ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως να πάρεις το τηλέφωνο της σε 1 λεπτό?

Ας δούμε το εξής σενάριο.

Μπαίνεις σε ένα φούρνο το πρωί για να αγοράσεις ψωμί και βλέπεις μια πανέμορφη κοπέλα να βοηθάει στο ταμείο. Σου αρέσει πολύ και θέλεις να της μιλήσεις όμως υπάρχουν τα εξής εμπόδια.

1) Στον φούρνο πάντα υπάρχει κόσμος.
2) Στο ταμείο δεν είναι μόνη της, αλλά υπάρχει και μια ηλικιωμένη κυρία.
3) Εκτιμόμενος χρόνος ομιλίας γύρο στο 1 λεπτό αφου από την ουρά θα σε κράξουν.

gnorimia me ti FofiΤι πρέπει να κάνεις για να της μιλήσεις και να την πείσεις να σου δώσει το τηλέφωνο της?

Αφού έχεις μόνο 1 λεπτό στην διάθεσή σου πες της, “Βλέπω έχεις ταλέντο στο ζήμωμα του ψωμιού…. πάρε την κάρτα μου”

Πλάκα κάνω, φυσικά! ΜΗΝ το πεις αυτό, γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα σου σκάσει ένα χαμόγελο και στην χειρότερη θα σου φέρει καμιά κάσα στο κεφάλι. Και είναι βαριές οι κάσες με τα ψωμιά! 😉

Τι θα μπορούσες να κανείς σε τόσο λίγο χρόνο?

Να μερικές επιλογές:

1. Ρώτησε την απλά  “Θες να βγούμε για καφε?”

Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά είναι ευθύ και ειλικρινές. Αν το πεις ήρεμα κι ευγενικά μπορεί και να πιάσει. Αν σου πει ναι ρώτησε την ξανά. ” Ωραία, να το κανονίσουμε τότε? Θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου?”

2. Ερώτηση “Να σε ρωτήσω κάτι? Αν ήθελα να νιώσεις άνετα και να δεχτείς να πιούμε μαζί έναν καφέ, τι θα με συμβούλευες να κάνω?”

Αυτή είναι μια έμμεση ερώτηση όπότε και περνάει μαλακά στο υποσεινήδιτο της κοπέλας. Λέγοντας της “να νιώσεις άνετα” δημιουργείς θετικό κλίμα καθώς υπονοείς ότι σε ενδιαφέρει για το πως νιώθει εκείνη. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις κατά πολύ τις πιθανότητες σου και επιπλέον της δείνεις δυνατότητα επιλογής που είναι πολυ βασικό.

Δες και αυτό  Ουκρανές καλλονές στο Euro 2012

Αν ενδιαφέρθεί θα σου το δείξει, να είσαι σίγουρος για αυτό. Θα φτιάξει τα μαλλιά της, θα σταυρώσει τα πόδια της, θα κουνήσει αμίχανα τα χέρια της, κτλ.

3. Παραλλαγή της ερώτησης “Να σε ρωτήσω κάτι. Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να πιούμε έναν καφέ μαζί?”

Λέγοντας “δεν έχω πολύ χρόνο τώρα” δημιουργείς την εντύπωση πως είσαι πολυάσχολος τύπος και αν δεν αρπάξει τώρα την ευκαιρία που της δίνεις θα σε χάσει.

Και στα τρία παραδείγματα πρέπει να προσέξεις ότι πουθενά δεν την παρακαλάς. Πουθενά δεν της ζητάς να πάτε για καφέ, ή ρωτάς για το τηλέφωνό της. Τουναντίον της δίνεις την προτοβουλία εκείνη να επιλέξει το μέρος για καφέ καθώς και να σου δώσει το τηλέφωνο της. Είναι καλύτερα έτσι αφού ξεφεύγεις από το στερεότυπο του άντρα που “ζητάει”.