ήταν και ξένοι και μετά από λίγους μήνες παίρναν μετάθεση και φεύγανε. Ιδανικοί εραστές.

Την Σούλα δεν την ενδιέφερε μόνιμη σχέση, γούσταρε της ξεπέτες, το γρήγορο σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου η στο δωμάτιο του ΔΕΑ και μετά άντε γεια. Ο Μιχάλης έκανε ότι δεν άκουγε, εξάλλου εκείνων των ενδιέφεραν τα κρέατα και τα φράγκα από το μαγαζί. Δεν έψαχνε να βρει παντρεμένες γυναίκες για σεξ με την γυναίκα του ζήτημα αν έκανε 4-5 φορές το χρόνο.

Δες και αυτό  Προβλήματα υγείας που επηρεάζουν την σεξουαλική μας ζωή

Ο φίλος στο καφέ  βγάζει το τηλέφωνο του και μας δείχνει ένα πονηρό βιντεάκι όπου η εν λόγω Σούλα επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άγνωστο νεαρό άντρα. – Ποίος είναι αυτός ρε? – Δεν ξέρω, φαντάρος σίγουρα, η γκόμενα όμως είναι η Σούλα. Καλλιτέχνης στο κρεβάτι. Μπράβο, μπράβο Σούλα. –

Ρε σεις είναι καλή η γκόμενα. Να της την πέσω και εγώ? – Δεν χάνεις τίποτα, μόνο πρόσεχε τον χασάπη!! Σε αυτό το στιλ ακολουθούν οι κουβέντες στην παρέα μέχρι να αλλάξει θέμα η κάποιος να εμφανίσει νέο αποκαλυπτικό σεξ βίντεο, με γνωστή τοπική παντρεμένη περσόνα πού κάνει σεξ για κέφι.

Μην με ρωτήσεις πόσο χοντρός είναι ο κρεοπώλης. Πολύ!!! Η ζυγαριά κλαίει όταν τον βλέπει. 😉 Στον γάμο δεν βγάλανε φωτογραφίες γιατί ο Μιχάλης δεν χωρούσε στην διάσταση 10χ15. 🙂

Παντρεμένες γυναίκες για σεξ

41 years old

 

 

 

 

Αγαπημένο θέμα συζήτησής στης μικρές κλειστές κοινωνίες, όπου όλοι γνωρίζονται και όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους. Και που αν συμβεί κάτι κακό, όλοι έκπληκτοι κοιτούν την δημοσιογραφική κάμερα και λένε – Ήταν καλό παιδί, ήσυχο, ποτέ του δεν έδωσε αφορμή, δεν άκουσα κάτι κακό να έχει κάνει κτλ. Κλασική κουτοπονηριά και υποκρισία.

Ας επανέλθουμε όμως στην ιστορία μας παντρεμένες γυναίκες για σεξ. Σοκ προκάλεσε στην μικρή κοινωνία Θρακικής  πόλης, η αποκάλυψη ότι παντρεμένες γυναίκες είχαν νοικιάσει ένα διαμέρισμα σε απόμακρο μέρος της πόλης και το είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής. 4 γνωστές κυρίες από καλές τοπικές οικογένειες φέρναν φαντάρους και αλλοδαπούς στο εν λόγω διαμέρισμα όπου και κάνανε σεξουαλικά όργια μεταξύ τους.

Δες και αυτό  Το τηλεφωνικό σεξ το σωστό. Οδηγός πως να το κάνεις καυλωτικά

Το σκάνδαλο αποκαλύφτηκε όταν ένας Αλβανός καυχήθηκε σε συμπατριώτες του ότι κερδίζει 1000 ευρώ κάνοντας σεξ με της κυρίες. Και δεν υπάρχει λόγος να δουλεύει αφού έχει βρει αυτόν τον τρόπο για να κερδίζει χρήματα. Οι 4 κυρίες διέθεταν ατέλειωτο ελεύθερο χρόνο, αφού φυσικά και δεν εργάζονται, φροντίζουν οι σύζυγοι για την οικονομική επιφάνεια τους, και είχαν βρει αυτόν το τρόπο για να διασκεδάζουν την πλήξη τους.

Μία φορά την εβδομάδα συναντιόντουσαν στο κρυφό σπίτι και κάνανε σεξουαλικά όργια. Ατέλειωτο ποτό, χορός και σεξ μέχρι το πρωί. Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι που ο Αλβανός δεν το χάλασε. Τώρα οι απατημένοι σύζυγοι μάζεψαν της ατίθασες Αμαζόνες, δείρανε τον Αλβανό, και ξενοικιάσανε το διαμέρισμα.

Η ζωή επανήλθε σε φυσιολογικούς ράθυμους ρυθμούς μέχρι να σκάσει το νέο σκάνδαλο που θα μεταφέρετε από στόμα σε στόμα και θα κρατά ζωντανή την μακρινή επαρχία.

Παντρεμένες γυναίκες για σεξ και ροζ τηλεφωνικές γραμμές όπου όλα μπορεί να συμβούν.