Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Περιπέτειες στην Ταϊλάνδη

σεξ τουρισμός στην ΤαιλάνδηΗ ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή. Συνέβη στην Μπανγκόκ πριν 2 χρόνια και μας την έστειλε ο Μιχάλης. Την μοιράστηκε μαζί μας για να περιγράψει τι του συνέβη έτσι ώστε κάποιοι άλλοι να μην την πατήσουν, όπως αυτός . Περιπέτειες στην Ταϊλάνδη.

Είχε πάει στην Ταϊλάνδη για δουλειές. Τον έστειλε η εταιρεία στην οποία εργαζόταν για να συμμετέχει σε ένα συνέδριο όπου θα είχε επαφές με ντόπιους αντιπροσώπους με σκοπό να τους πουλήσει τα προϊόντα της εταιρείας. Το ταξίδι θα διαρκούσε 5 ημέρες, το ξενοδοχείο ήταν 3 αστέρων. Με τόσα που είχε ακούσει για την νυχτερινή ζωή στην Μπανγκόκ και για τον σεξοτουρισμό, ο Μιχάλης ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένος για να περάσει πολύ καλά. Η δουλειά δουλειά, και η διασκέδαση διασκέδαση. Ο Μανώλης ένας συνάδελφος του από το τμήμα πωλήσεων του είχε πει που να πάει το βράδυ, και τι να δει για να περάσει καλά. Με γυναικεία συντροφιά πάντα.

Δίπλα από το ξενοδοχείο υπήρχε ένα πολυτελές μπαρ όπου η αναλογία αντρών γυναικών ήταν 20-80 όταν μπήκε ο Μιχάλης. Τόσες πολλές γυναίκες δεν είχε δει μαζεμένες και λαχτάρησε. Γρήγορα μπήκε στο κλίμα και άρχισε το καμάκι. Σε μια στιγμή τον πλησίασε μια εντυπωσιακή γυναικάρα με μακριά μαύρα μαλλιά, ψηλή και ντυμένη σέξι. Μιλούσε καλά αγγλικά και η κουβέντα γρήγορα εξελίχθηκε σε καμάκι. Μόνο που ο Μιχάλης δεν ήξερε ποιος καμάκωνε ποιον.

Ήταν μόνος του, ξένος σε ξένη χώρα, σε επαγγελματικό ταξίδι με την εταιρία, ήταν η εύκολη λεία., για της επαγγελματίες που έψαχναν θύματα Ευρωπαίους. Συνέχισαν στο δωμάτιο του όπου κάνανε φανταστικό σεξ. Ο Μιχάλης το ήθελε πολύ, το λαχταρούσε, νόμιζε ότι έλεγχε την κατάσταση. Την επόμενη ημέρα ξύπνησε με πονοκέφαλο, που έγινε μεγαλύτερος, όταν ανακάλυψε ότι έλειπε το πορτοφόλι και το ρολόι του. Στο πορτοφόλι είχε 1500 $ και το ρολόι του ήταν seiko που κόστιζε 400 ευρώ.

Δες και αυτό  Πρώην καθηγήτρια σε τσόντες

Ο Μιχάλης δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι είχε πέσει θύμα κλοπής, Γρήγορα έφτιαξε το παζλ στο μυαλό του. Η χτεσινή κοπέλα, το ποτό, το σεξ στο δωμάτιο…. Θυμόταν ελάχιστα αφού για την ζάλη του δεν ήταν υπεύθυνο το ποτό, αλλά το υπνωτικό που του είχε δώσει η Ταϊλανδέζα επαγγελματίας. Εδώ μπορείς να διαβάσεις μια αληθινή ιστορία που συνέβει σε έναν Τούρκο που έξαχνε σεξ υπηρεσίες στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Δεν υπήρχε λόγος να κάνει καταγγελία στην αστυνομία ή στο ξενοδοχείο αφού από την κοπέλα δεν υπήρχε ίχνος στο δωμάτιο και ούτε υπήρχαν μάρτυρες που να τον υποστηρίξουν. Τουλάχιστον δεν του είχε πάρει το αεροπορικά εισιτήριο επιστροφής οπότε αφού ήπιε ένα κρύο νερό, και έκανε ένα παγωμένο ντους για να συνέλθει πήγε στην συνάντηση με τους πωλητές σαν βρεγμένη γάτα. Πήρε στο τηλέφωνο τον Μανώλη και του ζήτησε δανεικά έτσι ώστε να έχει λεφτά για να κινηθεί της επόμενες 3 ημέρες.

Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να έχει κλείσει καμιά δουλειά, και έχοντας χάσει όλα του τα λεφτά, περίμενε κατσάδα από το αφεντικό του. Ο Μανώλης όμως του είχε πει το τι συνέβη οπότε το αφεντικό τουλάχιστον δεν τον έδιωξε από την δουλειά.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του στην ερώτηση της γυναίκας του – Πως ήταν το ταξίδι, ο Μιχάλης είπε ένα κακόκεφο – “Καλά” και δεν θέλησε να πει περισσότερα. Η γυναίκα του ήξερε το τι είχε συμβεί.