Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα φετίχ;

Στο άκουσμα της λέξης φετίχ οι άντρες αντιδρούν διαφορετικά από της γυναίκες. Στο υποσυνείδητο τους σχηματίζουν ερωτικούς συνειρμούς και φαντασιώσεις με περισσότερες από μια γυναίκες ή με συγκεκριμένα αντικείμενα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες.  Ας δούμε ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα φετίχ τον αντρών.andrika fetix

1 Σκουλαρίκια και τατουάζ

Τα σκουλαρίκια στην γλώσσα ή στο αιδοίο ή τον αφαλό εξιτάρουν τους άντρες που δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκουν σε εκείνα τα σημεία μεταλλικά αντικείμενα και αφιερώνουν χρόνο παίζοντας μαζί τους. Τελευταία στην μόδα είναι και τα τατουάζ αφού πολλές γυναίκες χτυπάνε ταττού σε διάφορα μεγέθη και σημεία του σώματος τους που επίσης σκοπός τους είναι να προσελκύσουν τα αντρικά βλέμματα εντός αλλά και εκτός κρεβατιού.

2. Μακριά μαλλιά

Κάθε γυναίκα που έχει μακριά περιποιημένα μαλλιά ενθουσιάζει τους άντρες. Σε ποιον δεν αρέσει να χαϊδεύει με τα δάχτυλα τους όμορφα γυναικεία μαλλιά. Μερικοί άντρες προτιμούν της ξανθιές όμως και οι μελαχρινές προσελκύουν τον αντρικό θαυμασμό, ειδικά όταν τα μαλλιά αναδεικνύουν ένα όμορφο πρόσωπο αλλά και σώμα.

3. Δερμάτινα αντικείμενα

Το δέρμα είναι ίσως το πιο συνηθισμένο φετίχ στον κόσμο. Συχνά συνδέετε με bdsm παιχνίδια όπως δερμάτινα παντελόνια, κορσέδες, μαστίγια αλλά και όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το είδος σεξ.

Δες τον οδηγό θερινού φλερτ για να κάνεις καλύτερο καμάκι στης γκόμενες.

4. Παπούτσια

Εδώ κυριαρχούν οι ψιλοτάκουνες γόβες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα καθώς και παιχνίδια υποταγής και σχέσεις σκλάβου αφέντρας όπου ο άντρας υποτάσσεται στην κυρίαρχη γυναίκα και εκτελεί της εντολές της. Επίσης οι δερμάτινες μπότες ως το γόνατο ερεθίζουν πολλούς φετιχιστές που φαντασιώνονται αλλά και ικανοποιούν τα ερωτικά τους πάθη.

Δες και αυτό  Τα 9 σημάδια της απιστίας

5. Πόδια

Για ορισμένους άνδρες τα γυναικεία πόδια μπορεί να μην παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όμως για άλλους αποτελούν αληθινό πάθος. Ένα ζευγάρι καλλίγραμμες γυναικείες γάμπες έχουν τεράστια επιρροή σε κάθε άντρα που αναζητά νέες ερωτικές γνωριμίες και προκαλούν πολύ μεγαλύτερο πόθο και ερωτική επιθυμία από ότι ένας ωραίος κώλος ή πρόσωπο. Φυσικά οι γυναίκες το γνωρίζουν άριστα αυτό και φροντίζουν να τονώσουν τα καλλίγραμμα πόδια τους με καλσόν ή κάλτσες σε διάφορα σχέδια και χρώματα σε συνδυασμό με μίνι φούστα ή βαθιά σκισίματα που αποκαλύπτουν την γυναικεία ομορφιά και αφήνουν υπονοούμενα για νύχτες πάθους και έρωτα. Υπάρχουν πολύ μεγάλα φόρουμ Ελληνικά και ξένα τα οποία συγκεντρώνουν φετιχιστές ποδιών και ποδολάτρεις που μοιράζονται της εμπειρίες τους στο αντικείμενο.

Τα σεξ τηλέφωνα

Το τηλεφωνικό σεξ επίσης θεωρείτε ανδρικό φετίχ αφού στα ροζ τηλέφωνα γυναίκες με ωραία φωνή ψιθυρίζουν ερωτόλογα στο ακουστικό με σκοπό να ερεθίσουν ερωτικά τους άντρες που της ακούνε στης ροζ γραμμές 909 και να αυνανιστούν μαζί ή ξεχωριστά.